X

Hibaüzenet

OK

Családi Otthonteremtési Kedvezmény

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kalkulátorunk tartalmazza a 2019.07.01-től hatályban lévő 16/2016. Korm. rendelet, illetve a 17/2016. Korm. rendelet szerinti módosított feltételeket.
A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK, korábbi formájában “szocpol") új lakás vásárlásához vagy építéséhez, valamint használt lakás vásárlásához vagy bővítéséhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás. Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, Ön mennyi támogatásra számíthat.
Kiszámolom!
Támogatási cél
Vállalt és meglévő gyermekek együttes száma
Érdekel az ajánlat!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Telefonszám* +36  
További információk
A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.
A kalkulátor az Ön által megadott adatok alapján számolja ki a várható támogatás összegét, ami a lakásépítési támogatásról szóló 16/2016. Korm.rendeletben, valamint a 17/2016. Korm.rendeletben szabályozott jogosultságmegfelelés alapján igényelhető Bankunknál. A jogosultság vizsgálatát a Bank a beadott kérelem és beadott dokumentációk alapján ellenőrzi, és az alapján hozza meg a döntést.

Jelen tájékoztató nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek! Kérjük, a részletekről tájékozódjon fiókjainkban vagy honlapunkon (www.erstebank.hu)
Kérjük ellenőrizze jogosultságát a jogosultsági kalkulátorunkkal.