X
Hibaüzenet
OK
Számolja ki vállalkozása hitelének összegét és kérjen visszahívást!Növekedési Hitelprogram Hajrá hitellel: 2,5%* fix banki költség a teljes futamidő alatt!
Növekedési Hitelprogram Hajrá kalkulátor

Ft
0 Ft 300 000 000 Ft

Ft
0 Ft 300 000 000 Ft

Ft
0 Ft 100 000 000 Ft
Adja meg adatait, hogy az igényléssel kapcsolatos további információkért és a kalkuláció pontosítása érdekében 2 munkanapon belül visszahívhassuk!
Adószám
Cégnév
Kapcsolattartó neve
E-mail
Telefonszámom
Bankfiók választás
Az Erste Bank is elkötelezett abban, hogy segítse a kisvállalkozások működésének stabilizálását és fejlődését. Ennek érdekében az alábbi kondíciókkal az elsők között kívánja nyújtani a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram Hajrát:
2,5%* fix hitel költség a teljes futamidő alatt

2,5%* fix hitel költség a teljes futamidő alatt

A változó kamatkörnyezetben kiszámítható, nem változó, egyenletes törlesztő részletek
3 munkanapos hitelbírálati idővel**

3 munkanapos hitelbírálati idővel**

A gyors ügyintézés híve? Mi is. Éppen ezért hitelkérelmét 3 munkanapon belül elbíráljuk.
Tárgyi fedezet nélkül***

Tárgyi fedezet nélkül***

Szeretjük a biztonságot, így az Erste Power Business Hitellel Ön nem kockáztatja sem ingatlanát, sem nagyobb értékű ingóságait.
Akár hitelkiváltásra is használható konstrukció

Akár hitelkiváltásra is használható konstrukció

Fix 2,5% kamat mellett válthatja ki meglévő hiteleit****

A szerződéses feltételeket és kondíciókat a Bank Üzletszabályzata, a vonatkozó Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a Vállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkori hatályos Mikrovállalati és Vállalati Hitelhirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek.

* A teljes futamidő alatt a vállalkozás által fizetendő éves költség nem lehet magasabb 2,5 százaléknál. A kamatteher a finanszírozást nyújtó által választott összetételben tartalmazhatja az ügyleti kamatlábat és egyéb díjjellegű elemeket. Ezen felül azonban a hitelintézet semmilyen további kamatot, költséget, díjat, jutalékot nem számíthat fel a vállalkozásnak a kölcsönszerződéssel összefüggésben. A hitelintézet azonban a harmadik személynek fizetendő költségeket, úgy mint a garanciaintézménynek fizetendő kezességvállalási díj a vállalkozásnak beterheli.

** A hitelbírálati idő a teljeskörűen kitöltött hitelkérelem és az annak mellékleteként előírt dokumentumok, illetve a hiteldöntéshez szükséges további dokumentumok, információk hiánytalan beérkezésétől számítandó.

*** A hitel biztosítéka mikrovállalatoknál az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) kezességvállalása és magánszemély készfizető kezessége.

**** A program keretében lehetőség van (kizárólag ugyanazon) vállalkozás által belföldi hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól felvett (nem a Növekedési Hitelprogram keretében létrejött) legkésőbb 2020. január 1. napjáig megkötött forint vagy deviza alapú beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására is, ebben az esetben a hitel folyósítása kizárólag egy részletben történik. Kizárólag olyan célra felvett beruházási hitel (illetve beruházási hitelt kiváltó hitel) és pénzügyi lízing váltható ki a program keretében, amelyek összhangban vannak a Programban az MNB által meghatározott új beruházási kölcsön céljára vonatkozó, a beruházás tárgyára és annak hasznosítására vonatkozó feltételekkel.
A Növekedési Hitelprogram Hajrá részleteit megtalálhatja az MNB honlapján https://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp oldalon is.