X

Hibaüzenet

OK

Családi Otthonteremtési Kedvezmény

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kalkulátorunk tartalmazza a 2018.03.15-től hatályban lévő 16/2016. Korm. rendelet, illetve a 17/2016. Korm. rendelet szerinti módosított feltételeket.
A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK, korábbi formájában “szocpol") új lakás vásárlásához vagy építéséhez, valamint használt lakás vásárlásához vagy bővítéséhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás. Kalkulátorunk segítéségével megnézheti, hogy előreláthatólag Ön jogosult-e támogatásra.
Érdekel az ajánlat!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Telefonszám* +36  
További információk
A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.
A kalkulátor az Ön által megadott adatok alapján határozza meg, hogy Ön jogosult-e a családi otthonteremtési kedvezményre, ami a lakáscélú támogatásokat szabályozó 16/2016. (II.10) és 17/2016. (II.10) Kormányrendeletekben szabályozott jogosultságmegfelelés alapján igényelhető Bankunknál. A jogosultság vizsgálatát a Bank a beadott kérelem és a benyújtott dokumentációk alapján ellenőrzi, és az alapján hozza meg a döntést.

Jelen tájékoztató nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek! Kérjük, a részletekről tájékozódjon fiókjainkban vagy honlapunkon (www.erstebank.hu)