X

Hibaüzenet

OK

Aktiválja
kapcsolatrendszerét!
POWER NETWORK

Az Erste Banknál tudjuk, hogy a jól működő kapcsolatok a magánéletben és az üzletben egyaránt fontosak. Nincs ez másként a bankok esetében sem.

Erste ügyfélként más vállalkozás ajánlása Önnek akár 350.000 Forint díjkedvezményt jelenthet!

Ahhoz, hogy Ön új ügyfelet tudjon ajánlani, szükséges egy ügyfélajánló kód kiváltása.

Amennyiben Ön még nem Erste Ügyfél a „Regisztrálom a cégem”-re kattintva tud részt venni az Ajánlóprogramban.

Ha Ön már ügyfelünk, de nincs ajánlókódja, kattintson a „Nincs kódom”-ra és 2 munkanapon belül megküldjük kódját az Ön által megadott e-mailcímre.

oba

*Mikrovállalkozások, amelyeknek éves nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot.

Az Erste Bank Hungary Zrt. („Bank”) adatkezelési tájékoztatójának ismeretében hozzájárulok az általam megadott személyes adatok Bank általi kezeléséhez a mindenkori adatkezelési tájékoztatójában megfogalmazottak szerint. Az Erste Vállalkozói Ajánlóprogram részletes feltételei megtalálhatóak a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény (a továbbiakban: Hirdetmény) akciós 14. sz. mellékletében. A tájékoztatás a Hirdetmény hatálya alá tartozó mikrovállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank Üzletszabályzata, az Erste Bank mindenkor hatályos Vállalati és Mikrovallalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint a Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. EBKM: 0,00%-os látra szóló éves betéti kamat esetén 0,00%

A Bank ezúton tájékoztat, hogy a jelen hozzájárulásomat a Bankhoz intézett nyilatkozattal bármikor visszavonhatom a Bank bármelyik bankfiókjában személyesen, illetve az alábbi címeken: (1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26., info@erstebank.hu), az adatkezelés során a Bank az adatkezelési tájékoztató szerint vesz igénybe harmadik személyt (adatfeldolgozót). A Bank tájékoztat, hogy az adatkezelés jogszerűsége kapcsán a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., postacím: 1534 Budapest, Pf.: 843, honlap: www.naih.hu, telefon: +36 (1) 391-1400, fax: +36 (1) 391-1410, központi e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu) eljárását kezdeményezhetem, illetőleg az illetékes bírósághoz fordulhatok. Javasoljuk, hogy mielőtt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy a bírósághoz fordulna, keresse meg adatvédelmi tisztviselőnket, az Adatvedelem@erstebank.hu elérhetőségen.”