X

Figyelem!

OK

Wizz Air Hitelkártya

 • Minden vásárlásra költött 100 forint után 1 pont
 • Wizz Air repülőjegy vásárlása esetén 100 forint után 2 pont
 • Ingyenes Wizz Discount Club Csoportos tagság
Kiszámolom!

Számolja ki, hogy havi vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával fizetve, hány pontot gyűjthetne 1 év alatt?

Az összegyűjtött pontokat Wizz Air repülőjegyekre és egyéb Wizz Air szolgáltatások igénybevételére (pl. poggyászköltség, extra lábhely) válthatja be,
1 pont=1 forint értékében. Az összegyűjtött pontokból a foglalás egy része is kifizethető.

Igényeljen Wizz Air Hitelkártyát!

Regisztrációját követően két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Az igénylés megkezdésével nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

+36
Szerepel a negatív adóslistán?*
*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 • ikon

  Legyen szó nagybevásárlásról, számlák befizetéséről, vagy csak egy gyors kávéról a törzshelyünkön, mindig Wizz Air Hitelkártyával fizetek. Idén a vásárlásokkal gyűjtött pontokból repülünk a tengerpartra.

  Kitti és Attila

 • ikon

  Fontos számomra a kényelmes utazás!
  A Wizz Air Hitelkártyámmal már a budapesti Mastercard Airport Lounge várójába is ingyen bemehetek, így kényelmes körülmények között várhatom a felszállást.

  Nóra és Dávid

 • ikon

  A Wizz Air Hitelkártyával díjmentesen élvezhetjük a Wizz Discount Club előnyeit, ráadásul a csoportos tagságnak köszönhetően a család minden tagjának kedvezményesen vettük meg idén a repülőjegyet.

  Kovács család

THM: 39,4%
Érvényes: 2019.02.01-03.31. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónap futamidőre került meghatározásra.

* Az ajánlat nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A 20 000 forintot a Bank 20 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 20 000 pont megvonására akként, hogy 20 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkori hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Hitel Hirdetmény, a pontgyűjtés, pontbeváltás, valamint az akció keretében az üdvözlő pontokon felüli 10 000 pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák. Ezek a dokumentumok megtalálhatóak a bankfiókokban és a www.erstebank.hu címen. Wizz Air Hitelkártyák esetén a Főkártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére, amelyben a társkártyával történt vásárlások is beleszámítanak. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

További részletek a Wizz Air Hitelkártyáról >>