Erste Future Befektetési Program

Fektessen a jövő piacaiba! Számolja ki most, mekkora hozamot érhet el.

Mennyit tud havonta megtakarítani?

Ekkora összeget fog havonta félrerakni.

Ft
0 Ft
100 000 Ft

Mennyi ideig takarékoskodna?

Ennyi évig fog havonta félrerakni.

év
0 év
25 év

Induláskor befizetne egy nagyobb kezdőösszeget is?

Ezzel az összeggel indul a megtakarítása.

Ft
0 Ft
10 000 000 Ft

A kockázati szinthez és befektetési távhoz igazodó szakértői becslés. Figyelmeztetjük, hogy az ilyen előrejelzések nem megbízható mutatói a jövőbeli teljesítménynek.

Megtakarításom

Feltételezett hozami
Hozam
Hozam + befizetett összeg

Befektetési csomagjaink

global mix
Globális Piacok
Gondolkodjon határok nélkül! Fektesse be megtakarítását a globális kötvény vagy részvénypiacokon. Forgassa vagyonát olyan területeken, mint a pénzügyi szektor, egészségügy, energiaipar, informatika és közmű szolgáltatások. A befektetések nagyobb mértékben a fejlett, kisebb mértékben pedig a fejlődő piacokat célozzák.
Kockázat
Magas
Befektetési alapok
ESPA Bond International HUF R01 40%
ESPA Stock Global HUF R01 50%
ESPA Stock Global Emerging Markets R01 10%
icon technologia
Technológia
Gyarapítsa vagyonát a jövő technológiáit fejlesztő cégekkel a JövőTech Csomag befektetései segítségével! Az információtechnológia, a telekommunikáció, a biotechnológia és a gyógyszergyártás területére is összpontosító ajánlatokkal fektesse pénzét világszerte a legjelentősebb technológiai és biotechnológiai vállalatokba.
Kockázat
Magas
Befektetési alapok
ESPA Stock Techno HUF R01 50%
ESPA Stock BIOTEC HUF 50%
Fenttartható fejlődés
Fenntartható fejlődés
Élet a vászontáskán, a szelektív hulladékgyűjtésen túl: ha nem csak fontosnak tartja a környezetvédelmet, de pénzt is keresne vele, akkor fektessen a program ZÖLD Csomagjába. Ezzel támogathatja a WWF vízvédelmi programját és olyan észak-amerikai vállalatok részvényeibe fektethet, melyek környezettudatos tevékenységet folytatnak. Ezen etikus cégek jellemzően magasabb profitot termelnek és hosszabb távon is versenyképesebbek.
Kockázat
Magas
Befektetési alapok
ERSTE WWF Stock Environment HUF R01 50%
ERSTE Responsible Stock America 50%
A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a future.ersteinvestment.hu honlapon és az Erste Bank fiókjaiban. Ez a reklám nem minősül befektetési tanácsnak. Befektetési döntése előtt mérlegelje a kockázatokat és a díjakat.

Mik az Erste Future program előnyei?

  • Kiegyensúlyozott

    A rendszeres, azonos időpontokban történő vásárlással csökkentheti az időzítés kockázatát, a különféle elemeket tartalmazó alapokkal pedig az egyes eszközök kockázatát.
  • Nyomonkövethető

    Bármikor hozzáférhet a pénzéhez, változtathatja a befektetési összeget, vagy a csomagok között is válthat.
  • Takarékos

    Megtakarításait kamatadó mentesen gyarapíthatja Tartós Befektetési Számlán vagy Nyugdíj Előtakarékossági Számlán is.
Bemutatjuk az Erste Future Befektetési Programot
További információra van szüksége? Kérjen visszahívást! Visszahívást kérek

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Társaságunknál a fentieken túl számos befektetési alap elérhető, melyek listája megtalálható az alábbi weboldalon. A Kiemelt Befektetői Információk menüpont alatt elérhető dokumentum tartalmazza az egyes alapok bemutatását, melynek segítségével az egyes alapok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak: https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok

A fenti befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás – mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is – a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érthető el: http://ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html

A jelen honlapon található információk nem teljeskörűek, a jelen honlap célja kizárólag az Erste Future Befektetési Programmal (Program) kapcsolatban egy korlátozott kínálat bemutatása. A Program teljes kínálatához kattintson a future.ersteinvestment.hu weboldalra. A Programmal kapcsolatban a változtatás jogát az Erste Bank Hungary Zrt. valamint a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (együttesen: Erste) fenntartja. A honlapon található információk nem minősülnek ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési ajánlatnak, a befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A Programmal kapcsolatban további információkat a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatában talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik. Az Erste, illetve Az Erste Future márkanevek szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva.

Elküldés után két munkanapon belül visszahívjuk.
Név
Születési hely
Születési idő
E-mail
Telefonszámom
Köszönjük regisztrációját!

Munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja Önt!