X

Figyelem!

OK

1 millió

ügyfelünk történetét egyszerűsítettük.
Az Öné most kezdődik.

Az Erste Bank Magyarország egyik legnagyobb és legtőkeerősebb pénzintézete, valamint a Közép-Kelet Európai Erste Group tagja, amely mintegy 200 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az Erste Bank hazánkban vezető szerepet tölt be és hosszú távon elkötelezett a hazai pénzügyi kultúra fejlődésében.

ikon
Digitális megoldások
Digitális banki szolgáltatásaink forradalmasítják a hétköznapok banki ügyeinek intézését.
ikon
Megtakarítás
Széleskörű megtakarítási és befektetési lehetőségeink minden igényt kielégítenek.
ikon
Otthonteremtés
Otthon témában kérdései vannak? Nekünk válaszaink. Válasszon célt és valósítsa meg álmai otthonát!
ikon
Jövőtervezés
Tervezzen kiszámíthatóbb Jövőt, személyre szabott megoldásainkkal!

Kérdése van? Kérjen visszahívást!

Adja meg adatait és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot! (A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!)

ikon

Digitális bankolás

MobilBank és NetBank szolgáltatás, Sorszámhúzó alkalmazás. Megoldások, melyek ügyfeleinknek egyszerű digitális bankolást biztosítanak.

Érdekel!
ikon

Prémium ügyfelek

Az Erste Prémium ügyfelei részére elsőbbségi kiszolgálást nyújtnk valamint közvetlenül elérhető dedikált prémium bankárt biztosítunk.

Érdekel!
ikon

Erste World

Erste World szolgáltatásunkkal a valódi értékteremtés mellett elköteleződő, kiemelt ügyfeleinknek kínálunk széles körű pénzügyi megoldásokat.

Érdekel!
ikon

Private Banking

Az Erste Private Banking elsőbbségi kiszolgálást nyújt, minőségét magasan képzett és nemzetközi tapasztalattal rendelkező banktára biztosítja.

Érdekel!

Digitális bankolás

Az Erste Bank alkalmazásai révén bárhol, bármikor, akár menet közben is intézheti pénzügyeit, kényelmesen okostelefonján keresztül.

Erste MobilBank alkalmazás

Az Erste MobilBank alkalmazással bárhol igénybe tudja venni a lakossági Erste NetBank leggyakrabban használt szolgáltatásait.

Erste MobilePay alkalmazás

Az Erste MobilePay alkalmazásnak köszönhetően forint alapú bank- vagy hitelkártyával rendelkező ügyfeleink egyszerűen mobiltelefonjuk segítségével kezdeményezhetnek fizetési tranzakciókat.

Erste Sorszámhúzó alkalmazás

Az Erste Sorszámhúzó alkalmazással már menet közben sorszámot húzhat a kiválasztott fiókba, így a helyszínen kevesebb időt kell várakozással töltenie.

A pénzügyek magasabb szintje

Az Erste Prémium olyan elsőbbségi kiszolgálás, melyet Ön Prémium Bankárán keresztül vehet igénybe az Erste Banknál.

Egyedi vagyontervezés

Széleskörű befektetési termékpalettát kínálunk, melynek segítségével egyedi elvárásaihoz igazodó portfóliót tudunk kialakítani az Ön számára.

Személyi Bankár

Dedikált Erste Prémium Bankára felméri az Ön igényeit és olyan befektetési portfóliót alakít ki az Ön számára, mellyel megvalósíthatóak tervei. Erste Prémium Bankára rugalmasan elérhető, akár telefonon is adhat neki befektetési megbízásokat.

Befektetési lehetőségek

zéleskörű termékkörből választhat, a megfelelő befektetési termékek kiválasztását pedig folyamatos elemzésekkel és személyes befektetési tanácsadással támogatjuk. Néhány példa az elérhető termékekből, szolgáltatásokból:

 • Erste, ESPA befektetési alapok
 • Tőzsdei kereskedés (magyar és külföldi részvények, certifikátok, warrantok)
 • Lakossági Magyar Állampapírok
 • Strukturált értékpapírok
 • Nyugdíj-előtakarékossági számla (NYESZ-R)
Erste Prémium számlavezetés

A Citibank által 2016 novemberében küldött tájékoztató levélnek megfelelően az Ön számlavezetési kondíciói a korábbiakhoz képest változatlanok vagy jobbak lesznek az Erste Banknál. A bankszámlájához kedvezményesen elérhető az Erste MasterCard Gold betéti kártya, amely belépést biztosít a Liszt Ferenc Repülőtér MasterCard exkluzív várójába.

Az Erste Prémium szolgáltatás országszerte valamennyi Erste Bank fiókban elérhető.

Mindenki egy olyan világban akar élni, ahol az igazi érték számít.

Az Erste World szolgáltatás olyan ügyfeleink számára jött létre, akik értékelik, ha vagyonukat egyedi igényeik figyelembe vétele mellett kezelik és magas színvonalú befektetési termékeket és megoldásokat vehetnek igénybe.

Egyedi vagyontervezés

Széleskörű befektetési termékpalettát kínálunk, amely segítségével az Ön elvárásainak legmegfelelőbb portfóliót tudjuk kialakítani.

Befektetési lehetőségek

Partnereink révén kiterjedt hazai és nemzetközi termékkörből választhat. A megfelelő befektetési termékek kiválasztását folyamatos elemzésekkel és személyes tanácsadással támogatjuk. Néhány példa az elérhető termékekből, szolgáltatásokból:

 • Hazai és nemzetközi befektetési alapok
 • Tőzsdei kereskedés (magyar és külföldi részvények, certifikátok, warrantok)
 • Lakossági Magyar Állampapírok
 • Strukturált értékpapírok
 • Nyugdíj-előtakarékossági számla (NYESZ-R)
 • Befektetési hitel, tőkeáttételes termékek
 • Stabilitási Megtakarítási Számla
Személyi bankár

Az Erste World Bankárok felmérik az Ön igényeit és olyan befektetési portfóliót alakítanak ki, mellyel megvalósíthatóak tervei. Személyi Bankárának személye nem változik és továbbra is kulcsfontosságú szerepet tölt be abban, hogy Ön a leghatékonyabban használhassa ki az Erste World szolgáltatás előnyeit. Erste World Bankára rugalmasan elérhető, akár telefonon is adhat neki befektetési megbízást.

Erste World számlavezetés

Az Ön számlavezetési kondíciói a korábbiakhoz képest változatlanok vagy jobbak lesznek az Erste Banknál. A bankszámlájához kapcsolható Erste World MasterCard Gold betéti kártyával Ön igénybe veheti az Erste World Club Partnereinek exkluzív kedvezményeit is, míg az Erste World ügyfelek számára elérhető MasterCard Platinum hitelkártyával a világ csaknem 560 repülőtér VIP várójába biztosítunk belépést.

Erste World személyes ügyfélkiszolgálás Budapesten, Győrben, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett és Zalaegerszegen érhető el.

award1 award2 award3

Mindig ön mellett: gyors reakció és aktív portfoliókezelés a nagyobb profit érdekében.
Elkötelezettség 1819 óta.

Az Erste Private Banking olyan ügyfelek számára jött létre, akiknek nincs idejük arra, hogy átlagosnál magasabb vagyonukat kezeljék, azonban komplex befektetési igényeik vannak, és fontosak számukra a magas színvonalú befektetési termékek és megoldások.

Az Erste Private Banking a legszélesebb körű és legprofesszionálisabb szolgáltatásokat teszi elérhetővé az Ön számára.

Egyedi vagyontervezés

Személyes konzultáció alkalmával vizsgáljuk meg egyedi igényeit. Ez alapján személyre szabott, komplex pénzügyi konstrukciókat és a magyar piacon kimagaslóan széles termékpalettát kínálunk az Ön számára. Igény esetén portfoliójának passzív kezelésére szánt részét az Erste szakembereire is bízhatja, akik leveszik az Ön válláról a döntés felelősségét.

Személyi Bankár

Az Ön számára a Citibank által 2016 novemberében küldött tájékoztató levélnek megfelelően az Ön Személyi Bankárának személye nem változik, és az Erste Banknál is segíteni fogja Önt abban, hogy a leghatékonyabban használhassa ki az Erste Private Banking előnyeit. Az Ön kényelme érdekében az Erste Private Banking a számunkra a legfontosabb, így ha igényli, akár közvetlenül Privát Bankárának telefonon keresztül is adhat megbízásokat.

Befektetési lehetőségek

A Citibank által korábban elérhetővé tett 250 befektetési alapot az Erste Private Banking több mint 900 befektetési alapra bővíti. A befektetési alapokon kívül néhány további példa az elérhető befektetési termékekről és szolgáltatásokról:

 • Tőzsdei kereskedés (magyar és külföldi részvények, certifikátok, warrantok)
 • Lakossági Magyar Állampapírok
 • Strukturált értékpapírok
 • Diszkrecionális Portfólió Menedzsment
 • Nyugdíj-előtakarékossági számla (NYESZ-R)
 • Befektetési hitel, tőkeáttételes termékek
 • Stabilitási Megtakarítási Számla
Private Banking számlavezetés

A Citibank által 2016 novemberében Önnek küldött tájékoztató levélnek megfelelően az Ön számlavezetési kondíciói a korábbiakhoz képest változatlanok vagy jobbak lesznek az Erste Banknál. A bankszámlájához kapcsolható Erste World MasterCard Gold betéti kártyával Ön igénybe veheti az Erste World Club Partnereinek exkluzív kedvezményeit, míg a MasterCard Platinum hitelkártyával a világ csaknem 560 repülőtér VIP várójába biztosítunk belépést.

Az Erste Private Banking személyes ügyfélkiszolgálása Budapesten, Győrben, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett és Zalaegerszegen érhető el.