0% kamat.
Ez így kerek.

Igényelj Erste Max
Hitelk√°rty√°t most 0% kamattal!

2021.12.31-ig √ļjonnan ig√©nyelt Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtya eset√©n a havi hitelkamat 6 h√≥napig 0%1 , ezt k√∂vetŇĎen pedig havi 2,37-2,77%, a hitelkeret m√©rt√©k√©tŇĎl f√ľggŇĎen. THM: 38,76%

Az Erste Max Hitelk√°rtya elŇĎnyei

Használd az Erste Max Hitelkártyát és hozd ki a legtöbbet vásárlásaidból!

10 000
Erste Forint
csatlakoz√°si
bónusz! 5

Akár évi 96 000 Ft
visszaj√°r!

Minden v√°s√°rl√°sod ut√°n Erste Forintokat kapsz. V√°s√°rl√°said ut√°n az √°ltalad v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban ak√°r 4%-os, m√≠g egy√©b √ľzletekben 1%-os visszat√©r√≠t√©st kapsz. 2

Részletfizetés,
könnyített törlesztés

Az Azonnali K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s szolg√°ltat√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen az Erste Max Hitelk√°rty√°ddal r√©szletekben is fizethetsz. 3

Tele-Kölcsön
szolg√°ltat√°s

A Tele-K√∂lcs√∂nnek k√∂sz√∂nhetŇĎen k√©nyelmesen, ak√°r k√ľl√∂n dokument√°ci√≥ n√©lk√ľl k√©szp√©nzhez juthatsz felhaszn√°lhat√≥ hitelkereted terh√©re. 4

10 000 Erste Forint
csatlakozási bónusz

Ha hitelk√°rtya ig√©nyl√©sedkor hozz√°j√°rulsz ahhoz, hogy az √°ltalad megadott mobiltelefonsz√°mra √©s e-mail c√≠mre a term√©keinkre √©s szolg√°ltat√°sainkra vonatkoz√≥ √ľzenetet k√ľldj√ľnk, √©s d√≠jmentes internetbanki szolg√°ltat√°st is ig√©nyelsz, akkor 10¬†000 Erste Forinttal jutalmazunk. 5

Ingyenes utasbiztosítás,
k√ľlf√∂ld√∂n is

A d√≠jmentes utasbiztos√≠t√°ssal m√°ris felk√©sz√ľlsz a v√°ratlan utaz√°si esem√©nyekre, legyen az betegs√©g, baleset vagy a poggy√°sz elveszt√©se.

Mobilbank√°r szolg√°ltat√°s

Kérdésed van? Kollégánk szívesen segít online, telefonon vagy akár személyesen is!

√Črtes√≠t√©sek

D√≠jmentesen Fordul√≥napi SMS-t k√ľld√ľnk hitelk√°rtya havi z√°r√≥ egyenlegedrŇĎl, havi d√≠j ellen√©ben pedig minden tranzakci√≥r√≥l SMS-ben / Push √ľzenetben √©rtes√≠t√ľnk.

0 Ft vagy levásárolható kibocsátási díj

A bankfi√≥kban vagy internetbankon kereszt√ľl ig√©nyelt fŇĎk√°rtya √©s a t√°rsk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j√°t lev√°s√°rolhatod: ha a hitelk√°rty√°ddal v√©grehajtott v√°s√°rl√°sok √∂sszege el√©ri a kibocs√°t√°si d√≠jat, akkor a bank j√≥v√°√≠rja a kibocs√°t√°si d√≠jnak megfelelŇĎ √∂sszeget. 6 Mobilbank√°rn√°l ig√©nyelt hitelk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠ja 0 Ft.

Ig√©nyelhetŇĎ t√°rsk√°rtya

Erste Max fŇĎk√°rty√°dhoz t√°rsk√°rty√°t is ig√©nyelhetsz, √≠gy hozz√°tartoz√≥id is √©lvezhetik a hitelk√°rtya ny√ļjtotta elŇĎny√∂ket.

Fizetés mobillal

Hitelkártyád digitalizálhatod, ezáltal gyorsan, kényelmesen és biztonságosan a mobiloddal fizethetsz.

P√©nz√ľgyeid nyomon k√∂vet√©se

Internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sainkkal gyorsan, k√©nyelmesen int√©zheted p√©nz√ľgyi tranzakci√≥idat. Az Erste MobilePay alkalmaz√°ssal pedig bankk√°rty√°d helyett mobiloddal fizetheted csekkjeid, parkol√°sod, aut√≥p√°lya-matric√°d √©s egy helyen t√°rolhatod hŇĪs√©gk√°rty√°idat is. 7

4%
Erste Forint
visszatérítés!2

Példakalkulációk

N√©zd meg, ERSTE Max hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°saidb√≥l mennyi Erste Forintot kaphatn√°l vissza egy √©v alatt!

N√©h√°ny p√©ld√°n kereszt√ľl megmutatjuk, √©vente mennyi Erste Forint visszat√©r√≠t√©st kaphatsz. A sz√°m√≠t√°s alapja: ak√°r 4% az √°ltalad v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban, valamint 1% az egy√©b v√°s√°rl√°said ut√°n j√°r vissza, Erste Forintok form√°j√°ban. Egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl kateg√≥ri√°nk√©nt √©s √∂sszesen maximum havi 200.000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n j√°r Erste Forint visszat√©r√≠t√©s. 2

Anita és családja
Anita és családja 37 éves

√ČrdeklŇĎd√©s, v√°s√°rl√°s kateg√≥ri√°k:

 • Benzinhavi 25 000 Ft
 • Sz√©ps√©g, eg√©szs√©g havi 30 000 Ft
 • Divat havi 45 000 Ft
 • Egy√©b v√°s√°rl√°s havi 210 000 Ft
 • + 10 000 Erste Forint csatlakoz√°si b√≥nusz

Várható éves visszatérítés:

70 000  Erste Forint

Andr√°s
András 28 éves

√ČrdeklŇĎd√©s, v√°s√°rl√°s kateg√≥ri√°k:

 • Sz√≥rakoz√°shavi 31 000 Ft
 • Utaz√°shavi 22 000 Ft
 • Divathavi 32 000 Ft
 • Egy√©b v√°s√°rl√°shavi 150 000 Ft
 • + 10 000 Erste Forint csatlakoz√°si b√≥nusz

Várható éves visszatérítés:

64 600  Erste Forint

Krisztián 45 éves

√ČrdeklŇĎd√©s, v√°s√°rl√°s kateg√≥ri√°k:

 • Elektronikahavi 32 000 Ft
 • Divathavi 32 000 Ft
 • Utaz√°shavi 26 000 Ft
 • Egy√©b v√°s√°rl√°shavi 210 000 Ft
 • + 10 000 Erste Forint csatlakoz√°si b√≥nusz

Várható éves visszatérítés:

66 400  Erste Forint

A hitelkártya igénylés folyamata

Ak√°r 6 munkanap alatt hozz√°juthatsz hitelk√°rty√°dhoz!

1.
Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel

Adataid megadása után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot online vagy telefonon, egyezteti veled a részleteket és elindítja az igénylés folyamatát. Ha inkább te szeretnél telefonálni, keresd munkatársunkat a +36-1-298-0222 telefonszámon.

2.
Dokumentumok aláírása
Dokumentumok aláírása

Mindent elŇĎk√©sz√≠t√ľnk, neked m√°r csak annyi a dolgod, hogy tal√°lkozz munkat√°rsunkkal √©s al√°√≠rd a szerzŇĎd√©st. Erste √ľgyfelek eset√©ben a szerzŇĎd√©sk√∂t√©s elektronikus √ļton, Erste NetBankon kereszt√ľl is t√∂rt√©nhet.

3.
Hitelk√°rtya post√°z√°sa
Hitelk√°rtya post√°z√°sa

Ig√©nyl√©sed j√≥v√°hagy√°s√°t k√∂vetŇĎen megk√ľldj√ľk sz√°modra hitelk√°rty√°dat √©s PIN k√≥dodat.

4.
Hitelk√°rtya aktiv√°l√°sa
Hitelk√°rtya aktiv√°l√°sa

Hitelk√°rty√°dat inakt√≠v √°llapotban k√ľldj√ľk el neked, de az aktiv√°l√°s egyszerŇĪ, l√©p√©seirŇĎl a k√°rtya k√≠s√©rŇĎlev√©lben tal√°lsz r√©szletes t√°j√©koztat√°st.

Adataid megadása után munkatársunk visszahív,
egyezteti veled a részleteket és elindítja az igénylés folyamatát.

Személyes adatok
Ezek alapján tudunk téged beazonosítani a hitelkártya igénylés céljából.

Kapcsolattart√°si adatok
Fontos, hogy pontosan add meg az email címed és a telefonszámod, mert munkatársunk csak így tudja felvenni veled a kapcsolatot.

+36

i
Elk√ľld√∂m

 Adataidat biztons√°gban kezelj√ľk! Adataidat biztons√°gban kezelj√ľk!

Maradtak kérdéseid?

Seg√≠t√ľnk eloszlatni a leggyakoribb t√©vhiteket a hitelk√°rty√°val kapcsolatban. Ha nem tal√°lod a v√°laszt a k√©rd√©sedre, keresd munkat√°rsunkat a +36-1-298-0222 telefonsz√°mon!

Ki igényelhet Erste Max Hitelkártyát?

Erste Max Hitelkártyát igényelhetsz, ha

 • elm√ļlt√°l 18 √©ves 1,
 • magyarorsz√°gi √°lland√≥ lakc√≠mmel rendelkezel,
 • legal√°bb 3 h√≥napos folyamatos munkaviszonyod van Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n bejegyzett √©s nyilv√°ntartott c√©gn√©l √©s m√°r nem vagy pr√≥baidŇĎn,
 • munkaviszonyb√≥l vagy nyugd√≠jb√≥l sz√°rmaz√≥ igazolt j√∂vedelmed el√©ri a havi nett√≥ 100 000 Ft-ot,
 • rendelkezel telefonnal √©s az ig√©nyl√©shez elŇĎ√≠rt dokumentumokkal, √©s megfelelsz a banki hitelb√≠r√°laton.

1 A 18. √©let√©v√©t bet√∂lt√∂tt, de a 23. √©let√©vet m√©g el nem √©rŇĎ szem√©lyek abban az esetben ig√©nyelhetnek hitelk√°rty√°t, ha az Erste Bankn√°l vezetett lakoss√°gi banksz√°ml√°jukra az ig√©nyl√©st megelŇĎzŇĎ h√≥napban munkab√©r-j√≥v√°√≠r√°s √©rkezett.

Az ig√©nybe vehetŇĎ hitelkeret √∂sszege: minimum 150 000 Ft, maximum 3 500 000 Ft.

Hitelk√°rtya-ig√©nyl√©sed minden esetben elb√≠r√°ljuk, az Erste Max Hitelk√°rty√°ra pozit√≠v hitelb√≠r√°latot k√∂vetŇĎen v√°lhatsz jogosultt√°.

Hogyan mŇĪk√∂dik az Erste Max Hitelk√°rtya?

Az Erste Max Hitelk√°rty√°hoz a bank √°ltal ny√ļjtott, szem√©lyre szabott hitelkeret kapcsol√≥dik, melyet a k√°rtya seg√≠ts√©g√©vel b√°rmikor, b√°rmire felhaszn√°lhatsz, amit r√°√©rsz ut√≥lag visszafizetni. A visszafizetett √∂sszegekkel hitelkereted felt√∂ltŇĎdik, √©s √ļjra felhaszn√°lhat√≥v√° v√°lik. A hitelk√°rtya-szolg√°ltat√°shoz nem sz√ľks√©ges banksz√°ml√°t nyitnod n√°lunk.

Teh√°t az √ľzlet kateg√≥ri√°ja sz√°m√≠t, nem az, amit v√°s√°rolok?

Igen.

Egy adott bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°j√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (hitelk√°rty√°j√°val, tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s) eset√©ben az √ľzlet t√≠pusa alapj√°n ker√ľl sor az √ľzletkateg√≥ria meghat√°roz√°s√°ra. 1

Ha egy hipermarketben ruh√°t v√°s√°rolsz, √©s Erste Max Hitelk√°rty√°ddal fizetsz, akkor ezut√°n a v√°s√°rl√°s ut√°n 1% visszat√©r√≠t√©st adunk Erste Forintok form√°j√°ban, mert a v√°s√°rl√°s nem a Divat kateg√≥ri√°ba sorolt √ľzletkateg√≥ri√°ban ‚Äď ruh√°zati √ľzletben ‚Äď t√∂rt√©nt.

1Az Erste Bank az √ľzletkateg√≥ri√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg.

Hol és milyen feltételekkel vásárolhatom le az Erste Forintokat?

Az √∂sszegyŇĪjt√∂tt Erste Forintokat 1:1 √©rt√©kben v√°ltod be p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre. Internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sod seg√≠ts√©g√©vel mindig nyomon k√∂vetheted aktu√°lis Erste Forintjaid, illetve amennyiben minimum 5 000 Erste Forintot √∂sszegyŇĪjt√∂tt√©l, bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°ddal t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°saiddal belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n le is v√°s√°rolhatod azokat 1 Erste Forint = 1 Forint √©rt√©kben az al√°bbi nyolc √ľzletkateg√≥ri√°ban:

Benzink√ļt,
Divat,
Otthon,
Bark√°cs-kert,
Elektronikai √°ruh√°zak,
Utaz√°s,
Szépségápolás-egészség,
Szórakozás

Mit kell tennem, hogy lev√°s√°rolhassam az Erste Forintokat?

A bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sodat belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (hitelk√°rty√°val, tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s) megelŇĎzŇĎen vagy azt k√∂vetŇĎen - de m√©g a soron k√∂vetkezŇĎ fordul√≥nap elŇĎtt - l√°togass el az internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sba √©s v√°laszd ki a k√≠v√°nt √ľzletkateg√≥ri√°(ka)t, majd add meg a lev√°s√°rolni k√≠v√°nt Erste Forint √∂sszeget (a minimum bev√°lthat√≥ √∂sszeg: 10 000 Erste Forint).

Ezt k√∂vetŇĎen nincs m√°s teendŇĎd, minthogy a kiv√°lasztott √ľzletkateg√≥ri√°hoz tartoz√≥ √ľzletben Erste Max Hitelk√°rty√°j√°val v√°s√°rolj, a lev√°s√°rolt √∂sszeg ugyanis a v√°s√°rl√°st k√∂vetŇĎ fordul√≥napon automatikusan j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl a v√°s√°rl√°s(ok) √∂sszeg√©bŇĎl. A p√©nzvisszat√©r√≠t√©s korl√°tlan ideig, t√∂bb r√©szletben √©s ak√°r az √ľzletkateg√≥ri√°ba tartoz√≥ t√∂bb √ľzletben is lev√°s√°rolhat√≥, r√°ad√°sul ezekkel a v√°s√°rl√°sokkal Erste Forintokat is gyŇĪjtesz.

Példa:
Tegy√ľk fel, hogy szeretn√©l 10 000 Erste Forintot egy lakberendez√©si √°ruh√°zban lev√°s√°rolni.

A v√°s√°rl√°st megelŇĎzŇĎen internetbanki/mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sodban jelzed a bev√°lt√°si sz√°nd√©kod, majd elm√©sz a kiv√°lasztott lakberendez√©si √°ruh√°zba, ahol 4 000 forint√©rt v√°s√°rolsz

Ez esetben a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ k√∂nyvel√©s√©t k√∂vetŇĎ fordul√≥napon j√≥v√°√≠rjuk a hitelk√°rtya sz√°ml√°j√°n a 4000 forintot, √≠gy ez a v√°s√°rl√°sod ennyivel kevesebbe ker√ľlt.

Ha √ļjra egy lakberendez√©si √ľzletben v√°s√°rolsz Erste Max Hitelk√°rty√°ddal 9 000 Ft √©rt√©kben, akkor a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ k√∂nyvel√©s√©t k√∂vetŇĎ fordul√≥napon j√≥v√°√≠runk hitelk√°rtya sz√°ml√°don (10 000 Ft ‚Äď 4 000 Ft =) 6 000 Ft-ot. Teh√°t a v√°s√°rl√°sod 9 000 Ft helyett t√©nylegesen 3 000 Ft-ba ker√ľlt, √©s felhaszn√°ltad a p√©nzvisszat√©r√≠t√©s teljes √∂sszeg√©t.

A fenti v√°s√°rl√°sokkal egyidejŇĪleg Erste Forintokat is gyŇĪjt√∂tt√©l.

Mire és hol használhatom az Erste Max Hitelkártyát?

Mindennapi bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°j√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sokra belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s): b√°rmely olyan √ľzletben, ahol a k√°rty√°n szereplŇĎ k√°rtyat√°rsas√°gi log√≥ l√°that√≥,
nagyobb √∂sszegŇĪ kiad√°said fedez√©s√©re vagy
v√°ratlan kiad√°sokra,
belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n egyar√°nt,
k√∂z√ľzemi sz√°ml√°id beszed√©ssel (csoportos beszed√©si megb√≠z√°ssal) t√∂rt√©nŇĎ kiegyenl√≠t√©s√©re,
sŇĎt internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°son (tov√°bbiakban NetBank) √©s telefonos banki szolg√°ltat√°son (tov√°bbiakban TeleBank) kereszt√ľl √°tutal√°st belf√∂ld√∂n forintban is ind√≠thatsz 1
Bármikor készpénzhez juthatsz!

Az Erste Max Hitelk√°rtya elsŇĎsorban v√°s√°rl√°sra szolg√°l, de k√©szp√©nzfelv√©telre belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: k√©szp√©nzfelv√©tel) is alkalmas. Magyarorsz√°gon t√∂bb ezer bankjegykiad√≥ automat√°b√≥l, vil√°gszerte t√∂bb sz√°zezer helyen vehetsz fel k√©szp√©nzt. 1

1A tranzakci√≥ k√©szp√©nzfelv√©tel belf√∂ld√∂n szolg√°ltat√°snak minŇĎs√ľl, amelynek minden esetben a vonatkoz√≥ Hirdetm√©nyben meghat√°rozott d√≠ja van, √©s a tranzakci√≥ napj√°t√≥l kezdve kamatot sz√°m√≠t fel a bank.

Hogyan aktiv√°lhatom a hitelk√°rty√°m?

√öjonnan ig√©nyelt (vagy p√≥tolt) hitelk√°rtya fŇĎk√°rtya aktiv√°l√°sa:

Post√°n kik√ľld√∂tt k√°rtya
 • Internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sban vagy
 • TeleBankon kereszt√ľl
Bankfiókban átvett kártya
 • PIN-k√≥d megad√°st ig√©nylŇĎ, chip seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ, sikeres tranzakci√≥val. Fontos: A k√°rty√°t helyezze be a chipolvas√≥ba!

Újonnan igényelt (vagy pótolt) hitelkártya társkártya aktiválása:

Post√°n kik√ľld√∂tt k√°rtya
 • FŇĎk√°rtya-birtokos internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°s√°ban vagy
 • T√°rsk√°rtyabirtokos √°ltal TeleBankon kereszt√ľl
Bankfiókban átvett kártya
 • PIN-k√≥d megad√°st ig√©nylŇĎ, chip seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ, sikeres tranzakci√≥val. Fontos: A k√°rty√°t helyezze be a chipolvas√≥ba!

√öjragy√°rtott vagy meg√ļj√≠tott hitelk√°rtya fŇĎ- √©s t√°rsk√°rtya aktiv√°l√°sa:

 • PIN-k√≥d megad√°st ig√©nylŇĎ, chip seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ, sikeres tranzakci√≥val. Fontos: k√°rty√°t helyezze be a chipolvas√≥ba!

Hitelk√°rty√°ja csak saj√°t kezŇĪ al√°√≠r√°s√°val egy√ľtt √©rv√©nyes. K√©rj√ľk, √≠rja al√° k√°rty√°j√°t a h√°toldalon l√©vŇĎ al√°√≠r√°si s√°von goly√≥stollal vagy alkoholos filccel!

Hogyan fizethetem vissza a felhaszn√°lt hitelkeretet?

Az Erste Max Hitelk√°rtya rugalmas visszafizet√©si lehetŇĎs√©get biztos√≠t:

A felhaszn√°lt hitelkeret r√©szleteirŇĎl sz√°mlakivonat k√©sz√ľl minden h√≥nap azonos napj√°n, az elsz√°mol√°si napon (m√°s n√©ven fordul√≥napon), amely minden h√≥nap 10. napja, ha az munkasz√ľneti napra esik, az azt k√∂vetŇĎ elsŇĎ munkanap.

A fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeret: a bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s) √©s k√©szp√©nzfelv√©tel belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (tov√°bbiakban: k√©szp√©nzfelv√©tel) tŇĎke√∂sszegei, esetleges kamatok, k√©sedelmi kamatok, d√≠jak, sz√°ml√°zott hitelk√°rtya r√©szletfizet√©si szolg√°ltat√°sok t√∂rlesztŇĎr√©szlet√©nek √∂sszege. Illetve nem csak a t√∂rlesztŇĎr√©szlet √∂sszege cs√∂kkenti a hitelkeretet, hanem a teljes r√©szletfizet√©si szolg√°ltat√°s √∂sszege is.

Te d√∂nt√∂d el, hogy a fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeretet teljes eg√©sz√©ben vagy r√©szletekben fizeted vissza. Ha a r√©szletfizet√©s mellett d√∂ntesz, elegendŇĎ a sz√°mlakivonaton szereplŇĎ minimum fizetendŇĎ √∂sszeget t√∂rleszteni a fizet√©si hat√°ridŇĎig, a fennmarad√≥ √∂sszeg visszafizet√©si √ľtem√©t szabadon meghat√°rozhatod a mindenkori hat√°lyos Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben meghat√°rozott kamat megfizet√©se mellett. A r√©szletfizet√©si szolg√°ltat√°s t√∂rlesztŇĎr√©szlete a minimum fizetendŇĎ √∂sszeget n√∂veli.

A hitelkamat a tranzakci√≥ terhel√©s√©nek napj√°t√≥l a visszafizet√©s idŇĎpontj√°ig ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra.

Amennyiben √ļgy d√∂ntesz, hogy a fordul√≥napon felhaszn√°lt hitelkeretet rendezed 15 napt√°ri napon bel√ľl, akkor a fordul√≥nap √©s az elŇĎzŇĎ havi fordul√≥nap k√∂z√∂tti v√°s√°rl√°saidra a bank nem sz√°m√≠t fel kamatot.

A kártyához kapcsolódó SMS-szolgáltatás

Erste Max Hitelkártyás vásárlásaidat és aktuális egyenlegedet mindig nyomon követheted, hiszen SMS-szolgáltatások kapcsolódhatnak hozzá:

 • D√≠jmentes Fordul√≥napi SMS √©rtes√≠t√©s a fordul√≥napot k√∂vetŇĎ munkanapon a t√∂rleszt√©srŇĎl,
 • havi d√≠j ellen√©ben veheted ig√©nybe az Erste Hitelk√°rtya H√≠rn√∂k szolg√°ltat√°st, amely SMS-ben √©rtes√≠t a tranzakci√≥kr√≥l (pl. v√°s√°rl√°s, k√©szp√©nzfelv√©tel, csoportos beszed√©s, √°tutal√°s stb.)

Milyen utasbiztosítás kapcsolódik az Erste Max Hitelkártyához?

Az Erste Bank az UNION Biztos√≠t√≥val egy√ľttmŇĪk√∂d√©sben, automatikusan, d√≠jmentes Standard Utasbiztos√≠t√°si Csomagot is ny√ļjtunk Erste Max Hitelk√°rty√°d mell√©, √≠gy ha k√ľlf√∂ldre utazol (30 napn√°l nem hosszabb utaz√°s eset√©n), csak akkor sz√ľks√©ges k√ľl√∂n utasbiztos√≠t√°st k√∂tn√∂d, ha a k√°rty√°dhoz j√°r√≥ biztos√≠t√°sn√°l nagyobb fedezeti √∂sszegŇĪ biztos√≠t√°st szeretn√©l, vagy valamilyen speci√°lis biztos√≠t√°si fedezetre van sz√ľks√©ged.

Mit tartalmaz a biztosítás?

D√≠jmentes k√ľlf√∂ldi utaz√°sokra sz√≥l√≥

balesetbiztosítást,
betegség és poggyászbiztosítást,
asszisztencia szolg√°ltat√°st.
A biztos√≠t√°s r√©szletes felt√©teleit az Utaz√°si Biztos√≠t√°si Felt√©telek az Erste Bank Hungary Zrt. √°ltal kibocs√°tott bankk√°rty√°khoz elnevez√©sŇĪ dokumentum tartalmazza.

A hitelk√°rty√°khoz kapcsol√≥d√≥ biztos√≠t√°sokr√≥l itt olvashatsz bŇĎvebben.

Milyen lehetŇĎs√©geket rejt a K√∂nny√≠tett t√∂rleszt√©s?

Egyed√ľl√°ll√≥ m√≥don az Erste ak√°r 5 perc alatt r√©szletfizet√©si lehetŇĎs√©get biztos√≠t sz√°modra Erste Max Hitelk√°rty√°d seg√≠ts√©g√©vel. *

*K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s ‚Äď jelenti a Hitelk√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a FŇĎk√°rtyabirtokosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy az √°ltala kiv√°lasztott, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ V√°s√°rl√°s √∂sszeg√©t - Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n -, t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Mi az a Könnyített Törlesztés?

A K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©snek k√∂sz√∂nhetŇĎen a hitelk√°rty√°j√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sait ak√°r havi r√©szletekben is visszafizetheti. V√°s√°roljon hitelk√°rty√°j√°val egy t√©v√©t, foglaljon le egy nyaral√°st, vagy lepje meg szeretteit egy aj√°nd√©kkal legal√°bb 50 000 Ft √©rt√©kben, √©s fizesse vissza egyenlŇĎ r√©szletekben! A K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s ‚Äď jelenti a Hitelk√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a FŇĎk√°rtyabirtokosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy az √°ltala kiv√°lasztott, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ V√°s√°rl√°s √∂sszeg√©t - Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n -, t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Havi kamat: 2,49%

THM: 34,36%

A THM a fogyaszt√≥knak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv., valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010. (III.25.) Korm√°nyrendelet alapj√°n 500.000 Ft hitel √∂sszeg, 3 √©v futamidŇĎ, 2,492% r√∂gz√≠tett havi hitelkamat √©s a nyit√°si d√≠j (az ig√©nybe vett √∂sszeg 1%-a min. 3000 max. 10 000 Ft) figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt meghat√°roz√°sra. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban legal√°bb a havi sz√°mlakivonatban meghat√°rozott minimum fizetendŇĎ √∂sszeget kell visszafizetnie. Reprezentat√≠v p√©lda: 500 000 Ft hitel√∂sszeg, 3 √©v futamidŇĎ, 2,492% r√∂gz√≠tett havi hitelkamat, √©s a nyit√°si d√≠j figyelembev√©tel√©vel a hitel teljes d√≠ja 268 143 Ft, a fogyaszt√≥ √°ltal fizetendŇĎ teljes √∂sszeg 768 143 Ft, a havi t√∂rlesztŇĎr√©szletek √∂sszege: 21 198 Ft. A THM √©rt√©ke az egyes √ľgyletekre jellemzŇĎ hitelkamat f√ľggv√©ny√©ben v√°ltozik. A havi r√∂gz√≠tett kamatl√°b √©s a hozz√° tartoz√≥ THM √©rt√©k futamidŇĎnk√©nt elt√©rhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes √ľgyletekre elt√©rŇĎ kamatl√°bat hat√°rozzon meg.

Mi a Tele-K√∂lcs√∂n √©s mik az elŇĎnyei?

Tele-K√∂lcs√∂n ‚Äď jelenti a K√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan, TeleBankon kereszt√ľl ig√©nybe vehetŇĎ kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a Sz√°mlatulajdonosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy a Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n, az √°ltala kiv√°lasztott b√°rmely belf√∂ldi sz√°ml√°ra, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ √°tutal√°st kezdem√©nyezzen, majd az √°tutal√°s √∂sszeg√©t t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Gyors: Az ig√©nyelt √∂sszeg az √°ltalad megadott banksz√°ml√°ra √©rkezik 24 √≥r√°n bel√ľl.

Rugalmas: A bank √°ltal meghat√°rozott keretek k√∂z√∂tt Te v√°laszthatod ki a megfelelŇĎ futamidŇĎt (m√°r 12-tŇĎl ak√°r 60 h√≥napig), vagy a havi t√∂rlesztŇĎr√©szletet, amit fizetni k√≠v√°nsz.

Kisz√°m√≠that√≥: A t√∂rleszt√©s havonta egyenlŇĎ r√©szletekben t√∂rt√©nik. KedvezŇĎ: Alacsonyabb kamattal juthatsz az √∂sszeghez, mint a hitelk√°rtya √°ltal√°nos kamata.

K√©nyelmes: A szolg√°ltat√°s egy telefonh√≠v√°s ut√°n el√©rhetŇĎ az Erste Max Hitelk√°rty√°ddal, k√ľl√∂n dokument√°ci√≥ beny√ļjt√°sa n√©lk√ľl!

THM: 34,4%

A THM a fogyaszt√≥knak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv., valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010. (III.25.) Korm√°nyrendelet alapj√°n 500.000 Ft hitel√∂sszeg, 3 √©v futamidŇĎ, 2,492% r√∂gz√≠tett havi hitelkamat √©s a nyit√°si d√≠j (az ig√©nybe vett √∂sszeg 1,09%-a min. 3265 max. 10 885 Ft) figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt meghat√°roz√°sra. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban legal√°bb a havi sz√°mlakivonatban meghat√°rozott minimum fizetendŇĎ √∂sszeget kell visszafizetnie. A THM √©rt√©ke az egyes √ľgyletekre jellemzŇĎ hitelkamat f√ľggv√©ny√©ben v√°ltozik.

Milyen dokumentumok sz√ľks√©gesek az Erste Max Hitelk√°rtya ig√©nyl√©s√©hez?

Az Erste Max Hitelk√°rtya ig√©nyl√©s√©hez az al√°bbi dokumentumok sz√ľks√©gesek:

kit√∂lt√∂tt hitelk√°rtya-ig√©nylŇĎlap
szem√©lyazonos√≠t√≥ igazolv√°ny vagy √ļtlev√©l vagy k√°rtyaform√°tum√ļ jogos√≠tv√°ny, lakc√≠mk√°rtya.
Ha j√∂vedelmed nem hozz√°nk √©rkezik, akkor a fentiek mellett, k√©rj√ľk, az al√°bbi dokumentumokat is hozd magaddal:

Amennyiben alkalmazott vagy:

utolsó három havi rendszeres munkabér jóváírást tartalmazó bankszámlakivonat vagy
munkáltatói igazolás.
Ha az ig√©nyelt hitelkeret √∂sszege meghaladja a 1,5 milli√≥ forintot, abban az esetben a Munk√°ltat√≥i igazol√°s mellett utols√≥ egy havi munkab√©r j√≥v√°√≠r√°st tartalmaz√≥ banksz√°mlakivonat beny√ļjt√°sa is sz√ľks√©ges. K√ľlf√∂ldi (EU orsz√°gbeli, Sv√°jc, Norv√©gia, Izland, Liechtenstein, Izrael, Egyes√ľlt Kir√°lys√°g) alkalmazotti munkaviszony eset√©n Munk√°ltat√≥i igazol√°s √©s utols√≥ 3 havi munkab√©r j√≥v√°√≠r√°st tartalmaz√≥ banksz√°mla kivonat beny√ļjt√°sa sz√ľks√©ges.

Amennyiben nyugdíjas vagy:

NYUFIG √©v eleji √©rtes√≠tŇĎ vagy
nyugdíjas igazolvány és 1,5 millió forint alatti hitelkeret összeg esetén utolsó havi bankszámlakivonat (amennyiben a nyugdíj nem Erste bankszámlára érkezik) vagy
nyugd√≠jas igazolv√°ny √©s 1,5 milli√≥ forint alatti hitelkeret √∂sszeg eset√©n k√©szp√©nzes nyugd√≠jkifizet√©s eset√©n: a Magyar √Āllam nyugd√≠jell√°t√°st foly√≥s√≠t√≥ szerv√©nek 12 h√≥napn√°l nem r√©gebben ki√°ll√≠tott igazol√°sa a nyugd√≠j √∂sszeg√©rŇĎl.
A hitelkeret √∂sszeg nagys√°g√°t√≥l f√ľggetlen√ľl, a nyugd√≠j √∂sszege 12 h√≥napn√°l nem r√©gebbi Nyugd√≠j r√©szletezŇĎvel igazolhat√≥.

Amennyiben vállalkozó vagy:

utolsó lezárt évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
Hitelk√°rtya-ig√©nyl√©sed minden esetben elb√≠r√°ljuk, Erste Max Hitelk√°rty√°ra pozit√≠v hitelb√≠r√°latot k√∂vetŇĎen v√°lhatsz jogosultt√°.

Mennyi visszatérítést kaphatok a vásárlásaim után?

A bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sai belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (hitelk√°rty√°val, tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s) ut√°n p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre v√°lthat√≥ Erste Forintokat kapsz.

Az √°ltalad v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban ak√°r 4%-os, m√≠g egy√©b √ľzletekben t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°said ut√°n 1%-os visszat√©r√≠t√©st kaphatsz, √≠gy ak√°r √©vi 96 000 Ft visszaj√°rhat sz√°modra! *

Az √°ltal√°nos v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥ √∂sszeg√©nek 1%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A Sz√°mlatulajdonos a Bank √°ltal meghat√°rozott nyolc √úzlet kateg√≥ri√°b√≥l h√°rom Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°t v√°laszthat ki, ahol v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©si b√≥nuszra jogosult Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban v√©grehajtott v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 3%-a az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©sen fel√ľl. Az √°ltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©s √©s az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz √∂sszead√≥dik. √ćgy az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©ssel egy√ľtt a v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°s eset√©ben √∂sszesen a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek ak√°r 4%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A v√°s√°rl√°s ut√°n j√°r√≥ Erste Forintok √∂sszeg√©t az Erste Bank lefel√© eg√©sz Erste Forint √©rt√©kre kerek√≠ti.

Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s az 1+3%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba.

Kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°t kiz√°r√≥lag a fŇĎk√°rtyabirtokos (sz√°mlatulajdonos) jogosult meghat√°rozni, √≠gy az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusza t√°rsk√°rty√°kkal is ugyanazon kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°kban j√°r, mint a fŇĎk√°rtya eset√©ben.

Az Erste Bank az √ľzlet t√≠pus√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg.

Milyen √ľzletkateg√≥ri√°kban kaphatok ak√°r 4% visszat√©r√≠t√©st?
V√°s√°rl√°said √∂sszeg√©bŇĎl ak√°r 4%-ot visszat√©r√≠t√ľnk Erste Forintok form√°j√°ban, ha Erste Max Hitelk√°rty√°val fizetsz az √°ltalad kiv√°lasztott h√°rom kateg√≥ri√°hoz tartoz√≥ √ľzletekben. 1

Ezt a h√°rmat nyolc n√©pszerŇĪ kateg√≥ri√°b√≥l v√°laszthatod ki √≠zl√©sednek √©s v√°s√°rl√°si szok√°saidnak megfelelŇĎen:

Üzletkategória

Üzlettípusok

Benzink√ļt

Benzinkutak

Divat

Ruh√°zati √ľzletek, cipŇĎboltok, sport√°ruh√°zak, feh√©rnemŇĪboltok, bŇĎr√°ru √ľzletek

Otthon

Lakberendez√©si √°ruh√°zak, b√ļtorboltok, lak√°stextil√ľzletek

Bark√°cs, kert

Barkácsáruházak, kertészetek

Elektronikai √°ruh√°zak

Elektronikai √°ruh√°zak

Utaz√°s

Rep√ľlŇĎjegy, hotelek, utaz√°si irod√°k, aut√≥b√©rl√©s, vonatjegy, t√°vols√°gi busz, v√°rosi k√∂zleked√©s, taxik

Szépségápolás, egészség

Drog√©ri√°k, gy√≥gyszert√°rak, patik√°k, parf√ľm√©ri√°k

Szórakozás

Könyvesboltok, mozik, színházak, éttermek, gyorséttermek, pubok, jegyirodák, koncertjegyek

Egy adott v√°s√°rl√°s eset√©ben az √ľzlet t√≠pusa alapj√°n ker√ľl sor az √ľzletkateg√≥ria meghat√°roz√°s√°ra.
1 Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s a 1+3%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba.

√Čs ha nem a h√°rom kiv√°lasztott √ľzletkateg√≥ri√°ban v√°s√°rolok?
Egy√©b √ľzletekben t√∂rt√©nt Erste Max Hitelk√°rty√°s v√°s√°rl√°said ut√°n (a R√©szv√©teli Felt√©telekben szereplŇĎ tranzakci√≥k kiv√©tel√©vel), a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 1%-√°t kaphatod vissza Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forintokra belf√∂ldi √©s k√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√°said ut√°n egyar√°nt jogosult vagy! A fŇĎk√°rty√°ra √©s t√°rsk√°rty√°ra is √©rv√©nyes az Erste Forint gyŇĪjt√©s, √≠gy amennyiben a hitelkerethez t√°rsk√°rty√°t is ig√©nyelsz, a t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sok √∂sszeg√©bŇĎl is visszakapsz, az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap √∂sszeg√©nek erej√©ig.

Az al√°bbi p√©lda azt szeml√©lteti, hogy egy √©v alatt milyen havi v√°s√°rl√°sok eset√©n mennyi Erste Forintot gyŇĪjthetsz, ha Erste Max Hitelk√°rty√°val fizetsz, 200 000 Ft √∂sszegŇĪ hitelkeretet felt√©telezve:

V√°s√°rl√°sok havi √∂sszege a v√°lasztott √ľzlett√≠pusokban

Vásárlások havi összege egyéb helyeken

Egy√ľttes visszat√©r√≠t√©sek √∂sszegei v√°lasztott √©s egy√©b √ľzlett√≠pusokban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sok eset√©n.

Mikor írják jóvá az Erste Forintjaimat?
Az Erste Forintokat a bank naponta, a tranzakci√≥ k√∂nyvel√©s√©t k√∂vetŇĎen automatikusan √≠rja j√≥v√° Erste Forint egyenlegeden. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintokat az internetbanki √©s mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°sban vagy havi hitelk√°rtya-sz√°mlakivonatodon tekintheted meg.

Milyen feltételei vannak az Erste Max Hitelkártya programnak?
Az Erste Forint gyŇĪjt√©s √©s bev√°lt√°s, valamint a Csatlakoz√°si b√≥nuszra val√≥ jogosults√°g mindenkori hat√°lyos felt√©teleit √©s r√©szleteit az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telek, Erste Max Credit Card Programme Terms of Participation tartalmazz√°k.

Hitelk√°rtya haszn√°lata sor√°n alkalmazott √°rfolyamok

Tranzakció engedélyezésekor alkalmazott árfolyam
A hitelk√°rty√°val nem forintban v√©grehajtott tranzakci√≥k √∂sszeg√©t a Visa/Mastercard Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet v√°ltja √°t forintra (HUF) a tranzakci√≥ napj√°n √©rv√©nyes saj√°t √°rfolyam√°n √©s ezt a forint √∂sszeget k√ľldi meg az Erste Bank fel√© a tranzakci√≥ enged√©lyez√©sekor. Sikeres tranzakci√≥ eset√©n a Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet √°ltal a Bank fel√© megk√ľld√∂tt forint √∂sszeg ker√ľl foglal√°sba a hitelk√°rtya sz√°ml√°n. A Bank a Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet √°ltal megk√ľld√∂tt forint √∂sszegrŇĎl k√ľldi ki az Erste H√≠rn√∂k/K√°rtyaŇźr/Ňźrszem szolg√°ltat√°s √©rtes√≠tŇĎ √ľzenet√©t.

A Bank a tranzakció engedélyezésekor átváltást nem végez.

Visa Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:
https://www.visa.co.uk/support/consumer/travel-support/exchange-rate-calculator.html

MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:

https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

Tranzakció elszámolásakor alkalmazott árfolyam
A hitelkártyáddal nem forintban végrehajtott tranzakciók elszámolása során a Bank az alábbiak szerint jár el:

Visa kártyák esetén:
A tranzakci√≥ √∂sszeg√©t a Visa Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet v√°ltja √°t forintra a tranzakci√≥ feldolgoz√°s√°nak √©rv√©nyes saj√°t √°rfolyam√°n √©s ebben az √∂sszegben k√ľldi meg az Erste Bank fel√© elsz√°mol√°sra a tranzakci√≥t.

A Bank a tranzakció elszámolásakor (hitelkártya számlára terhelésekor) átváltást nem végez.

Fontos: A Visa k√°rtyat√°rsas√°g a tranzakci√≥ enged√©lyez√©sekor a tranzakci√≥ napj√°n √©rv√©nyes √°rfolyamon v√°ltja √°t a tranzakci√≥t, a tranzakci√≥ elsz√°mol√°sakor a feldolgoz√°s napj√°n √©rv√©nyes √°rfolyamon v√°ltja √°t a tranzakci√≥t √©s k√ľldi meg elsz√°mol√°sra a Bank fel√©, ez√©rt a tranzakci√≥ enged√©lyezett √©s elsz√°molt √∂sszege elt√©rhet.

Visa Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:

https://www.visa.co.uk/support/consumer/travel-support/exchange-rate-calculator.html

MasterCard kártyák esetén:
A tranzakci√≥ √∂sszeg√©t a MasterCard Nemzetk√∂zi K√°rtyaszervezet EUR-ra v√°ltja √°t saj√°t √°rfolyam√°n √©s ebben az √∂sszegben k√ľldi meg az Erste Bank fel√© elsz√°mol√°sra a tranzakci√≥t. A Bank az EUR √∂sszeget a tranzakci√≥ feldolgoz√°s napj√°n √©rv√©nyes sz√°mlakonverzi√≥s devizaelad√°si √°rfolyamon v√°ltva terheli a hitelk√°rtya sz√°ml√°n. A Hitelsz√°mla tulajdonos kivonat√°n a tranzakci√≥ elsz√°mol√°sakor felt√ľntet√©sre ker√ľl a K√°rtyaszervezet √°ltal a Bank fel√© megk√ľld√∂tt EUR √∂sszeg √©s feldolgoz√°s napj√°n √©rv√©nyes sz√°mlakonverzi√≥s devizaelad√°si √°rfolyam.

Fontos: Az enged√©lyez√©skor √©s elsz√°mol√°skor alkalmazott √°tv√°lt√°sok k√ľl√∂nb√∂zŇĎs√©ge miatt a tranzakci√≥ enged√©lyezett √©s elsz√°molt √∂sszege elt√©rhet.

MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság által használt saját árfolyam:

https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

Erste Bank által a tranzakció elszámolásakor használt árfolyam:

https://www.erstebank.hu/hu/arfolyamok-table

Erste Bank által a tranzakció elszámolásakor felszámított konverziós árrés az EU tagállami devizában végrehajtott és tagállami devizában vezetett számlák esetén:

https://www.erstebank.hu/hu/arfolyamok-konverzios-arres

A 2021.04.01-tŇĎl befogadott hitelk√°rtya szerzŇĎd√©sek (mind Visa √©s mind Mastercard hitelk√°rty√°k) eset√©n Bank deviza konverzi√≥s jutal√©kot sz√°m√≠t fel. A jutal√©k m√©rt√©ke 2%. A felsz√°molt jutal√©k sz√°zal√©kos √©rt√©k√©nek sz√°m√≠t√°si alapja a nemzetk√∂zi k√°rtyaszervezet √°ltal alkalmazott, a tranzakci√≥ napj√°n √©rv√©nyes √°rfolyam. A jutal√©k m√©rt√©ke akci√≥s jelleggel 2021. december 31-ig 0%.

Erste Max Hitelkártya Feltételek

Reprezentatív példa: 

Hitelkeret összege 375 000 Ft
Hitelk√°rtya (fŇĎk√°rtya) ig√©nyl√©s d√°tuma 2021.07.01-2021.12.31 k√∂z√∂tt
FutamidŇĎ 12 h√≥nap
Hitelkamat m√©rt√©ke √©s t√≠pusa √©vi 31,08%, r√∂gz√≠tett kamatoz√°s√ļ
Teljes hiteldíj mutató 38,76%
Fogyaszt√≥ √°ltal fizetendŇĎ teljes √∂sszeg 484 535 Ft
Hitelkeret teljes díja 109 535 Ft

Az adatok t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek. Az egyedi √ľgyletre ir√°nyad√≥ felt√©teleket az egyedi szerzŇĎd√©s tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelk√°rtya kamata √©s d√≠jai a szerzŇĎd√©sben meghat√°rozott esetekben √©s m√≥don v√°ltozhatnak, melytŇĎl f√ľggŇĎen a felt√ľntetett √©rt√©kek m√≥dosulhatnak.

Jelen t√°j√©koztat√°s nem teljes k√∂rŇĪ √©s nem minŇĎs√ľl aj√°nlatt√©telnek. A r√©szletes kond√≠ci√≥kat √©s szerzŇĎd√©ses felt√©teleket az Erste Bank mindenkor hat√°lyos¬†Lakoss√°gi Hitelk√°rtya √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telei¬†√©s a vonatkoz√≥¬†Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©ny¬†tartalmazza, amelyek megtal√°lhat√≥ak a bankfi√≥kokban √©s honlapunkon. A banki hitelterm√©kekkel kapcsolatos tov√°bbi term√©kle√≠r√°sokat, √∂sszehasonl√≠t√°st seg√≠tŇĎ alkalmaz√°sokat a Magyar Nemzeti Bank honlapj√°n¬†http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem¬†tal√°lhatsz.

A THM a fogyaszt√≥nak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv, valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010 (III.25) korm√°nyrendelet (tov√°bbiakban: THM-rendelet) alapj√°n 375 ezer forint hitel√∂sszeg, 12 h√≥nap futamidŇĎ, a r√∂gz√≠tett havi hitelkamat, valamint a z√°rlati d√≠j figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt kisz√°m√≠t√°sra. A kamat m√©rt√©ke, a k√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j √©s annak lev√°s√°rl√°s√°nak r√©szletes felt√©telei, valamint a z√°rlati d√≠j a mindenkori hat√°lyos Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben ker√ľl r√∂gz√≠t√©sre. A Bank a THM sz√°m√≠t√°s√°n√°l nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.¬ß (3) bekezd√©s√©ben meghat√°rozott t√©teleket (k√©sedelmi kamat, egy√©b olyan fizet√©si k√∂telezetts√©g, amely a hitelszerzŇĎd√©sben v√°llalt k√∂telezetts√©g nem teljes√≠t√©s√©bŇĎl sz√°rmazik). A hitel teljes d√≠ja a kamaton fel√ľl mag√°ban foglalja az √∂sszes d√≠jat, jutal√©kot, k√∂lts√©get √©s ad√≥t. A THM √©rt√©ke a jogszab√°lyi felt√©telek v√°ltoz√°sa eset√©n m√≥dosulhat, √©s nem t√ľkr√∂zi a hitel kamatkock√°zat√°t.

1 A 2021.07.01. √©s 2021.12.31 k√∂z√∂tt befogadott √ļj Erste Max Hitelk√°rtya (fŇĎk√°rtya) ig√©nyl√©sek eset√©n a hitelkeret rendelkez√©sre bocs√°t√°s√°t k√∂vetŇĎ 6. h√≥nap ut√°ni elsŇĎ fordul√≥napig a havi hitelkamat: 0%, az ezt k√∂vetŇĎ idŇĎszakt√≥l √©rv√©nyes havi hitelkamat: 2,37%-2,77% a hitelkeret m√©rt√©k√©tŇĎl f√ľggŇĎen, melyet r√©szletesen a Lakoss√°gi Hitelk√°rtya Hirdetm√©ny tartalmaz.

2 Az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥k ut√°n a Sz√°mlatulajdonos Erste Forintok form√°j√°ban v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©st kap az al√°bbiak szerint: Az √°ltal√°nos v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥ √∂sszeg√©nek 1%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A Sz√°mlatulajdonos a Bank √°ltal meghat√°rozott nyolc √úzlet kateg√≥ri√°b√≥l h√°rom Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°t v√°laszthat ki, ahol v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©si b√≥nuszra jogosult Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban v√©grehajtott v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 3%-a az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©sen fel√ľl. Az √°ltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©s √©s az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz √∂sszead√≥dik. √ćgy az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©ssel egy√ľtt a v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°s eset√©ben √∂sszesen a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek ak√°r 4%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A v√°s√°rl√°s ut√°n j√°r√≥ Erste Forintok √∂sszeg√©t az Erste Bank lefel√© eg√©sz Erste Forint √©rt√©kre kerek√≠ti. Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s a 4%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba. Az √©ves szinten ak√°r 96 000 Ft megtakar√≠t√°s abban az esetben √©rhetŇĎ el, ha a Hitelsz√°ml√°n egy √©ven kereszt√ľl, minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban 200 000 Ft √∂ssz√©rt√©kŇĪ k√°rty√°s v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ t√∂rt√©nik, √©s minden v√°s√°rl√°s a 1+3% Erste Forint visszat√©r√≠t√©st biztos√≠t√≥ kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°k egyik√©ben t√∂rt√©nik, valamint a fŇĎk√°rtyabirtokos a v√°s√°rl√°sai ut√°n j√≥v√°√≠rt Erste Forintokat p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre v√°ltja.¬†Az Erste Bank az √ľzlet t√≠pus√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg.

Az Erste Forint gyŇĪjt√©s √©s bev√°lt√°s, valamint a Csatlakoz√°si b√≥nuszra val√≥ jogosults√°g mindenkori hat√°lyos felt√©teleit √©s r√©szleteit az¬†Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telek,¬†Erste Max Credit Card Programme Terms of Participation¬†tartalmazz√°k.

3Azonnali K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s ‚Äď jelenti azt a szolg√°ltat√°st, melynek keret√©ben a Mastercard hitelk√°rty√°val rendelkezŇĎ √ľgyfeleknek lehetŇĎs√©ge van a POS, illetve VPOS v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k √∂sszeg√©re vonatkoz√≥an a v√°s√°rl√°s fizet√©si mŇĪvelete sor√°n ‚Äď a Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n ‚Äď k√∂nny√≠tett t√∂rleszt√©st ig√©nybe venni, √©s ez √°ltal a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©t t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal visszafizetni. THM: 34,4% Tov√°bbi r√©szletek: www.erstebank.hu/reszletfizetesek

4 Tele-K√∂lcs√∂n ‚Äď jelenti a K√°rty√°hoz kapcsol√≥d√≥ olyan, TeleBankon kereszt√ľl, Erste bankfi√≥kban vagy mobilbank√°rn√°l ig√©nybe vehetŇĎ kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°st, amely alapj√°n a Sz√°mlatulajdonosnak lehetŇĎs√©ge van arra, hogy a Bank j√≥v√°hagy√°sa alapj√°n, az √°ltala kiv√°lasztott b√°rmely belf√∂ldi sz√°ml√°ra, a Hirdetm√©nyben meghat√°rozott felt√©teleknek marad√©ktalanul megfelelŇĎ √°tutal√°st belf√∂ld√∂n forintban (√°tutal√°s) kezdem√©nyezzen, majd az √°tutal√°s √∂sszeg√©t t√∂bb egyenlŇĎ r√©szletben, a Tranzakci√≥k √∂sszege ut√°n fizetendŇĎ Kamathoz k√©pest alacsonyabb kamattal fizesse vissza. THM: 34,4%

5 A Bank √ļj Erste Max Hitelk√°rty√°t ig√©nylŇĎ FŇĎk√°rtyabirtokosok r√©sz√©re egyszeri 10 000 Erste Forintot √≠r j√≥v√°, ha a FŇĎk√°rtyabirtokos a hitelk√°rtya ig√©nyl√©sekor (1) mobiltelefonsz√°mot √©s e-mail c√≠met ad meg, annak √©rdek√©ben, hogy az Erste Bank ezen megadott el√©rhetŇĎs√©gekre, term√©keire √©s szolg√°ltat√°saira vonatkoz√≥an megkeresse telefonon, SMS-ben, e-mail-ben¬† internetbanki/mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°s√°ban (2) d√≠jmentes Erste internetbanki szolg√°ltat√°st √©s e-kivonatot ig√©nyel, (3) legal√°bb egy alkalommal egy v√°s√°rl√°si tranzakci√≥t v√©gez a k√°rty√°val a k√°rtya Bank √°ltali j√≥v√°hagy√°s√°t k√∂vetŇĎ szint√©n 60 napon bel√ľl (ezen idŇĎszak alatt a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥nak k√∂nyvel√©sre kell ker√ľlnie). Az akci√≥ a 2021.10.01 √©s 2021.12.31 k√∂z√∂tt ig√©nyelt √©s a Bank √°ltal j√≥v√°hagyott √ļj Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rty√°kra vonatkozik. Amennyiben az akci√≥ keret√©ben ig√©nyelt Erste Max Hitelk√°rty√°t a FŇĎk√°rtyabirtokos annak kibocs√°t√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napon bel√ľl megsz√ľnteti, a Bank jogosult a csatlakoz√°si b√≥nusz megvon√°s√°ra akk√©nt, hogy a csatlakoz√°si b√≥nusz forint √∂sszeg√©vel a FŇĎk√°rtyabirtokos hitelsz√°ml√°j√°t megterheli. Az egyszeri 10 000 Erste Forint csatlakoz√°si b√≥nusz akci√≥ r√©szleteit az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telei tartalmazz√°k.

6 A kibocs√°t√°si d√≠jnak megfelelŇĎ √∂sszeg a hitelk√°rtya kibocs√°t√°s√°t k√∂vetŇĎ h√°rom h√≥napon bel√ľl v√°s√°rolhat√≥ le. A fŇĎk√°rtya √©s t√°rsk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j√°nak megfelelŇĎ √∂sszeg lev√°s√°rl√°sa k√ľl√∂n-k√ľl√∂n sz√ľks√©ges, azaz hitelk√°rty√°nk√©nt kell el√©rnie a v√°s√°rl√°sok √∂sszeg√©nek a kibocs√°t√°si d√≠j √∂sszeg√©t.

7További részletek: http://www.erstemobilepay.hu

Vonatkozó hirdetmények:

5. sz. melléklet: Hitelkártya
5.1. sz. melléklet: Citibanktól átvett hitelkártyák (nem értékesített)