Helló, George!
Helló, szabadság!

Nyiss diákszámlát és csapasd a nyarat a George Freedom designer pulcsiban!

Regisztrálok
George Freedom
Mit tud George és a diákszámla?
A diákszámlához tied George,
a szupermenő internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunk.
A trendi George bankkártyáddal, vagy a mobiloddal is fizethetsz
A trendi George bankkártyáddal, vagy a mobiloddal is fizethetsz
A havi számlavezetési díj 0 Ft¹
Az Erste diákszámla havi számlavezetési díja 0 Ft¹
George mobilalkalmazással bárhol és bármikor csekkolhatod a pénzed
George mobilalkalmazással bárhol és bármikor csekkolhatod a pénzed
A diákszámlát akkor veheted igénybe, ha már elmúltál 14, de még nem vagy 26.
Új ügyfélként még egy ajándék    George Freedom designer pulcsit is kapsz!²
George Freedom
kollekció
George pulcsi
George x Renyagyár
Biacsics Renáta
Biacsics Renáta (33)
grafikus, illusztrátor, a Renyagyár alapítója és tervezője.
Grafikám a fiatalok közötti ösztönös összetartást szimbolizálja. Szociális megközelítésben a járvány, és az elmúlt időszak rendkívül nehéz helyzetbe sodorta a jelen fiataljait is, ugyanis abban az életszakaszukban érintették őket a korlátozások, amikor a társasági élet, a személyes impulzusok a legmeghatározóbbak a mindennapokban. Jelenetem egy baráti társaságot ábrázol, akik hosszú idő után újra találkozhatnak személyesen is. A korábban természetesnek vélt hétköznapi események felértékelődését igyekeztem hangsúlyozni. A karakterek sokszínűségével szerettem volna rámutatni arra a meglátásomra is, amely szerint a jövő generációinak esélyük van már egy olyan egészségesebb társadalomban felnőni, melynek értékítélete nem korlátozódik külsőségekre, ellentétben a korábbi általános értelemben vett generációs értékrendekkel.
George pulcsi
George x Szabó Levente
 Szabó Levente
Szabó Levente (40)
illusztrátor
A téma a szabadság volt, számomra pedig a felhők és az égbolt jelentik az abszolút szabadságot így adta magát, hogy valamiképp a repülést kell megragadnom. Azon túl, hogy a hőlégballonok izgalmas színűek és formájúak, a lassú haladásukban van valami igazán magasztos, főleg ha egy egész csapat vonul az égen. Izgalmas kihívás volt a technikai elvárásoknak megfelelni és ezzel együtt egy olyan tervet készíteni, amit én is szívesen hordanék, és remélem, hogy mások is szívesen felvennének egy kis darab égboltot.
George pulcsi
George x Klement Csaba
 Klement Csaba
Klement Csaba (34)
animációs, GIF gyáros Budapestről.
Valamiért azonnal ez a kép ugrott be, amikor szabad kezet kaptunk, hogy szabadon alkossunk szabad jeligére:) Az elmúlt egy év megtanított arra, hogy egyedül is lehet érezni/élvezni a szabadságot, saját döntéseket hozni, nem kell kompromisszumot kötni, oda mész ahova akarsz, amikor akarsz (mondjuk ez pont nem az elmúlt évere volt jellemző.) A másik két inspiráció szintén a szabad szóból ered. Kint lenni a szabadban és a fantázia végtelen szabadsága. Előbbit eléggé felértékelte, hogy hónapokig ez volt az egyetlen program. Saját vonatkozás, hogy nekem is van kétsoros görkorim és nem félek használni (:
George pulcsi
George x Anna Amélie
 Oláh Anna
Oláh Anna (31)
designer, az ANNA AMÉLIE márka tervezője
A téma számomra az alkotás szabadságát jelentette, illetve azt hogy a barátaimmal és a hozzám közel álló emberekkel újra önfeledten találkozhatok. A tőlem megszokott vonalrajz, mint technika adott volt, a minta pedig az emberi kapcsolatokat, a sokszínűséget és az összetartozást szimbolizálja.

Az akció időtartama: 2021.06.01. - 2021.09.30.

Jöhet George? Akkor nyiss diákszámlát!

Nyiss online számlát,

mert tudjuk, hogy úgy minden egyszerűbb!
Egy gyors regisztráció után már indíthatod is a számlaigénylést.

Hogyan működik?
Ha mégis személyesen nyitnál számlát...
Gyere a legközelebbi Erste
bankfiókba!
Fiókkereső
Vagy
Vagy foglalj időpontot,
hogy ne kelljen várnod!
Ehhez kérj visszahívást!
Visszahívást kérek
Ha még nem múltál el 18 éves, hozd magaddal szülődet/gondviselődet is!
Ki az a George?
George a jövő bankolása. Az Erste internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása. Vele könnyen kézben tarthatod a pénzügyeidet.
Van George App a mobilodra és George Web, ha otthon desktopon bankolnál.
Nézd meg a videót, és csekkold, miket tud George!

Feltételek

¹ Internetbanki szolgáltatáson érkező elektronikus számlakivonat igénylése valamennyi, a keretszerződéshez tartozó bankszámla esetén.

² Az Erste diákszámla nyitási akció keretében az EgySzámla Díjcsomag Diák kedvezménnyel nyitására jogosult az a természetes személy, aki 2021.05.31-én nem rendelkezik a Banknál élő lakossági bankszámlával vagy díjcsomaggal (kivéve Start bankszámla), és 2021.06.01. után első alkalommal nyit új Erste EgySzámla Díjcsomagot Diák kedvezménnyel.

Az ajándék George designer pulóver a számlanyitást követően kerül átadásra a bankfiókban elérhető készletből. Ha a számlanyitás online történik, akkor a számlanyitás követő első munkanapon a limitált kiadású pulóver bármelyik magyarországi Erste bankfiókban átvehető az akció ideje alatt. Az egyes bankfióki készletek eltérőek lehetnek és különböző színű pulóverek közül választani csak a bankfiókban található készlet erejéig lehetséges.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Erste EgySzámla Díjcsomag Diák kedvezménnyel és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza, az Erste diákszámlanyitási akcióval kapcsolatos részletes információk a Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény 4. sz. melléklete tartalmazza.

EBKM: 0,01%

innovation by erste