X

Hibaüzenet

OK
Erste Agro Megoldások Mikrovállalkozásoknak

Agrárjellegű tevékenységet folytat?

Akkor kifejezetten az Ön igényeire szabva hoztuk létre az Erste Agro Termékcsaládunkat!

Nemcsak szántóföldi növénytermeléssel és állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozások számára, hanem agrárjellegű tevékenységhez kapcsolódó gyártó vagy kereskedő vállalkozásoknak is tökéletes megoldás az Erste Agro Termékcsalád!

Kérjen ingyenes visszahívást!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk két napon belül felhívhassa és válaszolhasson a kérdéseire. A mezők kitöltése nem minősül hitelkérelemnek, azonban így könnyen egyeztethet időpontot fióki kollégáinkhoz!.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vállalkozó / Vállalkozás árbevétele az utolsó lezárt évben *
Az ajánlat a 300 millió Ft alatti éves nettó árbevételű vállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül kötelező érvényű ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat a Bank Üzletszabályzata, a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei és a mindenkor hatályos Mikrovállalati hitel és garancia hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

*Erste Agro számlacsomagra kizárólag azon vállalkozások jogosultak, akik megfelelnek a Mikrovállalati hirdetmény 6. sz. mellékletében foglaltaknak.