X
Hibaüzenet
OK

Díjkedvezmény kapcsolat- rendszerével

Használja ki a PowerOn Ajánlóprogram lehetőségeit!

300 000 forint díjkedvezményt is jelenthet vállalkozásának,

ha Erste mikrovállalati* ügyfélként más mikrovállalkozásoknak ajánlja az Erste Bank szolgáltatásait.
Hozza mozgásba kapcsolatrendszerét, adjon új energiákat saját és ismerősei vállalkozásának!
Hogyan kaphatok 300 000 Ft díjkedvezményt?
Sikeres ajánlásonként az ajánlott vállalkozások árbevételétől függően 20 ezer (az ajánlott árbevétele 0 Ft és 50 millió Ft között) vagy 60 ezer Ft (az ajánlott árbevétele 50 millió Ft és 300 millió Ft között) kedvezményben részesülhet. Így 5 darab 50 millió Ft fölötti éves árbevételű cég sikeres ajánlása esetén 300 ezer Ft díjkedvezményt kaphat.

A díjkedvezményt akkor kapja meg, ha az ajánlott vállalkozás a számlanyitást követő 3 hónapon belül legalább kettő kimenő tranzakciót indít, összesen minimum 200 ezer Ft értékben.
Mik az első lépések?
Ahhoz, hogy ajánlóként akár 300 000 forint díjkedvezményhez jusson, az ajánlott vállalkozásoknak számlát kell nyitniuk az Erste Banknál az Ön ügyfélajánló kódját használva. Tehát ahhoz, hogy új ügyfelet ajánljon, szüksége van egy ügyfélajánló kódra.
Mit kell tudnom az ügyfélajánló kódról?
Új ügyfelet ajánlani kizárólag egyedi ügyfélajánló kódjával tud. Az ajánlott vállalkozás ennek megadásával regisztrálhat, mi pedig ezzel tudjuk Önt is azonosítani, mint kedvezményre jogosult ajánlót.
Hogyan lehet ügyfélajánló kódom?
Ha vállalkozásának már van Erste bankszámlája, de nincs ajánlókódja, igényeljen az „Ügyfélajánló kód igénylése” menüponttal, mi pedig 2 munkanapon belül elküldjük kódját e-mail címére.
Mit kell tennem az ügyfélajánló kódommal?
Az igénylést követően 2 munkanapon belül elküldjük e-mail címére az ügyfélajánló kódot. Ezzel egy időben egy másik e-maillel is segítjük, hogy ajánlani tudja az Erste Bankot más vállalkozásoknak. Ez a levél egy felkérést és az ügyfélajánló kódot tartalmazza, ezt küldheti majd tovább az ajánlani kívánt vállalkozásoknak.
Hitellehetőséget ajánlana ismerőse vállalkozásának?
Nem csak bankszámlát, az Erste Bank hitelszolgáltatásait is ajánlhatja ismerőse vállalkozásának. Az ajánlás menete ugyanaz, mint a bankszámlák esetében.
Mekkora díjkedvezményt kaphatok sikeres hitelajánlás esetén?
Sikeres ajánlásonként az ajánlott vállalkozások felvett hitelösszegétől függően 30 ezer (5 millió Ft alatti hitelösszeg esetén), 70 ezer Ft (5-25 millió Ft közötti hitelösszeg estén), vagy 100 ezer Ft (25 millió Ft feletti hitelösszeg estén) kedvezményben részesülhet.

A díjkedvezményt akkor kapja meg, ha az ajánlott ügyfélnek a számlanyitást követő 3. hónap végéig folyósítjuk a jóváhagyott hitelt.
Milyen kedvezményt kap az ajánlott vállalkozás?
Az ajánlatban résztvevő számlacsomagoknál elengedjük az első 3 havi számlavezetési díjat:
 • Erste Széchenyi Kártya pénzforgalmi számla
 • Erste Jólkönyvelő Számlacsomag
 • Erste Jólkönyvelő Extra Számlacsomag
 • Erste Jólinduló Számlacsomag
 • Erste TriplaJó Számlacsomag
 • Erste TriplaJó XL Számlacsomag
 • Erste Black Friday Kereskedői Számlacsomag
 • Erste Smart Számlacsomag
 • Erste Válogatás Plusz Számlacsomag
 • Erste Agro Számlacsomag
 • Erste 100 Forintos Számlacsomag
Mit kell tudnom az ügyfélajánló kódról?
Ahhoz, hogy Ajánlottként megkaphassa a 3 hónap számlavezetési díj elengedését, szüksége van az Ajánló ügyfélajánló kódjára, amelyet a rendszer automatikusan kitölt, ha az Ajánlótól kapott e-mailben kapott linkre kattintva érkezik erre a felületre. Természetesen a kód manuálisan is megadható a felületen. Ennek megadásával regisztrálhat, mi pedig ezzel tudjuk azonosítani vállalkozását és a kedvezményre jogosult Ajánlót.
Hogyan regisztrálhatok ajánlottként/új ügyfélként az ajánlókódommal?
Ha vállalkozása még nem ügyfelünk, az „Ajánlottként regisztrálok” menüpontra kattintva jelezze részvételi szándékát. Töltse ki a lenti adatmezőket, tanácsadónk 2 munkanapon belül keresni fogja időpont-egyeztetés céljából.
Cégnév
Adószám
Ügyfélajánló kód
Telefonszám
Kapcsolattartó neve
E-mail
Kérjük, adja meg éves árbevételét
Milyen szolgáltatás érdekli?
Kérjük, válasszon bankfiókjaink közül!
Köszönjük érdeklődését!

Munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja Önt!
Cégnév
Adószám
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Köszönjük érdeklődését!

Az ajánláshoz szükséges kódot 2 munkanapon belül megküldjük az Ön által megadott e-mail címre!

*Mikrovállalkozások, amelyeknek éves nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot.

Az Erste Bank Hungary Zrt. („Bank”) adatkezelési tájékoztatójának ismeretében hozzájárulok az általam megadott személyes adatok Bank általi kezeléséhez a mindenkori adatkezelési tájékoztatójában megfogalmazottak szerint.

Az Erste Vállalkozói Ajánlóprogram részletes feltételei megtalálhatóak a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény (a továbbiakban: Hirdetmény) akciós 14. sz. mellékletében. A tájékoztatás a Hirdetmény hatálya alá tartozó mikrovállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget.

A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank Üzletszabályzata, az Erste Bank mindenkor hatályos Vállalati és Mikrovallalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint a Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. EBKM: 0,00%-os látra szóló éves betéti kamat esetén 0,00%

A Bank ezúton tájékoztat, hogy a jelen hozzájárulásomat a Bankhoz intézett nyilatkozattal bármikor visszavonhatom a Bank bármelyik bankfiókjában személyesen, illetve az alábbi címeken: (1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26., info@erstebank.hu), az adatkezelés során a Bank az adatkezelési tájékoztató szerint vesz igénybe harmadik személyt (adatfeldolgozót). A Bank tájékoztat, hogy az adatkezelés jogszerűsége kapcsán a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11., postacím: 1534 Budapest, Pf.: 843, honlap: naih.hu, telefon: +36 (1) 391-1400, fax: +36 (1) 391-1410, központi e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu) eljárását kezdeményezhetem, illetőleg az illetékes bírósághoz fordulhatok. Javasoljuk, hogy mielőtt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy a bírósághoz fordulna, keresse meg adatvédelmi tisztviselőnket, az Adatvedelem@erstebank.hu elérhetőségen.