X

Figyelem!

OK

Erste Kisvállalkozói 100 Forintos számlacsomag

Többe kerül a kávém,

mint a számlám

Igényeljen Erste Kisvállalkozói 100 Forintos számlacsomagot!

Regisztrációját követően két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Az igénylés megkezdésével nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

+36
Az „Érdekel az ajánlat” gombra kattintással kijelentem, hogy értesítésem érdekében megadott személyes adataimat (ideértve különösen a telefonszám és az e-mail cím adataimat is) vállalkozói minőségemben adtam meg a Bank részére és egyben tudomásom van arról, hogy az általam megadott adatok nem minősülnek személyes adatnak és a Bank a jelen felületen, megadott vállalkozói elérhetőségeimen megkereshet akár ajánlattal, reklámmal is vállalkozói minőségemmel összefüggésben.

Miért érdemes még Erste Kisvállalkozói 100 Forintos számlacsomagot nyitnia?

Költséghatékony
Alacsony fenntartási költségei kifejezetten a kisebb, 0-20 milliós árbevételű kisvállalkozások számára nyújt megoldást.
Kiszámítható
A havi fix 100 Ft-os számlavezetési díjat 2 éven keresztül biztosítjuk vállalkozása számára.
oba

A tájékoztatás a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény („Hirdetmény”) hatálya alá tartozó 300 millió forintnál alacsonyabb éves nettó árbevételű mikrovállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint Hirdetmény és annak 21. sz. melléklete tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. EBKM: 0,00%-os látra szóló éves betéti kamat esetén 0,00%