Biztosítási kedvezmények

A mindennapok kihívásaival könnyebb megbirkózni, ha van mögöttünk egy biztos háttér. Együtt azokkal, akik fontosak nekünk, sokkal bizakodóbban tekinthetünk előre.

10 000 Ft ajándék új nyugdíjpénztári tagság esetén1

Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár: kényelmes megoldás, amelynek részeként profi szakemberek kamatoztatják a megtakarítást. A saját befizetések után adókedvezmény vehető igénybe.

20 000 Ft kedvezmény rendszeres díjas biztosítás megkötése esetén2

UNION-Pezsgő Nyugdíjprogram: anyagi biztonságban a nyugdíjas évek alatt is

  • Megtakarítási jellegű nyugdíjbiztosítás, mely folyamatosan gyarapítható a nyugdíjba vonulásáig
  • A nyugdíjcélú befizetések után évente 20%, de maximum 130 000 Ft adójóváírás vehető igénybe
  • Hűségedet díjvisszatérítésekkel, valamint díjjóváírással jutalmazzuk

UNION-Nyitány életbiztosítás: biztos alap a hosszú távú tervekhez

  • Jól jön, ha gyermekeidnek szeretnél segíteni, ha új lakást szeretnél, ha saját időskori életszínvonaladról gondoskodnál, ha pénzre van szükséged.
  • Rugalmasan választható és személyre szabható baleset, betegség esetére szóló szolgáltatások
  • Hűségedet díjvisszatérítésekkel, valamint díjjóváírással jutalmazzuk
Díjvisszatérítés értékpapír számlavezetési díjakra, megtakarítás elhelyezése esetén3

ERSTE Befektetések:

  • Kényelmes, hatékony szolgáltatások tőzsdéhez
  • Rövid és hosszú távú, kis és nagyobb kockázatú lehetőségek
  • Rugalmasság, alkalmazkodás és sokszínűség

Hogyan nyerhetsz 100 000 Ft értékű utalványt?

1
Játssz és regisztálj!
Válassz nyereményt, felelj a kérdésekre és regiszrálj a játékra!
2
Hívj meg tagokat!
Hívd meg az Erste Familyd tagjait és számlanyitással érvényesítsd a közösséged!
3
Alapíts Erste Family-t!
Ahogy teljesült az egy új számlanyitás, az Erste Family alapító és a tagok igényeik szerint válogathatnak a kedvezmények közül egészen 2020. április 30-ig.
Nyerni akarok 100 000 Ft értékű utalványt!Regisztrálok

1 Ajándék az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárba belépő vagy átlépő ügyfelek részére: Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár azon ügyfelek részére ad ajándékot, akik a jogosultság vizsgálatának időpontjában érvényes Erste Family közösség résztvevői, valamint tagsági jogviszonyuk az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárban 2019.02.25. és 2020.04.30. között kezdődik, vállalják, hogy csoportos beszedési megbízással teljesítenek minimum havi 7000 forint tagdíjfizetést, melyből legalább 1 havi vállalt tagdíjat egyénileg 2020. május 31-ig megfizetnek, valamint elektronikus iratkezelést választanak.
A Nyugdíjpénztár egyszeri fix, 10 000 forintot ad ajándékként 2019. október 01-től (5 000 forintot ad 2019. szeptember 31-ig) a feltételeket teljesítő be-, illetve átlépő pénztártagok számára a Belépési nyilatkozaton általuk megadott Erste Banknál vezetett bankszámlaszámra, ha a jóváírás időpontjában a folyószámla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.
További információ a www.erstenyugdijpenztar.hu weboldalon, valamint a Nyugdíjpénztár Erste Family Program akció tájékoztatójában található.
2Kedvezmény UNION-Pezsgő nyugdíjbiztosítás vagy UNION-Nyitány életbiztosítás esetén: 2019.10.01 és 2020.04.30. között UNION-Pezsgő rendszeres díjas befektetési egységhez kötött nyugdíjbiztosítás vagy UNION-Nyitány rendszeres díjas befektetési egységhez kötött életbiztosítás megkötése esetén 20.000 Ft kedvezménytbiztosítunk a kötvényesedést* követő hónap utolsó munkanapjáig, ha a jóváírásidőpontjában az ügyfél lakossági bankszámlája élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatánakidőpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.
Feltétel: A biztosítási ajánlat az Ügyfél által legkésőbb 2020.04.30-ig aláírásra kerül és 2020.05.29-ig kötvényesedik.
A kedvezmény egyszer vehető igénybe, más biztosítási díjjóváírási akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Amennyiben az ügyfél több biztosítási díjjóváírási akció/kedvezmény feltételeinek is megfelel, úgy a magasabb összegű jóváírásra jogosult.
További információ a www.erstebank.hu weboldalon a Mindennapi pénzügyek/Biztosítások menüpontban, valamint az Erste Family Program UNION akciók tájékoztatójában található.
* Kötvény az ajánlatból abban az esetben lesz, ha a biztosítóhoz beérkezett az ajánlat, az első havidíj és megtörtént a kockázat elbírálás.
3Díjvisszatérítés az Erste Befektetési Zrt. ügyfelei részére: Az Erste Befektetési Zrt. azon ügyfelek részére nyújtja a kedvezményt, akik a jogosultság vizsgálatának időpontjában érvényes Erste Family közösség résztvevői, valamint akik nem minősülnek Erste Prémium, Erste World és Erste PB ügyfélnek, továbbá a kedvezménnyel érintett időszakban legalább 2 000 000 Ft, azaz Kettőmillió forinttal növelik az Erste Befektetési Zrt-nél vezetett értékpapírszámlájukon lévő állományt.
A feltételek teljesítése esetén az Erste Befektetési Zrt. a mindenkor hatályos Díjjegyzéke szerint az ügyfél vonatkozásában felszámított díjakból, költségekből legfeljebb 5 000 Ft, azaz Ötezer forint összegű visszatérítést teljesít, amelyet Erste Befektetési Zrt. az ügyfél értékpapírszámláján jóváír
1. időszak: amennyiben az ügyfél az állománynövekedésre vonatkozó feltételt 2019. február 25. és 2019. november 30. között teljesítette, annak legkésőbb 2019. december 20-ig
2. időszak: amennyiben az ügyfél az állománynövekedésre vonatkozó feltételt 2019. december 01. és 2020. április 30. között teljesítette, annak esetén legkésőbb 2020. június 30-ig
akkor, ha a jóváírás időpontjában az értékpapír számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.
A vonatkozó kondíciókat az Erste Befektetési Zrt. mindenkor hatályos üzleti díjjegyzéke tartalmazza.

Nyerni akarok 100 000 Ft értékű utalványt!Regisztrálok
Kérjük add meg személyi igazolványodban szereplő adataidat.
Név (személyi igazolványban)
Születési hely
Születési idő
E-mail
Telefonszám
Köszönjük regisztrációját!

Munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja Önt!