Igényeld online, és 20 000 Ft-os Alza.hu utalványt adunk ajándékba!

Erste Max
Hitelk√°rtya

THM 44,16%

 • Visa
 • Mastercard

Online ig√©nyl√©s eset√©n extra aj√°nd√©kkal k√©sz√ľlt√ľnk!

Amennyiben √ļj hitelk√°rty√°dat George Store-on kereszt√ľl, online ig√©nyled 2023. j√ļlius 18-ig, √©s k√©relmed augusztus 18-ig j√≥v√°hagyjuk, 20 000 Ft √©rt√©kŇĪ Alza.hu utalv√°nnyal aj√°nd√©kozunk meg.

A promócióval és az ajándékkal kapcsolatos részletes információkért (pl. kézbesítés), olvasd el részvételi szabályzatunkat!

Alza.hu

Az Erste Max Hitelk√°rtya elŇĎnyei

Használd az Erste Max Hitelkártyát és hozd ki a legtöbbet vásárlásaidból!

Ak√°r
10%
visszatérítés!3

Akár évi 96 000 Ft
visszaj√°r!

Minden v√°s√°rl√°sod ut√°n Erste Forintokat kapsz. V√°s√°rl√°said ut√°n az √°ltalad v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban ak√°r 4%-os, m√≠g egy√©b √ľzletekben 1%-os visszat√©r√≠t√©st kapsz. 1

Erste EasyPay

V√°s√°rolj hitelk√°rty√°ddal vagy bet√©ti k√°rty√°ddal, √©s fizess k√©sŇĎbb r√©szletekben. Az elk√∂lt√∂tt √∂sszeget t√∂bb h√≥napra elosztva (3/6/12/24 h√≥nap), egyenlŇĎ r√©szletekben fizetheted vissza.

Ak√°r 10%
visszatérítés!

Ha 2023.04.01. √©s 2023.06.30. k√∂z√∂tt ig√©nyelsz √ļj Erste Max Hitelk√°rty√°t, az elsŇĎ 3 h√≥napban 10% visszat√©r√≠t√©st (maximum 10 000 Erste Forintot) adunk √©lelemiszer boltban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°said ut√°n. 3

Tele-Kölcsön
szolg√°ltat√°s

A Tele-K√∂lcs√∂nnek k√∂sz√∂nhetŇĎen k√©nyelmesen, ak√°r k√ľl√∂n dokument√°ci√≥ n√©lk√ľl k√©szp√©nzhez juthatsz felhaszn√°lhat√≥ hitelkereted terh√©re. 2

Ingyenes utasbiztosítás,
k√ľlf√∂ld√∂n is

A d√≠jmentes utasbiztos√≠t√°ssal m√°ris felk√©sz√ľlsz a v√°ratlan utaz√°si esem√©nyekre, legyen az betegs√©g, baleset vagy a poggy√°sz elveszt√©se.

Mobilbank√°r szolg√°ltat√°s

Kérdésed van? Kollégánk szívesen segít online, telefonon vagy akár személyesen is!

√Črtes√≠t√©sek

D√≠jmentesen Fordul√≥napi SMS-t k√ľld√ľnk hitelk√°rtya havi z√°r√≥ egyenlegedrŇĎl, havi d√≠j ellen√©ben pedig minden tranzakci√≥r√≥l SMS-ben / Push √ľzenetben √©rtes√≠t√ľnk.

Levásárolható kibocsátási díj

A fŇĎk√°rtya √©s a t√°rsk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j√°t lev√°s√°rolhatod: ha a hitelk√°rty√°ddal v√©grehajtott v√°s√°rl√°sok √∂sszege el√©ri a kibocs√°t√°si d√≠jat, akkor a bank j√≥v√°√≠rja a kibocs√°t√°si d√≠jnak megfelelŇĎ √∂sszeget. 4

Ig√©nyelhetŇĎ t√°rsk√°rtya

Erste Max fŇĎk√°rty√°dhoz t√°rsk√°rty√°t is ig√©nyelhetsz, √≠gy hozz√°tartoz√≥id is √©lvezhetik a hitelk√°rtya ny√ļjtotta elŇĎny√∂ket.

Fizetés mobillal

Hitelkártyád digitalizálhatod, ezáltal gyorsan, kényelmesen és biztonságosan a mobiloddal fizethetsz.

P√©nz√ľgyeid nyomon k√∂vet√©se

Internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sainkkal gyorsan, k√©nyelmesen int√©zheted p√©nz√ľgyi tranzakci√≥idat. Az Erste MobilePay alkalmaz√°ssal pedig bankk√°rty√°d helyett mobiloddal fizetheted csekkjeid, parkol√°sod, aut√≥p√°lya-matric√°d √©s egy helyen t√°rolhatod hŇĪs√©gk√°rty√°idat is. 5

Hogyan haszn√°lhatod kamatmentesen az Erste hitelk√°rty√°dat?

Az al√°bbi p√©ld√°ban megmutatjuk, hogyan haszn√°lhatod ak√°r 45 napid kamatmentesen a bank p√©nz√©t, ha a fordul√≥nap (minden h√≥nap 10-e) ut√°ni legelsŇĎ napon v√°s√°rolsz hitelk√°rty√°ddal

Hogyan haszn√°lhatod kamatmentesen
          az Erste hitelk√°rty√°dat? Hogyan haszn√°lhatod kamatmentesen
          az Erste hitelk√°rty√°dat?
Visszafizetés

Te d√∂nt√∂d el, hogy a fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeretet teljes eg√©sz√©ben vagy r√©szletekben fizeted vissza. Ha a r√©szletfizet√©s mellett d√∂ntesz, elegendŇĎ a sz√°mlakivonaton szereplŇĎ minimum fizetendŇĎ √∂sszeget t√∂rleszteni a fizet√©si hat√°ridŇĎig, a fennmarad√≥ √∂sszeg visszafizet√©si √ľtem√©t pedig szabadon meghat√°rozhatod a Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben meghat√°rozott kamat megfizet√©se mellett. A hitelkamat a tranzakci√≥ terhel√©s√©nek napj√°t√≥l a visszafizet√©s idŇĎpontj√°ig ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra.

Amennyiben √ļgy d√∂ntesz, hogy a fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeretet rendezed 15 napt√°ri napon bel√ľl, akkor a fordul√≥nap √©s az elŇĎzŇĎ havi fordul√≥nap k√∂z√∂tti v√°s√°rl√°saidra a bank nem sz√°m√≠t fel kamatot.

4%
Erste Forint
visszatérítés!1

Példakalkulációk

N√©zd meg, ERSTE Max hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°saidb√≥l mennyi Erste Forintot kaphatn√°l vissza egy √©v alatt!

N√©h√°ny p√©ld√°n kereszt√ľl megmutatjuk, √©vente mennyi Erste Forint visszat√©r√≠t√©st kaphatsz. A sz√°m√≠t√°s alapja: ak√°r 4% az √°ltalad v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban, valamint 1% az egy√©b v√°s√°rl√°said ut√°n j√°r vissza, Erste Forintok form√°j√°ban. Egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl kateg√≥ri√°nk√©nt √©s √∂sszesen maximum havi 200.000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n j√°r Erste Forint visszat√©r√≠t√©s. 1

Anita és családja
Anita és családja 37 éves

√ČrdeklŇĎd√©s, v√°s√°rl√°s kateg√≥ri√°k:

 • Benzinhavi 25 000 Ft
 • Sz√©ps√©g, eg√©szs√©g havi 30 000 Ft
 • Divat havi 45 000 Ft
 • Egy√©b v√°s√°rl√°s havi 210 000 Ft

Várható éves visszatérítés:

60 000  Erste Forint

Andr√°s
András 28 éves

√ČrdeklŇĎd√©s, v√°s√°rl√°s kateg√≥ri√°k:

 • Sz√≥rakoz√°shavi 31 000 Ft
 • Utaz√°shavi 22 000 Ft
 • Divathavi 32 000 Ft
 • Egy√©b v√°s√°rl√°shavi 150 000 Ft

Várható éves visszatérítés:

54 600  Erste Forint

Krisztián 45 éves

√ČrdeklŇĎd√©s, v√°s√°rl√°s kateg√≥ri√°k:

 • Elektronikahavi 32 000 Ft
 • Divathavi 32 000 Ft
 • Utaz√°shavi 26 000 Ft
 • Egy√©b v√°s√°rl√°shavi 210 000 Ft

Várható éves visszatérítés:

56 400  Erste Forint

A hitelkártya igénylés folyamata

Ak√°r 6 munkanap alatt hozz√°juthatsz hitelk√°rty√°dhoz!

1.
Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel

Adataid megadása után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot online vagy telefonon, egyezteti veled a részleteket és elindítja az igénylés folyamatát. Ha inkább te szeretnél telefonálni, keresd munkatársunkat a +36-1-298-0222 telefonszámon.

2.
Dokumentumok aláírása
Dokumentumok aláírása

Mindent elŇĎk√©sz√≠t√ľnk, neked m√°r csak annyi a dolgod, hogy tal√°lkozz munkat√°rsunkkal √©s al√°√≠rd a szerzŇĎd√©st. Erste √ľgyfelek eset√©ben a szerzŇĎd√©sk√∂t√©s elektronikus √ļton, George Store-on kereszt√ľl is t√∂rt√©nhet.

3.
Hitelk√°rtya post√°z√°sa
Hitelk√°rtya post√°z√°sa

Ig√©nyl√©sed j√≥v√°hagy√°s√°t k√∂vetŇĎen megk√ľldj√ľk sz√°modra hitelk√°rty√°dat √©s PIN k√≥dodat.

4.
Hitelk√°rtya aktiv√°l√°sa
Hitelk√°rtya aktiv√°l√°sa

Hitelk√°rty√°dat inakt√≠v √°llapotban k√ľldj√ľk el neked, de az aktiv√°l√°s egyszerŇĪ, l√©p√©seirŇĎl a k√°rtya k√≠s√©rŇĎlev√©lben tal√°lsz r√©szletes t√°j√©koztat√°st.

Adataid megadása után munkatársunk visszahív,
egyezteti veled a részleteket és elindítja az igénylés folyamatát.

Személyes adatok
Ezek alapján tudunk téged beazonosítani a hitelkártya igénylés céljából.

Kapcsolattart√°si adatok
Fontos, hogy pontosan add meg az email címed és a telefonszámod, mert munkatársunk csak így tudja felvenni veled a kapcsolatot.

+36

i
Elk√ľld√∂m

 Adataidat biztons√°gban kezelj√ľk! Adataidat biztons√°gban kezelj√ľk!

Maradtak kérdéseid?

Seg√≠t√ľnk eloszlatni a leggyakoribb t√©vhiteket a hitelk√°rty√°val kapcsolatban. Ha nem tal√°lod a v√°laszt a k√©rd√©sedre, keresd munkat√°rsunkat a +36-1-298-0222 telefonsz√°mon!

Ki igényelhet Erste Max Hitelkártyát?

Erste Max Hitelkártyát igényelhetsz, ha

 • elm√ļlt√°l 18 √©ves 1,
 • magyarorsz√°gi √°lland√≥ lakc√≠mmel rendelkezel,
 • Magyarorsz√°g, EU, Sv√°jc, Norv√©gia, Izland, Liechtenstein, Izrael, Egyes√ľlt Kir√°lys√°g orsz√°gok valamelyik√©nek √°llampolg√°ra vagy,
 • legal√°bb 3 h√≥napos folyamatos munkaviszonyod van (Magyarorsz√°g, EU, Sv√°jc, Norv√©gia, Izland, Liechtenstein, Izrael, Egyes√ľlt Kir√°lys√°g ter√ľlet√©n bejegyzett √©s nyilv√°ntartott c√©gn√©l) bejegyzett √©s nyilv√°ntartott c√©gn√©l √©s m√°r nem vagy pr√≥baidŇĎn,
 • munkaviszonyb√≥l vagy nyugd√≠jb√≥l sz√°rmaz√≥ igazolt j√∂vedelmed el√©ri a havi nett√≥ 150 000 Ft-ot,
 • rendelkezel telefonnal √©s az ig√©nyl√©shez elŇĎ√≠rt dokumentumokkal, √©s megfelelsz a banki hitelb√≠r√°laton.

1 A 18. √©let√©v√©t bet√∂lt√∂tt, de a 23. √©let√©vet m√©g el nem √©rŇĎ szem√©lyek abban az esetben ig√©nyelhetnek hitelk√°rty√°t, ha az Erste Bankn√°l vezetett lakoss√°gi banksz√°ml√°jukra az ig√©nyl√©st megelŇĎzŇĎ h√≥napban munkab√©r-j√≥v√°√≠r√°s √©rkezett.

Az ig√©nybe vehetŇĎ hitelkeret √∂sszege: minimum 150 000 Ft, maximum 3 500 000 Ft.

Hitelk√°rtya-ig√©nyl√©sed minden esetben elb√≠r√°ljuk, az Erste Max Hitelk√°rty√°ra pozit√≠v hitelb√≠r√°latot k√∂vetŇĎen v√°lhatsz jogosultt√°.

Hogyan mŇĪk√∂dik az Erste Max Hitelk√°rtya?

Az Erste Max Hitelk√°rty√°hoz a bank √°ltal ny√ļjtott, szem√©lyre szabott hitelkeret kapcsol√≥dik, melyet a k√°rtya seg√≠ts√©g√©vel b√°rmikor, b√°rmire felhaszn√°lhatsz, amit r√°√©rsz ut√≥lag visszafizetni. A visszafizetett √∂sszegekkel hitelkereted felt√∂ltŇĎdik, √©s √ļjra felhaszn√°lhat√≥v√° v√°lik. A hitelk√°rtya-szolg√°ltat√°shoz nem sz√ľks√©ges banksz√°ml√°t nyitnod n√°lunk.

Teh√°t az √ľzlet kateg√≥ri√°ja sz√°m√≠t, nem az, amit v√°s√°rolok?

Igen.

Egy adott bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°j√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (hitelk√°rty√°j√°val, tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s) eset√©ben az √ľzlet t√≠pusa alapj√°n ker√ľl sor az √ľzletkateg√≥ria meghat√°roz√°s√°ra. 1

Ha egy hipermarketben ruh√°t v√°s√°rolsz, √©s Erste Max Hitelk√°rty√°ddal fizetsz, akkor ezut√°n a v√°s√°rl√°s ut√°n 1% visszat√©r√≠t√©st adunk Erste Forintok form√°j√°ban, mert a v√°s√°rl√°s nem a Divat kateg√≥ri√°ba sorolt √ľzletkateg√≥ri√°ban ‚Äď ruh√°zati √ľzletben ‚Äď t√∂rt√©nt.

1Az Erste Bank az √ľzletkateg√≥ri√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg, mely alapj√°n meghat√°rozott kateg√≥ria elt√©rhet az √ľzlet fŇĎtev√©kenys√©g√©tŇĎl.

Hol és milyen feltételekkel vásárolhatom le az Erste Forintokat?

Az √∂sszegyŇĪjt√∂tt Erste Forintokat 1:1 √©rt√©kben v√°ltod be p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre. Internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sod seg√≠ts√©g√©vel mindig nyomon k√∂vetheted aktu√°lis Erste Forintjaid, illetve amennyiben minimum 5 000 Erste Forintot √∂sszegyŇĪjt√∂tt√©l, hitelk√°rty√°s v√°s√°rl√°saiddal8 le is v√°s√°rolhatod azokat 1 Erste Forint = 1 Forint √©rt√©kben az al√°bbi nyolc √ľzletkateg√≥ri√°ban:

Benzink√ļt,
Divat,
Otthon,
Bark√°cs-kert,
Elektronikai √°ruh√°zak,
Utaz√°s,
Szépségápolás-egészség,
Szórakozás

Mit kell tennem, hogy lev√°s√°rolhassam az Erste Forintokat?

Hitelk√°rty√°s v√°s√°rl√°saidat8 megelŇĎzŇĎen vagy azt k√∂vetŇĎen - de m√©g a soron k√∂vetkezŇĎ fordul√≥nap elŇĎtt - l√°togass el az internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sba √©s v√°laszd ki a k√≠v√°nt √ľzletkateg√≥ri√°(ka)t, majd add meg a lev√°s√°rolni k√≠v√°nt Erste Forint √∂sszeget (a minimum bev√°lthat√≥ √∂sszeg: 5 000 Erste Forint).

Ezt k√∂vetŇĎen nincs m√°s teendŇĎd, minthogy a kiv√°lasztott √ľzletkateg√≥ri√°hoz tartoz√≥ √ľzletben Erste Max Hitelk√°rty√°ddal v√°s√°rolj, a lev√°s√°rolt √∂sszeg ugyanis a v√°s√°rl√°st k√∂vetŇĎ fordul√≥napon automatikusan j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl a v√°s√°rl√°s(ok) √∂sszeg√©bŇĎl. T√∂bb r√©szletben √©s ak√°r az √ľzletkateg√≥ri√°ba tartoz√≥ t√∂bb √ľzletben is lev√°s√°rolhat√≥, r√°ad√°sul ezekkel a v√°s√°rl√°sokkal Erste Forintokat is gyŇĪjtesz.

Példa:
Tegy√ľk fel, hogy szeretn√©l 10 000 Erste Forintot egy lakberendez√©si √°ruh√°zban lev√°s√°rolni.

A v√°s√°rl√°st megelŇĎzŇĎen internetbanki/mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sodban jelzed a bev√°lt√°si sz√°nd√©kod, majd elm√©sz a kiv√°lasztott lakberendez√©si √°ruh√°zba, ahol 4 000 forint√©rt v√°s√°rolsz

Ez esetben a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ k√∂nyvel√©s√©t k√∂vetŇĎ fordul√≥napon j√≥v√°√≠rjuk a hitelk√°rtya sz√°ml√°don a 4000 forintot, √≠gy ez a v√°s√°rl√°sod ennyivel kevesebbe ker√ľlt.

Ha √ļjra egy lakberendez√©si √ľzletben v√°s√°rolsz Erste Max Hitelk√°rty√°ddal 9 000 Ft √©rt√©kben, akkor a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ k√∂nyvel√©s√©t k√∂vetŇĎ fordul√≥napon j√≥v√°√≠runk hitelk√°rtya sz√°ml√°don (10 000 Ft ‚Äď 4 000 Ft =) 6 000 Ft-ot. Teh√°t a v√°s√°rl√°sod 9 000 Ft helyett t√©nylegesen 3 000 Ft-ba ker√ľlt, √©s felhaszn√°ltad a p√©nzvisszat√©r√≠t√©s teljes √∂sszeg√©t.

A fenti v√°s√°rl√°sokkal egyidejŇĪleg Erste Forintokat is gyŇĪjt√∂tt√©l.

Mire és hol használhatom az Erste Max Hitelkártyát?

Mindennapi bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°j√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sokra belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s): b√°rmely olyan √ľzletben, ahol a k√°rty√°n szereplŇĎ k√°rtyat√°rsas√°gi log√≥ l√°that√≥,
nagyobb √∂sszegŇĪ kiad√°said fedez√©s√©re vagy
v√°ratlan kiad√°sokra,
belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n egyar√°nt,
k√∂z√ľzemi sz√°ml√°id beszed√©ssel (csoportos beszed√©si megb√≠z√°ssal) t√∂rt√©nŇĎ kiegyenl√≠t√©s√©re,
sŇĎt internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°son (tov√°bbiakban NetBank) √©s telefonos banki szolg√°ltat√°son (tov√°bbiakban TeleBank) kereszt√ľl √°tutal√°st belf√∂ld√∂n forintban is ind√≠thatsz 1
Bármikor készpénzhez juthatsz!

Az Erste Max Hitelk√°rtya elsŇĎsorban v√°s√°rl√°sra szolg√°l, de k√©szp√©nzfelv√©telre belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: k√©szp√©nzfelv√©tel) is alkalmas. Magyarorsz√°gon t√∂bb ezer bankjegykiad√≥ automat√°b√≥l, vil√°gszerte t√∂bb sz√°zezer helyen vehetsz fel k√©szp√©nzt. 1

1A tranzakci√≥ k√©szp√©nzfelv√©tel belf√∂ld√∂n szolg√°ltat√°snak minŇĎs√ľl, amelynek minden esetben a vonatkoz√≥ Hirdetm√©nyben meghat√°rozott d√≠ja van, √©s a tranzakci√≥ napj√°t√≥l kezdve kamatot sz√°m√≠t fel a bank.

Hogyan aktiv√°lhatom a hitelk√°rty√°m?

√öjonnan ig√©nyelt (vagy p√≥tolt) hitelk√°rtya fŇĎk√°rtya aktiv√°l√°sa:

Post√°n kik√ľld√∂tt k√°rtya
 • Internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sban vagy
 • TeleBankon kereszt√ľl
Bankfiókban átvett kártya
 • PIN-k√≥d megad√°st ig√©nylŇĎ, chip seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ, sikeres tranzakci√≥val. Fontos: A k√°rty√°t helyezze be a chipolvas√≥ba!

Újonnan igényelt (vagy pótolt) hitelkártya társkártya aktiválása:

Post√°n kik√ľld√∂tt k√°rtya
 • FŇĎk√°rtya-birtokos internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°s√°ban vagy
 • T√°rsk√°rtyabirtokos √°ltal TeleBankon kereszt√ľl
Bankfiókban átvett kártya
 • PIN-k√≥d megad√°st ig√©nylŇĎ, chip seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ, sikeres tranzakci√≥val. Fontos: A k√°rty√°t helyezze be a chipolvas√≥ba!

√öjragy√°rtott vagy meg√ļj√≠tott hitelk√°rtya fŇĎ- √©s t√°rsk√°rtya aktiv√°l√°sa:

 • PIN-k√≥d megad√°st ig√©nylŇĎ, chip seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ, sikeres tranzakci√≥val. Fontos: k√°rty√°t helyezze be a chipolvas√≥ba!

Hitelk√°rty√°ja csak saj√°t kezŇĪ al√°√≠r√°s√°val egy√ľtt √©rv√©nyes. K√©rj√ľk, √≠rja al√° k√°rty√°j√°t a h√°toldalon l√©vŇĎ al√°√≠r√°si s√°von goly√≥stollal vagy alkoholos filccel!

Hogyan fizethetem vissza a felhaszn√°lt hitelkeretet?

Az Erste Max Hitelk√°rtya rugalmas visszafizet√©si lehetŇĎs√©get biztos√≠t:

A felhaszn√°lt hitelkeret r√©szleteirŇĎl sz√°mlakivonat k√©sz√ľl minden h√≥nap azonos napj√°n, az elsz√°mol√°si napon (m√°s n√©ven fordul√≥napon), amely minden h√≥nap 10. napja, ha az munkasz√ľneti napra esik, az azt k√∂vetŇĎ elsŇĎ munkanap.

A fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeret: a bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s) √©s k√©szp√©nzfelv√©tel belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: k√©szp√©nzfelv√©tel) tŇĎke√∂sszegei, esetleges kamatok, k√©sedelmi kamatok, d√≠jak, sz√°ml√°zott hitelk√°rtya r√©szletfizet√©si szolg√°ltat√°sok t√∂rlesztŇĎr√©szlet√©nek √∂sszege. Illetve nem csak a t√∂rlesztŇĎr√©szlet √∂sszege cs√∂kkenti a hitelkeretet, hanem a teljes r√©szletfizet√©si szolg√°ltat√°s √∂sszege is.

Te d√∂nt√∂d el, hogy a fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeretet teljes eg√©sz√©ben vagy r√©szletekben fizeted vissza. Ha a r√©szletfizet√©s mellett d√∂ntesz, elegendŇĎ a sz√°mlakivonaton szereplŇĎ minimum fizetendŇĎ √∂sszeget t√∂rleszteni a fizet√©si hat√°ridŇĎig, a fennmarad√≥ √∂sszeg visszafizet√©si √ľtem√©t szabadon meghat√°rozhatod a mindenkori hat√°lyos Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben meghat√°rozott kamat megfizet√©se mellett. A r√©szletfizet√©si szolg√°ltat√°s t√∂rlesztŇĎr√©szlete a minimum fizetendŇĎ √∂sszeget n√∂veli.

A hitelkamat a tranzakci√≥ terhel√©s√©nek napj√°t√≥l a visszafizet√©s idŇĎpontj√°ig ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra.

Amennyiben √ļgy d√∂ntesz, hogy a fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeretet rendezed 15 napt√°ri napon bel√ľl, akkor a fordul√≥nap √©s az elŇĎzŇĎ havi fordul√≥nap k√∂z√∂tti v√°s√°rl√°saidra a bank nem sz√°m√≠t fel kamatot.

A kártyához kapcsolódó SMS-szolgáltatás

Erste Max Hitelk√°rty√°s v√°s√°rl√°saidat √©s aktu√°lis egyenlegedet az √©rtes√≠t√©seknek k√∂sz√∂nhetŇĎen mindig nyomon k√∂vetheted:

 • D√≠jmentes Fordul√≥napi SMS √©rtes√≠t√©st k√ľld√ľnk a fordul√≥napot k√∂vetŇĎ munkanapon a t√∂rleszt√©srŇĎl,
 • havi d√≠j ellen√©ben pedig minden tranzakci√≥r√≥l SMS-ben / Push √ľzenetben √©rtes√≠t√ľnk

Milyen utasbiztosítás kapcsolódik az Erste Max Hitelkártyához?

Az Erste Bank az UNION Biztos√≠t√≥val egy√ľttmŇĪk√∂d√©sben, automatikusan, d√≠jmentes Standard Utasbiztos√≠t√°si Csomagot is ny√ļjtunk Erste Max Hitelk√°rty√°d mell√©, √≠gy ha k√ľlf√∂ldre utazol (30 napn√°l nem hosszabb utaz√°s eset√©n), csak akkor sz√ľks√©ges k√ľl√∂n utasbiztos√≠t√°st k√∂tn√∂d, ha a k√°rty√°dhoz j√°r√≥ biztos√≠t√°sn√°l nagyobb fedezeti √∂sszegŇĪ biztos√≠t√°st szeretn√©l, vagy valamilyen speci√°lis biztos√≠t√°si fedezetre van sz√ľks√©ged.

Mit tartalmaz a biztosítás?

D√≠jmentes k√ľlf√∂ldi utaz√°sokra sz√≥l√≥

balesetbiztosítást,
betegség és poggyászbiztosítást,
asszisztencia szolg√°ltat√°st.
A biztos√≠t√°s r√©szletes felt√©teleit az Utaz√°si Biztos√≠t√°si Felt√©telek az Erste Bank Hungary Zrt. √°ltal kibocs√°tott bankk√°rty√°khoz elnevez√©sŇĪ dokumentum tartalmazza.

A hitelk√°rty√°khoz kapcsol√≥d√≥ biztos√≠t√°sokr√≥l itt olvashatsz bŇĎvebben.

Milyen lehetŇĎs√©geket rejt a K√∂nny√≠tett t√∂rleszt√©s?

Egyed√ľl√°ll√≥ m√≥don az Erste ak√°r 5 perc alatt r√©szletfizet√©si lehetŇĎs√©get biztos√≠t sz√°modra Erste Max Hitelk√°rty√°d seg√≠ts√©g√©vel. *

*K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s ‚Äď jelenti a Hitelk√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a FŇĎk√°rtyabirtokosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy az √°ltala kiv√°lasztott, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ V√°s√°rl√°s √∂sszeg√©t - Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n -, t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Mi az a Könnyített Törlesztés?

A K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©snek k√∂sz√∂nhetŇĎen a hitelk√°rty√°j√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sait ak√°r havi r√©szletekben is visszafizetheti. V√°s√°roljon hitelk√°rty√°j√°val egy t√©v√©t, foglaljon le egy nyaral√°st, vagy lepje meg szeretteit egy aj√°nd√©kkal legal√°bb 50 000 Ft √©rt√©kben, √©s fizesse vissza egyenlŇĎ r√©szletekben! A K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s ‚Äď jelenti a Hitelk√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a FŇĎk√°rtyabirtokosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy az √°ltala kiv√°lasztott, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ V√°s√°rl√°s √∂sszeg√©t - Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n -, t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

√Čves kamat: 28,99%

THM: 33,17%

A THM a fogyaszt√≥knak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv., valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010. (III.25.) Korm√°nyrendelet alapj√°n 500.000 Ft hitel √∂sszeg, 3 √©v futamidŇĎ, 28,99% r√∂gz√≠tett √©ves hitelkamat √©s a nyit√°si d√≠j (az ig√©nybe vett √∂sszeg 1,09%-a min. 4 059 Ft max. 13 530 Ft) figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt meghat√°roz√°sra. Felh√≠vjuk figyelmedet, hogy minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban legal√°bb a havi sz√°mlakivonatban meghat√°rozott minimum fizetendŇĎ √∂sszeget kell visszafizetned.

Mi a Tele-K√∂lcs√∂n √©s mik az elŇĎnyei?

Tele-K√∂lcs√∂n ‚Äď jelenti a K√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan, TeleBankon kereszt√ľl ig√©nybe vehetŇĎ kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a Sz√°mlatulajdonosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy a Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n, az √°ltala kiv√°lasztott b√°rmely belf√∂ldi sz√°ml√°ra, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ √°tutal√°st kezdem√©nyezzen, majd az √°tutal√°s √∂sszeg√©t t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Gyors: Az ig√©nyelt √∂sszeg az √°ltalad megadott banksz√°ml√°ra √©rkezik 24 √≥r√°n bel√ľl.

Rugalmas: A bank √°ltal meghat√°rozott keretek k√∂z√∂tt Te v√°laszthatod ki a megfelelŇĎ futamidŇĎt (m√°r 12-tŇĎl ak√°r 60 h√≥napig), vagy a havi t√∂rlesztŇĎr√©szletet, amit fizetni k√≠v√°nsz.

Kisz√°m√≠that√≥: A t√∂rleszt√©s havonta egyenlŇĎ r√©szletekben t√∂rt√©nik. KedvezŇĎ: Alacsonyabb kamattal juthatsz az √∂sszeghez, mint a hitelk√°rtya √°ltal√°nos kamata.

K√©nyelmes: A szolg√°ltat√°s egy telefonh√≠v√°s ut√°n el√©rhetŇĎ az Erste Max Hitelk√°rty√°ddal, k√ľl√∂n dokument√°ci√≥ beny√ļjt√°sa n√©lk√ľl!

THM: 34,27%

A THM a fogyaszt√≥knak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv., valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010. (III.25.) Korm√°nyrendelet alapj√°n 500.000 Ft hitel √∂sszeg, 3 √©v futamidŇĎ, 28,99% r√∂gz√≠tett √©ves hitelkamat √©s a nyit√°si d√≠j (az ig√©nybe vett √∂sszeg 1,09%-a min. 4 059 Ft max. 13 530 Ft) figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt meghat√°roz√°sra. Felh√≠vjuk figyelmedet, hogy minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban legal√°bb a havi sz√°mlakivonatban meghat√°rozott minimum fizetendŇĎ √∂sszeget kell visszafizetned.

Milyen dokumentumok sz√ľks√©gesek az Erste Max Hitelk√°rtya ig√©nyl√©s√©hez?

Az Erste Air Hitelk√°rtya ig√©nyl√©s√©hez az al√°bbi dokumentumok sz√ľks√©gesek:

 • kit√∂lt√∂tt hitelk√°rtya-ig√©nylŇĎlap
 • Magyar √°llampolg√°r eset√©n: szem√©lyazonos√≠t√≥ igazolv√°ny vagy √ļtlev√©l vagy k√°rtyaform√°tum√ļ jogos√≠tv√°ny, lakc√≠mk√°rtya.
 • Nem magyar √°llampolg√°r eset√©n: ha a lakc√≠met igazol√≥ hat√≥s√°gi igazolv√°ny alapj√°n legal√°bb 1 √©ve Magyarorsz√°gon tart√≥zkodik √©s legal√°bb 3 h√≥napja Magyarorsz√°gon v√°llal munk√°t. Ebben az esetben sz√ľks√©g van k√ľlf√∂ldi hat√≥s√°g √°ltal ki√°ll√≠tott √©rv√©nyes √ļtlev√©lre √©s magyar hat√≥s√°g √°ltal ki√°ll√≠tott, √©rv√©nyes lakc√≠met igazol√≥ hat√≥s√°gi igazolv√°nyra; vagy k√ľlf√∂ldi hat√≥s√°g √°ltal ki√°ll√≠tott √©rv√©nyes szem√©lyazonos√≠t√≥ igazolv√°nyra √©s magyar hat√≥s√°g √°ltal ki√°ll√≠tott, √©rv√©nyes lakc√≠met igazol√≥ hat√≥s√°gi igazolv√°nyra; vagy magyar hat√≥s√°g √°ltal ki√°ll√≠tott √©rv√©nyes szem√©lyi igazolv√°nyra √©s lakc√≠met igazol√≥ hat√≥s√°gi igazolv√°nyra; vagy magyar hat√≥s√°g √°ltal ki√°ll√≠tott √©rv√©nyes szem√©lyazonos√≠t√≥ igazolv√°nyra.
 • Ha j√∂vedelme nem hozz√°nk √©rkezik, akkor a fentiek mellett, k√©rj√ľk, az al√°bbi dokumentumokat is hozza mag√°val:

  • Amennyiben alkalmazott:
   • utols√≥ h√°rom havi rendszeres munkab√©r j√≥v√°√≠r√°st tartalmaz√≥ banksz√°mlakivonat vagy munk√°ltat√≥i igazol√°s.
   • Ha az ig√©nyelt hitelkeret √∂sszege meghaladja a 1,5 milli√≥ forintot, abban az esetben a Munk√°ltat√≥i igazol√°s mellett utols√≥ egy havi munkab√©r j√≥v√°√≠r√°st tartalmaz√≥ banksz√°mlakivonat beny√ļjt√°sa is sz√ľks√©ges.
   • K√ľlf√∂ldi (EU orsz√°gbeli, Sv√°jc, Norv√©gia, Izland, Liechtenstein, Izrael, Egyes√ľlt Kir√°lys√°g) alkalmazotti munkaviszony eset√©n Munk√°ltat√≥i igazol√°s √©s utols√≥ 3 havi munkab√©r j√≥v√°√≠r√°st tartalmaz√≥ banksz√°mla kivonat beny√ļjt√°sa sz√ľks√©ges.
  • Amennyiben nyugd√≠jas:
   • NYUFIG √©v eleji √©rtes√≠tŇĎ vagy
   • nyugd√≠jas igazolv√°ny √©s 1,5 milli√≥ forint alatti hitelkeret √∂sszeg eset√©n utols√≥ havi banksz√°mlakivonat (amennyiben a nyugd√≠j nem Erste banksz√°ml√°ra √©rkezik) vagy
   • nyugd√≠jas igazolv√°ny √©s 1,5 milli√≥ forint alatti hitelkeret √∂sszeg eset√©n k√©szp√©nzes nyugd√≠jkifizet√©s eset√©n: a Magyar √Āllam nyugd√≠jell√°t√°st foly√≥s√≠t√≥ szerv√©nek 12 h√≥napn√°l nem r√©gebben ki√°ll√≠tott igazol√°sa a nyugd√≠j √∂sszeg√©rŇĎl.
   • A hitelkeret √∂sszeg nagys√°g√°t√≥l f√ľggetlen√ľl, a nyugd√≠j √∂sszege 12 h√≥napn√°l nem r√©gebbi Nyugd√≠j r√©szletezŇĎvel igazolhat√≥.
  • Amennyiben v√°llalkoz√≥:
   • utols√≥ lez√°rt √©vre vonatkoz√≥ NAV j√∂vedelemigazol√°s

  Az elb√≠r√°l√°shoz sz√ľks√©g eset√©n tov√°bbi dokumentumokat is elk√©rhet√ľnk.

  A hitelkártya-igénylést minden esetben elbíráljuk, így a pozitív hitelbírálat után lesz jogosult az Erste MAX Hitelkártyára.

  Mennyi visszatérítést kaphatok a vásárlásaim után?

  Hitelkártyás vásárlásaid8 után pénzvisszatérítésre váltható Erste Forintokat kapsz.

  Az √°ltalad v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban ak√°r 4%-os, m√≠g egy√©b √ľzletekben t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°said ut√°n 1%-os visszat√©r√≠t√©st kaphatsz, √≠gy ak√°r √©vi 96 000 Ft visszaj√°rhat sz√°modra! *

  Az √°ltal√°nos v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥ √∂sszeg√©nek 1%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A Sz√°mlatulajdonos a Bank √°ltal meghat√°rozott nyolc √úzlet kateg√≥ri√°b√≥l h√°rom Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°t v√°laszthat ki, ahol v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©si b√≥nuszra jogosult Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban v√©grehajtott v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 3%-a az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©sen fel√ľl. Az √°ltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©s √©s az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz √∂sszead√≥dik. √ćgy az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©ssel egy√ľtt a v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°s eset√©ben √∂sszesen a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek ak√°r 4%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A v√°s√°rl√°s ut√°n j√°r√≥ Erste Forintok √∂sszeg√©t az Erste Bank lefel√© eg√©sz Erste Forint √©rt√©kre kerek√≠ti.

  Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s az 1+3%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba.

  Kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°t kiz√°r√≥lag a fŇĎk√°rtyabirtokos (sz√°mlatulajdonos) jogosult meghat√°rozni, √≠gy az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusza t√°rsk√°rty√°kkal is ugyanazon kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°kban j√°r, mint a fŇĎk√°rtya eset√©ben.

  Az Erste Bank az √ľzlet t√≠pus√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg, mely alapj√°n meghat√°rozott kateg√≥ria elt√©rhet az √ľzlet fŇĎtev√©kenys√©g√©tŇĎl.

  Milyen √ľzletkateg√≥ri√°kban kaphatok ak√°r 4% visszat√©r√≠t√©st?
  V√°s√°rl√°said √∂sszeg√©bŇĎl ak√°r 4%-ot visszat√©r√≠t√ľnk Erste Forintok form√°j√°ban, ha Erste Max Hitelk√°rty√°val fizetsz az √°ltalad kiv√°lasztott h√°rom kateg√≥ri√°hoz tartoz√≥ √ľzletekben. 1

  Ezt a h√°rmat nyolc n√©pszerŇĪ kateg√≥ri√°b√≥l v√°laszthatod ki √≠zl√©sednek √©s v√°s√°rl√°si szok√°saidnak megfelelŇĎen:

  Üzlet kategória Üzlet típusok
  Benzink√ļt Benzinkutak
  Divat Ruh√°zati √ľzletek, cipŇĎboltok, sport√°ruh√°zak, feh√©rnemŇĪ boltok, bŇĎr√°ru √ľzletek
  Otthon Lakberendez√©si √°ruh√°zak, b√ļtorboltok, lak√°stextil √ľzletek
  Barkács, kert Barkácsáruházak, kertészetek
  Elektronikai √°ruh√°zak Elektronikai √°ruh√°zak
  Utaz√°s Rep√ľlŇĎjegy, hotelek, utaz√°si irod√°k, aut√≥b√©rl√©s, vonatjegy, t√°vols√°gi busz, v√°rosi k√∂zleked√©s, taxik
  Sz√©ps√©g√°pol√°s, eg√©szs√©g Drog√©ri√°k, gy√≥gyszert√°rak, patik√°k, parf√ľm√©ri√°k
  Szórakozás Könyvesboltok, mozik, színházak, éttermek, gyorséttermek, pubok, jegyirodák, koncertjegyek

  Egy adott v√°s√°rl√°s eset√©ben az √ľzlet t√≠pusa alapj√°n ker√ľl sor az √ľzletkateg√≥ria meghat√°roz√°s√°ra.
  1 Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s a 1+3%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba.

  √Čs ha nem a h√°rom kiv√°lasztott √ľzletkateg√≥ri√°ban v√°s√°rolok?
  Egy√©b √ľzletekben t√∂rt√©nt Erste Max Hitelk√°rty√°s v√°s√°rl√°said ut√°n (a R√©szv√©teli Felt√©telekben szereplŇĎ tranzakci√≥k kiv√©tel√©vel), a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 1%-√°t kaphatod vissza Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forintokra belf√∂ldi √©s k√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√°said ut√°n egyar√°nt jogosult vagy! A fŇĎk√°rty√°ra √©s t√°rsk√°rty√°ra is √©rv√©nyes az Erste Forint gyŇĪjt√©s, √≠gy amennyiben a hitelkerethez t√°rsk√°rty√°t is ig√©nyelsz, a t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sok √∂sszeg√©bŇĎl is visszakapsz, az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap √∂sszeg√©nek erej√©ig.

  Az al√°bbi p√©lda azt szeml√©lteti, hogy egy √©v alatt milyen havi v√°s√°rl√°sok eset√©n mennyi Erste Forintot gyŇĪjthetsz, ha Erste Max Hitelk√°rty√°val fizetsz, 200 000 Ft √∂sszegŇĪ hitelkeretet felt√©telezve:

  V√°s√°rl√°sok havi √∂sszege a v√°lasztott √ľzlett√≠pusokban

  Vásárlások havi összege egyéb helyeken

  Egy√ľttes visszat√©r√≠t√©sek √∂sszegei v√°lasztott √©s egy√©b √ľzlett√≠pusokban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sok eset√©n.

  Mikor írják jóvá az Erste Forintjaimat?
  Az Erste Forintokat a bank naponta, a tranzakci√≥ k√∂nyvel√©s√©t k√∂vetŇĎen automatikusan √≠rja j√≥v√° Erste Forint egyenlegeden. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintokat az internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sban vagy havi hitelk√°rtya-sz√°mlakivonatodon tekintheted meg.

  Milyen feltételei vannak az Erste Max Hitelkártya programnak?
  Az Erste Forint gyŇĪjt√©s √©s bev√°lt√°s, valamint a Csatlakoz√°si b√≥nuszra val√≥ jogosults√°g mindenkori hat√°lyos felt√©teleit √©s r√©szleteit az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telek, Erste Max Credit Card Programme Terms of Participation tartalmazz√°k.

  Hitelk√°rtya haszn√°lata sor√°n alkalmazott √°rfolyamok

  Tranzakció engedélyezésekor alkalmazott árfolyam
  A hitelk√°rty√°val nem forintban v√©grehajtott tranzakci√≥k √∂sszeg√©t a Visa/Mastercard Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet v√°ltja √°t forintra (HUF) a tranzakci√≥ napj√°n √©rv√©nyes saj√°t √°rfolyam√°n √©s ezt a forint √∂sszeget k√ľldi meg az Erste Bank fel√© a tranzakci√≥ enged√©lyez√©sekor. Sikeres tranzakci√≥ eset√©n a Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet √°ltal a Bank fel√© megk√ľld√∂tt forint √∂sszeg ker√ľl foglal√°sba a hitelk√°rtya sz√°ml√°n. A Bank a Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet √°ltal megk√ľld√∂tt forint √∂sszegrŇĎl k√ľldi ki az Erste H√≠rn√∂k/K√°rtyaŇźr/Ňźrszem szolg√°ltat√°s √©rtes√≠tŇĎ √ľzenet√©t.

  A Bank a tranzakció engedélyezésekor átváltást nem végez.

  Visa Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:
  https://www.visa.co.uk/support/consumer/travel-support/exchange-rate-calculator.html

  MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:

  https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

  Tranzakció elszámolásakor alkalmazott árfolyam
  A hitelkártyáddal nem forintban végrehajtott tranzakciók elszámolása során a Bank az alábbiak szerint jár el:

  Visa kártyák esetén:
  A tranzakci√≥ √∂sszeg√©t a Visa Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet v√°ltja √°t forintra a tranzakci√≥ feldolgoz√°s√°nak √©rv√©nyes saj√°t √°rfolyam√°n √©s ebben az √∂sszegben k√ľldi meg az Erste Bank fel√© elsz√°mol√°sra a tranzakci√≥t.

  A Bank a tranzakció elszámolásakor (hitelkártya számlára terhelésekor) átváltást nem végez.

  Fontos: A Visa k√°rtyat√°rsas√°g a tranzakci√≥ enged√©lyez√©sekor a tranzakci√≥ napj√°n √©rv√©nyes √°rfolyamon v√°ltja √°t a tranzakci√≥t, a tranzakci√≥ elsz√°mol√°sakor a feldolgoz√°s napj√°n √©rv√©nyes √°rfolyamon v√°ltja √°t a tranzakci√≥t √©s k√ľldi meg elsz√°mol√°sra a Bank fel√©, ez√©rt a tranzakci√≥ enged√©lyezett √©s elsz√°molt √∂sszege elt√©rhet.

  Visa Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:

  https://www.visa.co.uk/support/consumer/travel-support/exchange-rate-calculator.html

  MasterCard kártyák esetén:
  A tranzakci√≥ √∂sszeg√©t a MasterCard Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet EUR-ra v√°ltja √°t saj√°t √°rfolyam√°n √©s ebben az √∂sszegben k√ľldi meg az Erste Bank fel√© elsz√°mol√°sra a tranzakci√≥t. A Bank az EUR √∂sszeget a tranzakci√≥ feldolgoz√°s napj√°n √©rv√©nyes sz√°mlakonverzi√≥s devizaelad√°si √°rfolyamon v√°ltva terheli a hitelk√°rtya sz√°ml√°n. A Hitelsz√°mla tulajdonos kivonat√°n a tranzakci√≥ elsz√°mol√°sakor felt√ľntet√©sre ker√ľl a K√°rtyaszervezet √°ltal a Bank fel√© megk√ľld√∂tt EUR √∂sszeg √©s feldolgoz√°s napj√°n √©rv√©nyes sz√°mlakonverzi√≥s devizaelad√°si √°rfolyam.

  Fontos: Az enged√©lyez√©skor √©s elsz√°mol√°skor alkalmazott √°tv√°lt√°sok k√ľl√∂nb√∂zŇĎs√©ge miatt a tranzakci√≥ enged√©lyezett √©s elsz√°molt √∂sszege elt√©rhet.

  MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:

  https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

  Erste Bank által a tranzakció elszámolásakor használt árfolyam:

  https://www.erstebank.hu/hu/arfolyamok-table

  Erste Bank által a tranzakció elszámolásakor felszámított konverziós árrés az EU tagállami devizában végrehajtott és tagállami devizában vezetett számlák esetén:

  https://www.erstebank.hu/hu/arfolyamok-konverzios-arres

  A 2021.04.01-tŇĎl befogadott hitelk√°rtya szerzŇĎd√©sek (mind Visa √©s mind Mastercard hitelk√°rty√°k) eset√©n Bank deviza konverzi√≥s jutal√©kot sz√°m√≠t fel. A jutal√©k m√©rt√©ke 2%. A felsz√°molt jutal√©k sz√°zal√©kos √©rt√©k√©nek sz√°m√≠t√°si alapja a nemzetk√∂zi k√°rtyaszervezet √°ltal alkalmazott, a tranzakci√≥ napj√°n √©rv√©nyes √°rfolyam. A jutal√©k m√©rt√©ke akci√≥s jelleggel 2021. december 31-ig 0%.

  Erste Max Hitelkártya Feltételek

  Reprezentatív példa: 

  Hitelkeret összege 375 000 Ft
  Hitelk√°rtya (fŇĎk√°rtya) ig√©nyl√©s d√°tuma 2023.02.01-2023.07.31. k√∂z√∂tt
  FutamidŇĎ 12 h√≥nap
  Hitelkamat m√©rt√©ke √©s t√≠pusa √©vi 35,04%, r√∂gz√≠tett kamatoz√°s√ļ
  Teljes hiteldíj mutató 44,16%
  Fogyaszt√≥ √°ltal fizetendŇĎ teljes √∂sszeg 499 533 Ft
  Hitelkeret teljes díja 124 533 Ft

  Az adatok t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek. Az egyedi √ľgyletre ir√°nyad√≥ felt√©teleket az egyedi szerzŇĎd√©s tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelk√°rtya kamata √©s d√≠jai a szerzŇĎd√©sben meghat√°rozott esetekben √©s m√≥don v√°ltozhatnak, melytŇĎl f√ľggŇĎen a felt√ľntetett √©rt√©kek m√≥dosulhatnak.

  Jelen t√°j√©koztat√°s nem teljes k√∂rŇĪ √©s nem minŇĎs√ľl aj√°nlatt√©telnek. A r√©szletes kond√≠ci√≥kat √©s szerzŇĎd√©ses felt√©teleket az Erste Bank mindenkor hat√°lyos¬†Lakoss√°gi Hitelk√°rtya √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telei¬†√©s a vonatkoz√≥¬†Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©ny¬†tartalmazza, amelyek megtal√°lhat√≥ak a bankfi√≥kokban √©s honlapunkon. A banki hitelterm√©kekkel kapcsolatos tov√°bbi term√©kle√≠r√°sokat, √∂sszehasonl√≠t√°st seg√≠tŇĎ alkalmaz√°sokat a Magyar Nemzeti Bank honlapj√°n¬†http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem¬†tal√°lhatsz.

  A THM a fogyaszt√≥nak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv, valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010 (III.25) korm√°nyrendelet (tov√°bbiakban: THM-rendelet) alapj√°n 375 ezer forint hitel√∂sszeg, 12 h√≥nap futamidŇĎ, a r√∂gz√≠tett havi hitelkamat, valamint a z√°rlati d√≠j figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt kisz√°m√≠t√°sra. A kamat m√©rt√©ke, a k√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j √©s annak lev√°s√°rl√°s√°nak r√©szletes felt√©telei, valamint a z√°rlati d√≠j a mindenkori hat√°lyos Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben ker√ľl r√∂gz√≠t√©sre. A Bank a THM sz√°m√≠t√°s√°n√°l nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.¬ß (3) bekezd√©s√©ben meghat√°rozott t√©teleket (k√©sedelmi kamat, egy√©b olyan fizet√©si k√∂telezetts√©g, amely a hitelszerzŇĎd√©sben v√°llalt k√∂telezetts√©g nem teljes√≠t√©s√©bŇĎl sz√°rmazik). A hitel teljes d√≠ja a kamaton fel√ľl mag√°ban foglalja az √∂sszes d√≠jat, jutal√©kot, k√∂lts√©get √©s ad√≥t. A THM √©rt√©ke a jogszab√°lyi felt√©telek v√°ltoz√°sa eset√©n m√≥dosulhat, √©s nem t√ľkr√∂zi a hitel kamatkock√°zat√°t.

  1 Az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥k ut√°n a Sz√°mlatulajdonos Erste Forintok form√°j√°ban v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©st kap az al√°bbiak szerint: Az √°ltal√°nos v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥ √∂sszeg√©nek 1%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A Sz√°mlatulajdonos a Bank √°ltal meghat√°rozott nyolc √úzlet kateg√≥ri√°b√≥l h√°rom Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°t v√°laszthat ki, ahol v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©si b√≥nuszra jogosult Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban v√©grehajtott v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 3%-a az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©sen fel√ľl. Az √°ltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©s √©s az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz √∂sszead√≥dik. √ćgy az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©ssel egy√ľtt a v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°s eset√©ben √∂sszesen a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek ak√°r 4%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A v√°s√°rl√°s ut√°n j√°r√≥ Erste Forintok √∂sszeg√©t az Erste Bank lefel√© eg√©sz Erste Forint √©rt√©kre kerek√≠ti. Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s a 4%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba. Az √©ves szinten ak√°r 96 000 Ft megtakar√≠t√°s abban az esetben √©rhetŇĎ el, ha a Hitelsz√°ml√°n egy √©ven kereszt√ľl, minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban 200 000 Ft √∂ssz√©rt√©kŇĪ k√°rty√°s v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ t√∂rt√©nik, √©s minden v√°s√°rl√°s a 1+3% Erste Forint visszat√©r√≠t√©st biztos√≠t√≥ kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°k egyik√©ben t√∂rt√©nik, valamint a fŇĎk√°rtyabirtokos a v√°s√°rl√°sai ut√°n j√≥v√°√≠rt Erste Forintokat p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre v√°ltja.¬†Az Erste Bank az √ľzlet t√≠pus√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg, mely alapj√°n meghat√°rozott kateg√≥ria elt√©rhet az √ľzlet fŇĎtev√©kenys√©g√©tŇĎl.

  Az Erste Forint gyŇĪjt√©s √©s bev√°lt√°s mindenkori hat√°lyos felt√©teleit √©s r√©szleteit az¬†Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telek,¬†Erste Max Credit Card Programme Terms of Participation¬†tartalmazz√°k.

  2 Tele-K√∂lcs√∂n ‚Äď jelenti a K√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan, TeleBankon kereszt√ľl, Erste bankfi√≥kban vagy mobilbank√°rn√°l ig√©nybe vehetŇĎ kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a Sz√°mlatulajdonosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy a Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n, az √°ltala kiv√°lasztott b√°rmely belf√∂ldi sz√°ml√°ra, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ √°tutal√°st belf√∂ld√∂n forintban (√°tutal√°s) kezdem√©nyezzen, majd az √°tutal√°s √∂sszeg√©t t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza. THM: 34,27%

  3 Azon az Erste Max Hitelk√°rtya FŇĎk√°rtyabirtokos √ľgyfelek, akik 2023.01.01. √©s 2023.03.31. k√∂z√∂tt √ļj Erste Max Hitelk√°rtya FŇĎk√°rty√°t ig√©nyelnek √©s ig√©nyl√©s√ľket 2023.04.30-ig a Bank j√≥v√°hagyja, valamint akik 2023.04.01. √©s 2023.06.30. k√∂z√∂tt √ļj Erste Max Hitelk√°rtya FŇĎk√°rty√°t ig√©nyelnek √©s ig√©nyl√©s√ľket 2023.07.31-ig a Bank j√≥v√°hagyja, a Bank az akci√≥ keretein bel√ľl, Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k ut√°n a Sz√°mlatulajdonos r√©sz√©re Erste Forintok form√°j√°ban 10% v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©st ad maximum 10.000 Erste Forint √©rt√©kig. A maxim√°lis visszat√©r√≠t√©si √∂sszeg 3 h√≥napra sz√≥l √©s a fŇĎk√°rty√°val √©s a t√°rsk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k √∂sszess√©g√©re vonatkozik, nem k√°rty√°nk√©nt k√ľl√∂n-k√ľl√∂n ker√ľl meghat√°roz√°sra. Az akci√≥ tov√°bbi r√©szleteit az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telei tartalmazza.

  4 A kibocs√°t√°si d√≠jnak megfelelŇĎ √∂sszeg a hitelk√°rtya kibocs√°t√°s√°t k√∂vetŇĎ h√°rom h√≥napon bel√ľl v√°s√°rolhat√≥ le. A fŇĎk√°rtya √©s t√°rsk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j√°nak megfelelŇĎ √∂sszeg lev√°s√°rl√°sa k√ľl√∂n-k√ľl√∂n sz√ľks√©ges, azaz hitelk√°rty√°nk√©nt kell el√©rnie a v√°s√°rl√°sok √∂sszeg√©nek a kibocs√°t√°si d√≠j √∂sszeg√©t.

  5 További részletek: http://www.erstemobilepay.hu

  Vonatkozó hirdetmények:

  5. sz. melléklet: Hitelkártya
  5.1. sz. melléklet: Citibanktól átvett hitelkártyák (nem értékesített)

  V√°rj!

  Tudtad, hogy az Erste MAX Hitelk√°rty√°t bankv√°lt√°s n√©lk√ľl is ig√©nyelheted?

  Vissza a hitelk√°rtya elŇĎnyeihez