Számlakedvezmények gyermekkortól

Ha a gyerekek már kiskorukban megismerkednek a bankszámla és a bankkártya előnyeivel, felnőtt korukban sokkal tudatosabbak lesznek a pénzügyekkel kapcsolatban.

A gyerekek (6-14) és diákok (14-26) igényeire szabott bankszámláinkkal havi díj nélkül bátran tehetik meg az első lépéseket a tudatos bankolás világában. Egy vágyott cél eléréséhez a legkisebbek is gyűjtögethetnek és figyelemmel kísérhetik, hogyan gyarapszik megtakarításuk.

Cseperedő bankszámla 5 000 Ft díjjóváírással (6-14 év között)1

Milyen célok eléréséhez ajánljuk?
Mivel az Erste Cseperedő Bankszámla egy megtakarítási célú bankszámla, így csak rajtad múlik, hogy mikor nyúlsz az összegyűjtött pénzhez, és az is, hogy mire használod fel. Akár egy új biciklire gyűjtesz, akár gyermeked életkezdését szeretnéd megalapozni, a Cseperedő Bankszámla az ideális megoldás.

Diákszámla 5 000 Ft díjjóváírással (14-26 év között)2
Diákszámla 0 Ft-os havi díjjal és ingyenes Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatással (NetBankkal és MobilBankkal) (14-26 év között)

Bankunk többféle szolgáltatást kínál a diákok számára egyszerre:

  • Erste EgySzámla díjcsomag diákkedvezményként 0 Ft-os havi ügyfélkapcsolati díjjal
  • ingyenes NetBank, MobilBank és TeleBank szolgáltatás
  • betétikártya szolgáltatás részeként szabadon választható betéti bankkártya
  • elektronikus bankszámlakivonat
  • kedvező kamatozású CélBetétet megtakarításhoz
Bankkártya-szolgáltatás: Maestro Diák bankkártya 0 Ft-os kártyakibocsátási díjjal2

Kényelmes, kedvezményes fizetőeszköz diákoknak:

  • Kényelmes és gyors megoldás a mindennapokra
  • Fizess mindössze egy érintéssel!

Használd biztonságosan! – Díjmentes SMS-szolgáltatás (Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS)

Hogyan nyerhetsz 100 000 Ft értékű utalványt?

1
Játssz és regisztálj!
Válassz nyereményt, felelj a kérdésekre és regiszrálj a játékra!
2
Hívj meg tagokat!
Hívd meg az Erste Familyd tagjait és számlanyitással érvényesítsd a közösséged!
3
Alapíts Erste Family-t!
Ahogy teljesült az egy új számlanyitás, az Erste Family alapító és a tagok igényeik szerint válogathatnak a kedvezmények közül egészen 2020. április 30-ig.
Nyerni akarok 100 000 Ft értékű utalványt!Regisztrálok

1 Cseperedő számlához járó kedvezmény: Az akció azokra a Cseperedő számlákra vonatkozik, melyeket 2019. február 25. és 2020. április 30. közötti időpontban nyitottak. Amennyiben a számlanyitás dátuma és 2020. május 31.-e között a számla egyenlege növelésre kerül összesen minimum 25 000 Ft-tal az ügyfél a Cseperedő számlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az egyenlegre vonatkozó feltétel teljesítését követő hónap utolsó banki munkanapjáig. További feltétel, hogy a jóváírás időpontjában a Cseperedő számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője legyen.
A Cseperedő számla kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 2.20. sz. melléklete tartalmazza.
Az egyéb számlatermékek és a Célbetét kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény valamint annak mellékletei tartalmazzák.
2 Diák EgySzámla – kedvezmények
Akció 2019. június 14-ig
Az akció azokra a Diák EgySzámlákra vonatkozik, melyeket 2019. május 2. és 2019. június 14. közötti időpontban elsőként nyitottak, és 2019. május 1-én az ügyfél nem rendelkezett az Erste Banknál vezetett élő lakossági bankszámlával.
Kedvezmények:
1. A feltételek teljesülése esetén, az ügyfél a Maestro Diák kártya kibocsájtási díj elengedésében részesül, amennyiben a bankkártya megigénylése is megtörtént 2019. június 14-ig.
2. A Diák EgySzámlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az ügyfél legkésőbb 2019. december 20-ig akkor, ha a jóváírás időpontjában a számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.
A Diák EgySzámla kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 2.1. sz. melléklete tartalmazza.
Akció 2019. június 15-től
Az akció azokra a Diák EgySzámlákra vonatkozóan, melyeket 2019. június 15. és 2020. április 30. közötti időpontban elsőként nyitottak, és 2019. június 14-én az ügyfél nem rendelkezett az Erste Banknál vezetett élő lakossági bankszámlával.
Kedvezmények:
1. A közösségre vonatkozó érvényességi feltételek teljesülése esetén, az ügyfél a Maestro Diák kártya kibocsájtási díj elengedésében részesül legkésőbb a közösség érvényessé válást követő hónap 20-ig.
2. A Diák EgySzámlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az ügyfél, legkésőbb a közösség érvényessé válást követő hónap 20-ig, ha a jóváírás időpontjában a számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője és regisztrált MobilBankba. A jogosultság vizsgálatára minden hónap utolsó bank munkanapja alapján kerül sor.

Nyerni akarok 100 000 Ft értékű utalványt!Regisztrálok
Kérjük add meg személyi igazolványodban szereplő adataidat.
Név (személyi igazolványban)
Születési hely
Születési idő
E-mail
Telefonszám
Köszönjük regisztrációját!

Munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja Önt!