Indíts Erste Future rendszeres befektetést néhány egyszerű lépésben a George Appban!

Kövesd megtakarításaid alakulását a George Appban vagy a George Weben, válogass a befektetési termékek között vagy nyiss számlát online!  

Megnézem a csomagokat!
Hogyan tudsz belépni a jövő befektetési piacaira?
Még nem vagy ügyfelünk?

Ahhoz, hogy befektetéseidet George-ban kezelhesd, szükséged lesz egy nálunk vezetett folyószámlára.

Nyiss George számlát online, add hozzá értékpapírszámlád új George fiókodhoz, és kezeld pénzügyeid egy helyen, átláthatóan.

Meglévő felhasználóknak

Ha van az Erste Banknál vezetett folyószámlád és rendelkezel Erste NetBank szerződéssel,

akkor az értékpapírszámla nyitásához lépj be a George-ba e-csatorna azonosítóddal, és

kattints az Új termék hozzáadására, majd válaszd ki bármely befektetési terméket!

Ha részletesebben tájékozódnál termékeinkről, kérj visszahívást és kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!
Miért fektessek a jövőbe? Nézd meg legnépszerűbb csomagjainkat!

A mindennapjainkat egyre jobban átszövő technológia fejlődési üteme gyorsul, rendre jelennek meg olyan technológiai újítások, melyek akár egész iparágakat formálnak át.

Nézd meg, hogy ez a szektor milyen befektetési potenciált rejteget a számodra!

A klímaváltozás korunk talán legnagyobb kihívása, amely szükségessé teszi, hogy életmódunkon változtassunk. Ez gazdasági következményekkel jár.

Nézd meg, hogy a klímaváltozás által életre keltett iparágak milyen befektetési potenciált rejtegetnek számodra!

A változó globális trendekkel párhuzamosan (például növekvő zöld energiatermelés) újabb és újabb nyersanyagok válnak fontosabbá, melyeket az új technológiák (például napelemek) jelentős mennyiségben használják fel.

Kövesd a globális trendeket és ne maradj ki a nemzetközi részvény- és nyersanyagpiacok fejlődéséből!

Ha részletesebben tájékozódnál termékeinkről és szeretnél befektetési tanácsadóinkkal személyesen beszélni, kérj visszahívást és kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!

Feltételek

Az Erste Future Befektetési Programban (Program) a fentieken túl számos csomag elérhető, a Program teljes kínálatáról a future.ersteinvestment.hu weboldalon tájékozódhat. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy Társaságunknál a fentieken túl számos befektetési alap elérhető, melyek listája megtalálható az alábbi weboldalon. A Kiemelt Befektetői Információk menüpont alatt elérhető dokumentum tartalmazza az egyes alapok bemutatását, melynek segítségével az egyes alapok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak: https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok. A fenti befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás – mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is – a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érthető el: ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html

A fenti információk nem teljes körűek, a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: Budapesti Értéktőzsde, a továbbiakban: Társaság) fenntartja. A fenti információkkal kapcsolatban, valamint a jogszabályváltozásokból fakadóan Társasággal szemben igény nem érvényesíthető. A fentiekben foglaltak – teljes vagy részleges – felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag a Társaság előzetes írásos engedélyével lehetséges. A fenti információk a Társaság által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azokért a Társaság szavatosságot vagy felelősséget nem vállal. A fenti információk nem minősülnek befektetésre való ösztönzésnek, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy befektetési ajánlatnak, ajánlásnak, illetve adótanácsadásnak. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Adózási kérdésekben kérjük, konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ és NYESZ-R konstrukció (adómentesség/adójóváírások) választása kizárólag a befektető ügyfél egyedi körülményei, illetve jogszabályi feltételek teljesítése esetén ítélhetők meg:

Az Erste, illetve Az Erste Future márkanevek szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva.

Hasznos dokumentumok

Általános Hírdetmény az Erste Befektetési Zrt. által kínálat befektetéscsomagokról: https://www.erstebroker.hu/static/befrt/download/Erste_Future_Bef_Program_hirdetmeny_20210407_tc.pdf