Ügyfélszolgálat
(1) 298 0222

Higgy magadban és
indíts Erste Future befektetést!

Most két éven keresztül elengedjük az értékpapír számlavezetési díjat
akár havi
20 000 Ft-tól
Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Mi az Erste Future Befektetési Program?

Az Erste Future Befektetési Program egy olyan rendszeres megtakarítási forma, ahol havonta fektethetsz be akár kis összeget is, szakértők által összeállított tematikus befektetési csomagokba.

Kinek találtuk ki az Erste Future
Befektetési Programot?

Azoknak, akiknek fontos, hogy anyagilag is biztonságban érezzék magukat váratlan helyzetekben is.
Azoknak, akik szeretnék megőrizni pénzük értékállóságát és vásárlóerejét.
Azoknak, akik részesedni szeretnének a világot átformáló trendekből.

Mibe fektessek?

Az Erste Future legnépszerűbb befektetési csomagjai
Cash csomag
Cash csomag
Biztonsági tartalék, váratlan helyzetekre, akár rövid távra
Csomag részletei
Save csomag
Megtakarítási lehetőség a közelebbi célok eléréséhez.
Csomag részletei
JövőTech csomag
Innovatív technológiai vállalatok részvényei különböző iparágakból
Csomag részletei

Felhívjuk figyelmed, hogy a befektetés kockázattal jár. A Future Befektetési csomagok mögött álló befektetési jegyek értéke nőhet vagy csökkenhet, akár tőkeveszteséget is okozva. Árfolyamukra számos külső tényező is hathat, úgymint a politikai-, gazdasági- vagy szabályozói környezet. Befektetési döntésed meghozatala előtt kérjük tájékozódj a befektetési jegyek további kockázatairól. A csomagokról és a kockázatokról bővebben a linkekre kattintva tájékozódhatsz.

Hogyan tudok befektetni?

Kezdd el most akár kis összeggel!
  1. Válaszd ki a csomagot, amiben hiszel!
  2. Indítsd el a befektetést személyesen bankfiókban vagy online, George felületein!
  3. Állítsd be az összeget, akár már havi 20 000 Ft-tól!

Érdekel az Erste Future befektetés?

Future akció

Indíts Erste Future rendszeres megtakarítást havi 20 000 Ft-tal, és két éven keresztül elengedjük az értékpapír számlavezetési díjat.

Részletek

Future akció
Tanácsadónk segít
Tanácsadónk segít
Kérj visszahívást, szakértőnk felveszi veled a kapcsolatot és választ ad minden kérdésedre, valamint végig segít a folyamaton.
Visszahívást kérek
Tanácsadónk két munkanapon belül visszahív.
Online igénylés
Online igénylés
George felületén keresztül önállóan, online is elindíthatod Erste Future befektetésed. Nem probléma, ha nem vagy még erstés!
Online igényelem
Ha nem vagy erstés, gyors regisztrációra lesz szükség.

Az Erste Future Befektetési program gyermekek számára

A mindennapi kiadások mellett a legtöbb szülő szeretné gyermekét később, az önálló életének megkezdésében is támogatni anyagilag. Egy komolyabb összeg előteremtése azonban sokak számára nehézséget okoz. Létezik pedig okos megoldás, hiszen egy hosszú távú befektetéssel, hónapról hónapra félretett kis összeggel 10-18 év alatt jelentős összeg gyűjthető össze anélkül, hogy az a családi kasszát túlzottan megterhelné.

A befektetési program indításához első lépésként egy értékpapírszámlát kell nyitni a gyermek részére, amit bármely Erste bankfiókban elintézhetsz.

A számlanyitáshoz a gyermek jelenléte nem szükséges, elég egy törvényes képviselő, aki rendelkezik a következő személyes dokumentumokkal: a szülő részéről személyi igazolvány és lakcímkártya; a gyermek részéről személyi igazolvány, lakcímkártya, adóigazolvány, törvényes képviselő esetén gyámhatósági határozat.

Maradtak kérdéseid?

Hogyan tudom elkezdeni az Erste Future Befektetési Programot?

Ahhoz, hogy Erste Future Befektetési Programot indíthass, nem kell mást tenned, mint Erste Bank ügyfélként értékpapír számlát nyitni George felületén online vagy bármely Erste bankfiókban.

Ha már rendelkezel az Erste Befektetési Zrt.-nél vezetett értékpapírszámlával, akkor egy egyszerű állandó átutalási megbízás beállításával elkezdheted a befektetést!

Be kell mennem az Erste Bank valamelyik bankfiókjába, hogy elkezdhessen a megtakarítást?

Ha már van az Erste Banknál vezetett folyószámlád és George segítségével bankolsz, akkor nem kell személyesen felkeresned bankfiókunkat, mert el tudod indítani online is

Csak George Rendszeres befektetés menüpontjából indíthatok rendszeres befektetést az Erste Future csomagokba?

Az Erste Future csomagokba átvezethetsz rendszeres átutalási megbízással is. A megbízás beállításakor add meg a befektetni kívánt összeget, közleményben az értékpapírszámla azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot.

Utalhatok nem erstés folyószámláról is?

Igen, a Programban való részvételnek nem feltétele, hogy Erste Bank folyószámláról érkezzen az utalás. A megbízás beállításakor add meg a befektetni kívánt összeget, közleményben az értékpapírszámla azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot.

George felületén miért nem látom az összes Erste Future csomagot?

A Rendszeres befektetés menüpont alatt a számlacsomagodhoz tartozó, kiemelt Future csomagokat találod. Ezt a listát a MiFID kérdőívre adott válaszaid figyelembe vételével alakítottuk ki (például kockázatvállalás, megtakarítási időtáv), így előfordulhat, hogy egyes csomagok nem megfelelőek számodra.

Hogyan férhetek hozzá a pénzemhez, ha szükségem lenne rá?

Az Erste Future Befektetési Program egyik legnagyobb előnye, hogy a Program keretében megvásárolt befektetési alapok bármikor - 3 napon belül - visszaválthatók. Ezt megteheted George vagy a NetBroker online rendszereinkben vagy bármely Erste bankfiókban.

Milyen csomagok közül választhatok?

A befektetési csomagok összeállításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Különböző kockázati szintű és javasolt időtávú csomagok közül választhatsz.

Van lehetőségem később a választott csomag megváltoztatására?

A választott csomagot természetesen bármikor megváltoztathatod.

Ehhez korábbi megbízásaidat le kell állítanod, majd az új csomagba George felületein, az oldal elején látható módszer szerint indíthatsz új rendszeres Erste Future átvezetést.

Erste folyószámláról történő állandó átutalásnál, úgy is módosíthatsz, ha a megjegyzés rovatba az új választott csomag kódját megadod, azonban ehelyett az új, George felületein elérhető funkció használatát javasoljuk.

Ha másik banknál vezetett folyószámláról adtál meg állandó átutalási megbízást, ott a csomagkód módosításával indíthatsz befektetést egy új Future csomagba.

Milyen díjai vannak a szolgáltatásnak?

A befektetési csomagokhoz vételi díj kapcsolódik. Erről és a számlavezetési díjról is Díjjegyzékünkből és Hirdetményünkből tájékozódhatsz.

A befektetési csomagokba befektetett összeget díjmentesen visszaválthatod.

Egyszerre több csomagba is be tudok fektetni?

Igen, több csomagban is befektethetsz egyszerre. George felületein a meglévő megtakarítások mellé új befektetéseket is be tudsz állítani, átutalásnál pedig külön-külön állandó átutalási megbízásokat kell megadnod, a tárgyban feltüntetve a választott csomagkódot.

Milyen kockázatokat hordoz az Erste Future Befektetési Program?

Bár társaságunknál többféle kockázatú befektetési csomag választható, felhívjuk figyelmedet, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik.

A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vedd figyelembe befektetési döntésed meghozatala előtt.

Miben különbözik kiskorú Ügyfelek részére az Erste Future Befektetési Program a hagyományos Erste Future megtakarítástól?

A működése, egyszerűsége, széles termékpalettája megegyezik a hagyományos Erste Future Programmal. A legfontosabb különbség az, hogy itt a számla tulajdonosa a kiskorú gyermek, aki 18 éves kora után válik jogosulttá az ott összegyűjtött összegre. Ezen kívül – a gyermek életkorától függően – a megtakarítási időtáv jellemzően hosszabb távra szól, ezzel biztosítva a lehetséges magasabb megtakarítási összeget úgy, hogy a szülőket a több, kisebb összegű befizetés kevésbé terheli meg.

Miben különbözik az Erste Future Junior Befektetési Program a többi kiskorúaknak biztosított megtakarítási lehetőségtől?

Átlátható konstrukciót kínálunk rejtett költségek nélkül, hazai és külföldi befektetési alapokkal, stabil nemzetközi banki háttérrel. A megtakarítási számlát elég egyszer megnyitni és a későbbiekben – hacsak nem módosítasz csomagot – nem lesz szükséged ügyintézésre. Széles csomagkínálatunkból saját belátásod szerint választhatsz: elérhetők stabil, illetve kockázatosabb csomagok; választható például a globális piacokból, a zöld befektetésekből vagy akár az arany árfolyam emelkedéséből profitáló csomag is.

Idősebb, akár középiskolás gyerekeknek is indítható a program?

Igen, bármely 0 és 18 év közötti belföldi kiskorú részére nyitható értékpapírszámla, melynek díjmentes a számlavezetése.

Ki utalhat az értékpapírszámlára és hogyan követhető nyomon a megtakarítás alakulása?

A szülő Erste folyószámlájáról indított eseti és rendszeres átutalási megbízások mellett a családtagok és rokonok is utalhatnak az értékpapírszámlára, pénzintézettől függetlenül, akár Erste bankon kívülről is. A szülők a George-ban és a gyermek havi egyenlegközlőjéből követhetik nyomon a befektetés alakulását.

Feltételek

A fentiekben foglalt információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. (tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT; a továbbiakban: Társaság) fenntartja. A fenti információk nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, azok – teljes vagy részleges – felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag a Társaság előzetes írásos engedélyével lehetséges. Az Erste Future Befektetési Programban (Program) a fentieken túl számos csomag elérhető, a Program teljes kínálatáról a future.ersteinvestment.hu weboldalon tájékozódhat, illetve illetve további információka talál a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint Társaság Üzletszabályzatában talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy Társaságunknál a fentieken túl számos befektetési alap elérhető, melyek listája megtalálható az alábbi weboldalon. A Kiemelt Befektetői Információk menüpont alatt elérhető dokumentum tartalmazza az egyes alapok bemutatását, melynek segítségével az egyes alapok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak: https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok. A fenti befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás – mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is – a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érthető el: www.ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html. Adózási kérdésekben kérjük, konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ és NYESZ-R konstrukció (adómentesség/adójóváírások) választása kizárólag a befektető ügyfél egyedi körülményei, illetve jogszabályi feltételek teljesítése esetén ítélhetők meg. Az Erste, illetve az Erste Future márkanevek szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva.

Akciós feltételek

Azon ügyfelek, akik új Erste Future Befektetési Programot indítanak - és az indítást megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek aktív Erste Future Befektetési Programmal – az indítást követő két évben a Díjjegyzék szerinti fix és állományi díj 100%-a elengedésre kerül minden értékpapírszámlára vonatkozóan azokban a hónapokban, amelyben legalább 20.000 Ft átutalás érkezik normál, TBSZ vagy NYESZ-R számlára, bármelyik rendszeres befektetéscsomag megvételére.A kedvezmény csak azon hónapokra vonatkozik, amikor beérkezik a feltételeknek megfelelő legalább 20.000 forint.A kedvezmény további feltétele az értékpapírszámlához kapcsolódóan e-mailes értesítése csatorna választása.

Hasznos dokumentumok

Erste Future befektetési Program hirdetmények
https://www.ersteinvestment.hu/ /hu/hirdetmenyek.html