X

Figyelem!

OK

Erste Max

Hitelkártya!
Kiszámolom!

THM: 39,4%

Több van benne, mint gondolná!

Használja ki Ön is az Erste Max Hitelkártya által nyújtott lehetőségeket és maximalizálja vásárlásait!

Ki mit tud? Átlagos hitelkártya Erste Max Hitelkártya
Személyre szabott hitelkeret. Igen Igen
Társkártya igényelhető hozzá. Igen Igen
Ingyenes külföldi utasbiztosítás jár hozzá. Igen Igen
Vásárlási visszatérítés: 4% három kiválasztott kategóriában, 1% minden vásárlás után. Akár 96 000 Ft évi visszatérítés! 1 Nem Igen
Részletfizetési lehetőség kedvezőbb kamaton. 2 Nem Igen
5 000 Erste Forint csatlakozási bónusz. 3 Nem Igen
Kártyájával az Erste MobilePay alkalmazás segítségével gyorsan intézhet egyszerűbb pénzügyi tranzakciókat. 4 Nem Igen
Érdekel az ajánlat!

Számolja ki vásárlásaiból mennyi Erste Forintot kap vissza egy év alatt!

Az ikonok kiválasztásával és havi átlagos vásárlásainak megadásával megmutatjuk, évente mennyi Erste Forint visszatérítést kaphat. 4% az Ön által választott 3 üzletkategóriában valamint 1% az egyéb vásárlásai után jár vissza Erste Forintok formájában. Egy adott elszámolási időszakon belül kategóriánként és összesen maximum havi 200.000 Ft vásárlási összeg után jár Erste Forint visszatérítés.

Igényeljen Erste Max Hitelkártyát!

Regisztrációját követően két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Adatainak megadásával nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

+36
Szerepel a negatív adóslistán?*
THM: 39,40%

1Az Erste Max Hitelkártyával történő vásárláskor a főkártyabirtokos által választott 3 üzletkategóriához tartozó üzlettípusokban 4%, egyéb vásárlásai után 1% vásárlás-visszatérítés jár Erste Forintok formájában. Egy adott elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező, de legfeljebb 200 000 Ft vásárlási összeg után jár Erste Forintok (ez az Erste Forint gyűjtési alap). Benzinkúton történt vásárlások után a bank elszámolási időszakonként maximum 30 000 Ft vásárlásig ad Erste Forint bónuszt. A korlátozás a 4%-os és az 1%-os Erste Forint visszatérítésre összevontan értendő. Az Erste Bank az üzlet típusát minden esetben a hitelkártyát elfogadó bank által a tranzakcióban megjelölt kereskedelmi kategóriakód (ún. MCC-kód) alapján határozza meg.

Amennyiben az akció keretében igényelt Erste Max Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 5 000 Erste Forint összegű vásárlás visszatérítés megvonására akként, hogy 5 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény, az Erste Forint gyűjtés és beváltás részletes feltételeit, valamint az egyszeri 5 000 Erste Forint Csatlakozási bónusz akció részleteit és feltételeit az Erste Max Hitelkártya Program Részvételi Feltételek tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon, a www.erstebank.hu címen. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre került meghatározásra. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

2További részletek: https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/hitelkartyak/erste-max-hitelkartya

3A Bank 2017. január 16-tól új Erste Max Hitelkártyát igénylő Főkártyabirtokos részére egyszeri 5 000 Erste Forintot ír jóvá a Főkártyabirtokos hitelkártya számláján, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön és (2) díjmentes Erste NetBank szolgáltatást igényel.

4További részletek: http://www.erstemobilepay.hu