X

Figyelem!

OK

ERSTE POWER BUSINESS HITEL
Első évben csak 1,08% kamattal!

Érdekel
Egy vállalkozás titka a vezetőben rejlik, aki képes a nehézségeket is lehetőséggé változtatni.
De a sikerhez ennél több kell: csak úgy lehet igazán erős a vállalkozása, ha minden munkatársa hozzáadja saját tapasztalatát, tudását, egyéniségét. Győzze meg azokat, akikkel együtt dolgozik, hogy higgyenek magukban, hiszen csak így lehet vállalkozása Power Business!
Adjon erőt vállalkozásának Erste Power Business Hitellel, az első évben mindössze 1,08%-os kamattal!
További információkért kérjük, adja meg adatait és Kollégánk 2 napon belül visszahívja Önt!
+36
A „Visszahívást kérek!” gombra kattintással kijelentem,  hogy a vállalkozói hitelbírálat lefolytatása és a hitelbírálat eredményéről történő értesítésem érdekében megadott személyes adataimat (ideértve különösen a telefonszám és az e-mail cím adataimat is) vállalkozói minőségemben adtam meg a Bank részére és egyben tudomásom van arról, hogy az általam megadott adatok nem minősülnek személyes adatnak és a Bank a jelen felületen, megadott vállalkozói elérhetőségeimen megkereshet akár ajánlattal, reklámmal is vállalkozói minőségemmel összefüggésben.
Az Erste Power Business több, mint egy egyszerű pénzügyi termék. A Power Business egy gondolkodásmód, a siker új típusú szemlélete:
1,08%-os kamattal
Válassza az Erste Power Business Hitelt és élvezze egy teljes éven át az 1,08%-os, akciós kamatot!
5 munkanapos hitelbírálati idővel
A gyors ügyintézés híve? Mi is. Éppen ezért hitelkérelmét 5 munkanapon belül elbíráljuk.
Tárgyi fedezet nélkül
Szeretjük a biztonságot, így az Erste Power Business Hitellel Ön nem kockáztatja sem ingatlanát, sem nagyobb értékű ingóságait.
Szabad felhasználásra, akár hitelkiváltásra is
Egy vállalkozónál senki nem tudja jobban, mire van szüksége a cégének. Mi nem is szólunk bele. A hitelösszeggel úgy és ott erősítheti cégét, ahol Ön azt a legjobbnak látja.
Legyen az Ön vállalkozása is Power Business! Kattintson és csatlakozzon azokhoz, akik már új szintre emelték vállalkozásuk erejét!
Érdekel az ajánlat!

A kamatakció időtartama: 2019. január 02 - március 31.

2019. január 02-től érvényes akciós kamat 1,08%. 1 havi BUBOR + évi 1%, az MNB által 2018. december 27-re közzétett 1 havi BUBOR értékkel kalkulálva. A kedvezményes kamat a Mikrovállalati Hitel és Garancia Hirdetmény („Hirdetmény”) szerint a 2019. március 31-ig benyújtott Erste Power Business Folyószámlahitel és/vagy Erste Power Business Eseti Hitel kérelmek esetén, a szerződéskötést követő tizenkettő hónapban biztosított. A hitel biztosítéka mikrovállalatoknál az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) kezességvállalása és magánszemély készfizető kezessége, vállalati ügyfelek esetén az Európai Beruházási Alap 50 %-os mértékű nem állami támogatásnak minősülő viszontgaranciája (COSME viszontgarancia) és a Bank döntése alapján magánszemély kezességvállalása. Meghatározott feltételek teljesülése esetén az AVHGA kezességvállalása mögött COSME viszontgarancia áll, és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. A támogatott finanszírozás az Európai Unió által a vállalkozások és a kis és középvállalkozások versenyképességét segítő program (2014–2020) létrehozásáról szóló 1287/2013/EU rendelet alapján létrehozott Hitelgarancia-eszköz támogatásában részesül. Amennyiben a COSME viszontgarancia az AVHGA Üzletszabályzata alapján nem nyújtható, úgy az AVHGA állami viszontgarancia mellett vállal kezességet. A szerződéses feltételeket és kondíciókat a Bank Üzletszabályzata, a vonatkozó Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a Vállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkori hatályos Mikrovállalati és Vállalati Hitelhirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek.