X

Figyelem!

OK

Erste Smart számlacsomag

Hiszünk
az Ön vállalkozásában!

Igényeljen vállalkozásához alkalmazkodó Erste Smart számlacsomagot!

Regisztrációját követően két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Az igénylés megkezdésével nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

+36
A „Érdekel az ajánlat!” gombra kattintással kijelentem, hogy az értesítésem érdekében megadott személyes adataimat (ideértve különösen a telefonszám és az e-mail cím adataimat is) vállalkozói minőségemben adtam meg a Bank részére és egyben tudomásom van arról, hogy az általam megadott adatok nem minősülnek személyes adatnak és a Bank a jelen felületen, megadott vállalkozói elérhetőségeimen megkereshet akár ajánlattal, reklámmal is vállalkozói minőségemmel összefüggésben.

Miért válassza az Erste Smart számlacsomagot?

Ahhoz, hogy az üzleti életben többet érjen el tervekre és célokra van szüksége: a célhoz azonban elhivatottság, kitartás és biztos alapok szükségesek, mi az utóbbi megteremtéséhez nyújtunk segítséget.

Rugalmas

Automatikusan mindig az adott havi kimenő számlaforgalmának megfelelő havi csomagdíjat állítjuk be Önnek.

Kiszámítható

Korlátlan számú elektronikus forint átutalást tartalmaz, így szabadon utalhat üzleti partnereinek, vagy akár munkatársainak.*

Kedvező

Nincs bankszámlanyitási és forint számla számlavezetési díj.

Számolja ki mekkora lenne a havi csomagdíja az Erste Smart számlacsomaggal!

Jelölje be havi kimenő számlaforgalmát!

Kimenő számlaforgalom
Ft
0 Ft 5.000.000 Ft 25.000.000 Ft

Az Erste Smart számlacsomag havi csomagdíja**

2 999 Ft
4 499 Ft
7 999 Ft
12 999 Ft
18 999 Ft
24 999 Ft

A havi csomagdíj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Korlátlan számú elektronikus forint átutalást
  • Havi egy díjmentes készpénz­felvételt Erste Bank ATM-ből**
  • 1 db VISA Business vagy Mastercard Business bankkártya kibocsátási díját

A havi csomagdíjak közötti váltás automatikusan történik, anélkül, hogy jeleznie kellene csomagváltási igényét.

Számlája mellé most hat hónapon át ingyenes prémium Power Network hozzáférést is kaphat!

A Power Network az Erste Bank és egy magyar startup vállalkozás, a Brillit Hungary Kft. együttműködése alapján létrejött üzleti közösségi platform, amelynek célja a vállalkozók összekapcsolása a lehetséges piaci partnerekkel.

A rendszer használata egyszerű, mivel egy rövid regisztráció után a cégprofil kitöltését követően már igénybe tudják venni a Power Network adta lehetőségeket. A „power-network.hu”-n a regisztráció ingyenes és kötelezettségmentes.

Csatlakozom a közösséghez
oba

A tájékoztatás a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény („Hirdetmény”) hatálya alá tartozó 300 millió forintnál alacsonyabb éves nettó árbevételű mikrovállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint Hirdetménye tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. EBKM: 0,00%

*A Bank a Csomagban foglalt tranzakciók esetében kizárólag a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény és annak módosításainak hatálya alá eső pénzforgalmi szolgáltatásokra vonatkozó, a mindenkor hatályos törvény által megállapított tranzakciós illeték mértékének megfelelő összeget terheli.
**Minden naptári hónapban az elsőként könyvelt Erste Bank bankjegykiadó automatánál végzett készpénzfelvétel.