X
Hibaüzenet
OK

Díjkedvezmény kapcsolat- rendszerével

Használd ki a PowerOn Ajánlóprogram lehetőségeit!

150 000 forint díjkedvezményt is jelenthet vállalkozásodnak,

ha Erste mikrovállalati* ügyfélként más mikrovállalkozásoknak ajánlod az Erste Bank szolgáltatásait.
Hozd mozgásba kapcsolatrendszered, adj új energiákat saját és ismerőseid vállalkozásának!
Hogyan kaphatok 150 000 Ft díjkedvezményt?
Sikeres ajánlásonként az ajánló (0-500 millió Ft árbevétel közötti vállalkozások ajánlása esetén) 30 ezer Ft kedvezményben részesülhet. Így 5 darab cég sikeres ajánlása esetén 150 ezer Ft díjkedvezményt kaphatsz. A díjkedvezményt akkor kapod meg, ha az ajánlott vállalkozás a számlanyitást követő 3 hónapon belül legalább kettő kimenő tranzakciót indít, összesen minimum 200 ezer Ft értékben.
Mik az első lépések?
Ahhoz, hogy ajánlóként akár 150 000 forint díjkedvezményhez juss, az ajánlott vállalkozásoknak számlát kell nyitniuk az Erste Banknál az ügyfélajánló kódodat használva. Tehát ahhoz, hogy új ügyfelet ajánlj, szükséged van egy ügyfélajánló kódra.
Mit kell tudnom az ügyfélajánló kódról?
Új ügyfelet ajánlani kizárólag egyedi ügyfélajánló kódoddal tudsz. Az ajánlott vállalkozás ennek megadásával regisztrálhat, mi pedig ezzel tudtunk Téged is azonosítani, mint kedvezményre jogosult ajánlót.
Hogyan lehet ügyfélajánló kódom?
Ha vállalkozásodnak már van Erste bankszámlája, de nincs ajánlókódja, igényelj az „Ügyfélajánló kód igénylése” menüponttal, mi pedig 2 munkanapon belül elküldjük kódot e-mail címedre.
Mit kell tennem az ügyfélajánló kódommal?
Az igénylést követően 2 munkanapon belül elküldjük e-mail címedre az ügyfélajánló kódot. Ezzel egy időben egy másik e-maillel is segítük, hogy ajánlani tudja az Erste Bankot más vállalkozásoknak. Ez a levél egy felkérést és az ügyfélajánló kódot tartalmazza, ezt küldheted majd tovább az ajánlani kívánt vállalkozásoknak.
Hitellehetőséget ajánlanál ismerősöd vállalkozásának?
Nem csak bankszámlát, az Erste Bank hitelszolgáltatásait is ajánlhatod ismerőseid vállalkozásainak. Az ajánlás menete ugyanaz, mint a bankszámlák esetében.
Mekkora díjkedvezményt kaphatok sikeres hitelajánlás esetén?
Sikeres ajánlásonként az ajánlott vállalkozások felvett hitelösszegétől függően 30 ezer (5 millió Ft alatti hitelösszeg esetén), 70 ezer Ft (5-25 millió Ft közötti hitelösszeg estén), vagy 100 ezer Ft (25 millió Ft feletti hitelösszeg estén) kedvezményben részesülhetsz.

A díjkedvezményt akkor kapod meg, ha az ajánlott ügyfélnek a számlanyitást követő 3. hónap végéig folyósítjuk a jóváhagyott hitelt.
Mikor történik meg a díjkedvezmény jóváírása?
A díjkedvezmény jóváírása a feltételek teljesülése esetén a számlanyitást követő 3. naptári hónap végén történik meg, melynek pontos dátuma a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 14. számú mellékletében olvasható.
Milyen számlacsomagok esetében érvényes az ajánlat?
  • Erste Jólinduló Számlacsomag
  • Erste TriplaJó Számlacsomag
  • Erste TriplaJó XL Számlacsomag
  • Erste TriplaJó XXL Számlacsomag
  • Erste 100 Forintos Számlacsomag
Mit kell tudnom az ügyfélajánló kódról?
Ahhoz, hogy az ajánlás sikeres legyen, szükséged van az Ajánló ügyfélajánló kódjára, amelyet a rendszer automatikusan kitölt, ha az Ajánlótól kapott e-mailben kapott linkre kattintva érkezel erre a felületre. Természetesen a kód manuálisan is megadható a felületen. Ennek megadásával regisztrálhatsz, mi pedig ezzel tudjuk azonosítani vállalkozásodat és a kedvezményre jogosult Ajánlót.
Hogyan regisztrálhatok ajánlottként/új ügyfélként az ajánlókódommal?
Ha vállalkozásod még nem ügyfelünk, az „Ajánlottként regisztrálok” menüpontra kattintva jelezd részvételi szándékod. Töltsd ki a lenti adatmezőket, tanácsadónk 2 munkanapon belül keresni fog időpont-egyeztetés céljából.
Cégnév
Adószám
Ügyfélajánló kód
Telefonszám
Kapcsolattartó neve
E-mail
Kérjük, adja meg éves árbevételét
Milyen szolgáltatás érdekli?
Kérjük, válasszon bankfiókjaink közül!
Köszönjük érdeklődését!

Munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja Önt!
Leányka u., Budapest, 1221
Cégnév
Adószám
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Köszönjük érdeklődését!

Az ajánláshoz szükséges kódot 2 munkanapon belül megküldjük az Ön által megadott e-mail címre!

*Mikrovállalkozások, amelyeknek éves nettó árbevétele nem haladja meg az 500 millió forintot.

Az Erste Bank Hungary Zrt. („Bank”) adatkezelési tájékoztatójának ismeretében hozzájárulok az általam megadott személyes adatok Bank általi kezeléséhez a mindenkori adatkezelési tájékoztatójában megfogalmazottak szerint.

Az Erste PowerOn Ajánlóprogram részletes feltételei megtalálhatóak a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény (a továbbiakban: Hirdetmény) akciós 14. sz. mellékletében. A tájékoztatás a Hirdetmény hatálya alá tartozó mikrovállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget.

A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank Üzletszabályzata, az Erste Bank mindenkor hatályos Vállalati és Mikrovallalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. EBKM: 0,00%-os látra szóló éves betéti kamat esetén 0,00%

A Bank ezúton tájékoztat, hogy a jelen hozzájárulásomat a Bankhoz intézett nyilatkozattal bármikor visszavonhatom a Bank bármelyik bankfiókjában személyesen, illetve az alábbi címeken: (1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26., info@erstebank.hu), az adatkezelés során a Bank az adatkezelési tájékoztató szerint vesz igénybe harmadik személyt (adatfeldolgozót). A Bank tájékoztat, hogy az adatkezelés jogszerűsége kapcsán a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11., postacím: 1534 Budapest, Pf.: 843, honlap: naih.hu, telefon: +36 (1) 391-1400, fax: +36 (1) 391-1410, központi e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu) eljárását kezdeményezhetem, illetőleg az illetékes bírósághoz fordulhatok. Javasoljuk, hogy mielőtt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy a bírósághoz fordulna, keresse meg adatvédelmi tisztviselőnket, az Adatvedelem@erstebank.hu elérhetőségen.