X

Figyelem!

OK

Erste Tele-Kölcsön

  • Kényelmes: A szolgáltatás egy telefonhívás után elérhető
  • Kiszámítható: A törlesztés egyenlő havi részletekben történik
  • Kedvező: Alacsonyabb kamat, mint a hitelkártya általános kamata
Kiszámolom!

Számolja ki kalkulátorunk segítségével villámgyorsan,

hogy milyen havi törlesztőrészlettel igényelhet, akár külön dokumentáció nélkül, Erste Tele-Kölcsönt elérhető hitelkerete terhére!

Kölcsön összege
0 Ft 3.500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet
0 Ft 337.600 Ft

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és két munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy minden kérdésére választ kaphasson!

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

vagy

Hívja az Erste TeleBankot! +36 1 298 0222

  • Hívja az Erste TeleBank ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00-20:00 óra között!
  • Adja meg az igényelni kívánt összeget és a bankszámlaszámát!
  • 24 órán belül átutaljuk az Ön által kért összeget a megadott bankszámlára!
Havi kamat: 2,49%, THM 35,48%

A havi rögzített kamatláb és a hozzá tartozó THM érték futamidőnként eltérhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg.

1Az igénylés pillanatában elérhető, aktuális hitelkeretének terhére igényelheti a szolgáltatásunkat. Kérje telefonos ügyfélszolgálatunk tájékoztatást a pontos igényelhető összegről.

Az Erste Tele-Kölcsön a Kártyához kapcsolódó olyan, TeleBankon keresztül igénybe vehető kiegészítő szolgáltatás, amely alapján a Számlatulajdonosnak lehetősége van arra, hogy a Bank jóváhagyása alapján, az általa kiválasztott bármely belföldi számlára, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő átutalást kezdeményezzen, majd az átutalás összegét több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat és a nyitási díj (az igénybe vett összeg 1,09%-a min. 3 545 max. 11 817 Ft) figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie. A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik.