X

Hibaüzenet

OK

Lépéselőnyben

bármikor

Érdekli az ajánlat? Kérjen ingyenes visszahívást!

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és két napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy minden kérdésére választ kaphasson! Az adatlap kitöltése nem minősül hitelkérelemnek, viszont nagyban megkönnyíti, hogy kapcsolatba léphessen bankfiókban dolgozó munkatársunkkal.


+36
A „Visszahívást kérek” gombra kattintással kijelentem, hogy a vállalkozói hitelbírálat lefolytatása és a hitelbírálat eredményéről történő értesítésem érdekében megadott személyes adataimat (ideértve különösen a telefonszám és az e-mail cím adataimat is) vállalkozói minőségemben adtam meg a Bank részére és egyben tudomásom van arról, hogy az általam megadott adatok nem minősülnek személyes adatnak és a Bank a jelen felületen, megadott vállalkozói elérhetőségeimen megkereshet akár ajánlattal, reklámmal is vállalkozói minőségemmel összefüggésben.

A Kisvállalkozói Lépéselőny Folyószámlahitel kihagyhatatlan előnyei, hogy:

  • Hitelkérelem és akár egyéb dokumentum benyújtása nélkül azonnal szerződhet (1)
  • A hitelfelvételhez tárgyi fedezet nem szükséges (2)
  • Bármikor, bármilyen célra felhasználható
  • A hitelfelvételnek nincsenek induló költségei (3)
  • Újraszerződés nélkül akár több éven keresztül használható (4)

(1) Amennyiben a Banknál rendelkezésre áll a szerződéskötést megelőző 30 napon belüli cégkivonat szerinti, legutolsó létesítő okirat, aláírási címpéldány vagy a Bank által elfogadott aláírás-minta. Amennyiben bármely dokumentum hiányzik, vagy a Bank számára nem elfogadható, a Bank a hiányzó dokumentumok benyújtását, vagy annak módosítását kérheti. A szerződéskötés további feltétele a köztartozás-mentesség igazolása, a Bank által elfogadott készfizető kezes biztosítása és egyéb banki szerződéskötési feltételek teljesítése. Amennyiben vállalkozása megtalálható a Köztartozásmentes Adózói Adatbázisban, úgy a köztartozás-mentesség igazolása sem szükséges.
(2) A hitel biztosítéka gazdasági társaságok esetében a vállalkozás magánszemély tulajdonosainak készfizető kezességvállalása (50%-ot meghaladó tulajdonosi kezességvállalás), egyéni vállalkozók és egyéni cégek esetében a vállalkozótól eltérő magánszemély készfizető kezességvállalása.
(3) Amennyiben vállalkozása megtalálható a Köztartozásmentes Adózói Adatbázisban. Ennek hiányában nemleges NAV adóigazolás benyújtása szükséges, amely igazolás költsége Ügyfelünket terheli.
(4) A Bank a hitelkeret összegét határozatlan időre tartja rendelkezésre, melyet évenként jogosult felülvizsgálni.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64§ -a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéskötés, valamint a szerződés hatályba lépésének feltételeit a szerződés, a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a Bank Üzletszabályzata, valamint az egyéb kondíciókat a mindenkor hatályos Mikrovállalati Hitel és Garancia Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.