Vissza az oldala tetejére
Egy világ, ahol az érték számít.
Mindenki egy olyan világban akar élni, ahol az igazi érték számít.
A tulajdon önmagában nem jelent gazdagságot. Küldetésünk abban segíteni, hogy ügyfeleink valódi értékekben gazdag életet éljenek.
Egyedi vagyontervezés
A pénz életünk fontos része, amiért mindennap megdolgozunk, de ma már mindannyian tudjuk, hogy valójában annyit ér, amennyi értéket teremt. A tulajdon akkor válik értékké, ha megalapozzuk vele a saját és szeretteink jövőjét, boldogságát.

Az Erste Group közel 200 éve azzal foglalkozik, hogy a pénzügyekből ügyfelei számára mindennapi értéket teremtsen. Nemzetközi működésünk során megtanultuk, hogy az alapvető értékek országtól, kultúrától függetlenül mindenhol ugyanazok, a mi küldetésünk pedig az, hogy ügyfeleinket segítsük ezen értékek megteremtésében.

Csoportunk megbízható, tőkeerős háttere és auditálási rendszere garancia a megbízhatóságra. Nemzetközi tapasztalataink alapján értjük a különböző piacok működését, így kínáljuk minden ügyfelünknek a legmegfelelőbb, személyre szabott befektetési formákat.

Sőt, azon kevés pénzintézetek közé tartozunk Magyarországon, akik a befektetések tekintetében univerzális pénzügyi partnerek is tudnak lenni. Ebben szakértőink segítségére van az Erste saját Alapkezelője és az Erste Befektetési Zrt. szakmai tapasztalata.
Személyes vagyontervezés
Mindenki másképp fekteti be pénzét, de a valódi cél mindig ugyanaz: befektetéseinkkel értéket szeretnénk teremteni. Az Erste szolgáltatásaival Ön döntheti el, mennyi kockázatot vállal, mi pedig ennek megfelelően létrehozzuk az Ön elvárásainak megfelelő optimális portfóliós kínálatot.

Professzionális pénzügyi szakértőnk segítségével feltérképezzük az igényeit és olyan befektetési portfóliót alakítunk ki, mellyel az Ön elképzeléseiből jól körülírható, tökéletesen megvalósítható pénzügyi tervek születnek.


Megismerem a termékeket
Bezár
Az Erste World vagyonkezelés főbb pillérei
 • Az Erste a befektetési termékek legszélesebb palettáját kínálja, amivel megteremtjük annak lehetőségét, hogy Ön eldöntse portfóliójának kockázati profilját, meghatározza hozamelvárását és a befektetési időhorizontját. A mi dolgunk az Ön elvárásainak megfelelő optimális modell portfóliós kínálat létrehozása. Személyre szabott megoldásokat kínálunk magán és intézményi továbbá hazai és külföldi ügyfeleknek egyaránt.

  Szolgáltatási célunk a profittermelés az általunk kínált szolgáltatásból és a rendszeres menedzsment riportokból.

  Eszközeink:

  • Globálisan elérhető legjobb termékek használata a portfóliókban
  • Transzparens működés és riportálás
  • Erste Group elemzői, iparági és deviza specialistái
  • Egyedi portfóliókban alkalmazott diverzifikációs, allokációs döntések
 • Az Erste Group Bank AG Közép- és Kelet Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójaként az osztrák strukturált értékpapír piacon széleskörű befektetési termék palettával van jelen. Partnereinkkel együttműködve nemzetközi kibocsátású, euro és amerikai dollár alapú strukturált termékek (Erste Group, BNP Paribas, Credit Suisse) mellett forint alapú termékeket is kínálunk Önnek a legkülönfélébb piaci helyzetekre. Az elérhető struktúrák, alaptermékek köre folyamatosan bővül, piaci várakozásainak figyelembe vételével így havonta három különböző struktúra között válogathat.
 • Az Erste World és alapkezelő partnerei együttműködésének köszönhetően széles és folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi termékkörből választhatja ki befektetési portfólióját. Az alapok kiválasztását folyamatos kvantitatív és kvalitatív elemzésekkel támogatjuk. Az Erste Bank saját alapjain túl a nemzetközi piacokon is jelentős alapkezelők szakértelmét felhasználva nyújt hozzáférést globálisan elérhető és eredményesen teljesítő befektetési eszközökhöz. Alap kínálatunkból különböző befektetési stratégiákat követő termékeket ajánlunk ügyfeleinknek, melyekből nemcsak a legjobb kockázat – hozam profillal rendelkező befektetést választhatja ki, hanem tanácsadójával közösen összeállíthatja a személyre szabott portfolióját is.
Erste World számlacsomag
Az idő olyan érték, amit kiemelt figyelemmel kezelünk, főleg, ha ügyfeleink idejéről van szó. Ezért alkottuk meg Erste World számlacsomagot, mellyel Ön kényelmesen és maximális mobilitással intézheti pénzügyeit.

Elfoglalt emberként mindannyian arra törekszünk, hogy időnket a lehető legjobban osszuk be, és ez nincs másképp akkor sem, ha pénzügyeinkről van szó. Szolgáltatásaink kialakítása során ezért azt tartottuk szem előtt, hogy ügyfeleink a pénzügyeikre fordított idejükkel is értéket teremtsenek. Erste World számlacsomagunkat azon ügyfeleink részére állítottuk össze, akik számára fontos, hogy mindig naprakész pénzügyi szolgáltatást kapjanak, és akár az otthoni karosszék kényelméből intézhessék pénzügyeiket.

Az Erste World számlacsomag tartalmazza mindazon exkluzív szolgáltatásainkat, amelyekkel Ön kényelmesen bankolhat, számlacsomagunkat ezért kibővítettük az Assistance Szolgáltatással is, amely az élet minden területén segítséget nyújt, legyen szó háztartási vészelhárításról, javításról, gépjármű meghibásodásról, vagy akár egészségügyi szolgáltatásokról is.
Megismerem az Erste World
számlacsomag szolgáltatásait!
A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, hiszen ezek arra hivatottak, hogy megkönnyítsék életünket. Ezért fejlesztjük folyamatosan digitális eszközeinket, melyekkel Ön otthonról vagy munkahelyéről, de akár a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában intézheti pénzügyeit. A Netbankon a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. Ha bekapcsolja NetBankjában a Pénzügyi Monitort, nyomon követheti a bevételeit és kiadásait, limiteket is beállíthat, hogy elkerülje a túlköltést.

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely velünk mindenhova elkíséri Önt, hiszen a bankszámlájához MasterCard Gold dombornyomott bankkártya is kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Sőt, Erste bankkártyával a zsebében mindig biztonságban tekinthet a jövőbe, hiszen emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá.

Lombard hitel
Az Erste lombard hitel tartós finanszírozási igényeire is megoldást kínál, ha a Bank által elfogadott értékpapír fedezettel rendelkezik.

Bővebb információ: a kártyaképre kattintva
Erste Platinum Hitelkártya
Az Erste Platinum Hitelkártya magas presztízsű fizetőeszköz exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek révén világszerte kiemelt figyelemben részesülhet.

Úgy alkottuk meg ezt a hitelkártyát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon mozgalmas életstílusához és egyedi utazási igényeihez.


Jobban megismerem az
Erste Platinum Hitelkártyát!!
A gondtalan utazás élménye olyan érték, amely az Erste Platinum Hitelkártyának köszönhetően világszerte elkíséri Önt. Ehhez a kivételes hitelkártyához nagy összegű hitelkeret kapcsolódik, ami bárhol rendelkezésére áll, belépést biztosít Önnek a világon több mint 650 repülőtér exkluzív várójába, emelt szintű utazásbiztosítási csomaggal gondoskodik a biztonságáról, továbbá külföldi, illetve belföldi vásárlásai után Erste Forint visszatérítést is nyújt Önnek.

Az Erste Platinum Hitelkártya prémium szolgáltatása a LoungeKey, amely évente 10 darab díjmentes belépést biztosít az exkluzív LoungeKey várókba világszerte, amelyet akár Ön, akár Önnel utazó vendégei is igénybe vehetnek. Relaxációs lehetőség, frissítők, snackek, internet hozzáférés és egyéb szabadidős szolgáltatások gondoskodnak róla, hogy a repülésig kellemesen, exkluzív körülmények között tölthesse idejét.


THM: 31,50%
Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt,a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Bővebb információ: a kártyaképre kattintva
Erste World Bankár
A sikeres emberek legfőbb titka, hogy van kire támaszkodniuk, ha fontos döntéseket kell hozni, és így van ez a pénzügyek terén is. Mindig kell egy társ, akivel közösen gondolkodhatunk, aki tapasztalatával segít a helyes döntések meghozatalában. Az Erste World bankár az Ön sikereit a saját sikereiként éli meg.

A professzionális személyi bankár jól ismeri ügyfelei aktuális igényeit, ezért egyedi megoldásokat kínál, segítségével egy hívással akár tranzakciót is lebonyolíthatunk.

Az Erste World bankára legfőbb érdeke, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki pénzéből, legyen szó új befektetésekről, vagy már meglévő portfóliójával kapcsolatos döntésekről. Az Erste Bank összes regionális szakmai tapasztalatával felvértezve segíti Önt, ezért többé nem kell döntést hoznia megbízható pénzügyi szakértő véleménye nélkül.

Zártkörű szakmai rendezvényeinken évente két alkalommal lehetősége nyílik kérdezni szakértőinket a pénzpiacokkal, vagy egyéb befektetésekkel kapcsolatban.


Bezár

VEZETŐSÉG

Erste World Bankárok és asszisztensek

Budapest, Kossuth téri Fiók

Budapest, MAMMUT 2 Bevásárlóközpont

Budapest, MOM Park Bevásárlóközpont

Budapest, Vörösmarty téri Fiók

Debrecen

Győr

Kecskemét

Miskolc

Pécs

Szeged

Székesfehérvár

Zalaegerszeg

Bezár

KÁLLAY ANDRÁS

Elérhetőségek
Cím
Erste Székház - Europe Tower
1138 Budapest,
Népfürdő u. 24-26
E-mail
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Prémium, World és Private Banking Igazgató
2012-2016
Erste Prémium és Private Banking Igazgató
2008-2012
Erste Private Banking Igazgató
2001-2008
BNP Paribas Private Banking
Advisory Desk, Portfoliókezelési, Támogatási és Fejlesztési vezető
1998-2001
Raiffeisen Private Banking
Vagyonkezelő és kiemelt tanácsadó
Tanulmányok
2000
ATTF Luxembourg
Private Banking szakszeminárium
1996-1998
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem
Marketing, Vállalatértékelés szak
1993-1996
Pénzügyi és Számviteli Főiskola, Budapest
Pénzügy és Pénzintézet szak
Bezár

BAKONYI BALÁZS

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7802
20/885-8802
70/461-4802
30/383-1070 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2015-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010-2015
Citibank
Befektetési Bankár
2007-2010
Citibank
Citibusiness Customer Care Bankár
Tanulmányok
2001-2005
Kodolányi János Főiskola
Gazdálkodás-kommunikáció szak
Bezár

CSUPORT MÓNIKA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7803
20/885-8803
70/461-4803
30/257-9884 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2015-2017
Citibank
Citigold Bankár
2013-2015
Citibank
Befektetési Bankár
2005-2013
Citibank
Fiókvezető helyettes
Tanulmányok
2013-
Szent István Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar
Andragógia szak
Bezár

NAGY NÁNDOR

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7804
20/885-8804
70/461-4804
30/350-1840 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citigold Bankár
2011-2013
Citibank
Befektetési Bankár
2009-2011
Citibank
Citigold Hunter
Tanulmányok
2009-2013
Budapesti Corvinus Egyetem
Közgazdaságtudományi Kar
Közgazdász-emberi erőforrások manager szak
2006-2009
Szent István Egyetem
Andragógia szak
Bezár

KOZMA JÓZSEF

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7800
20/885-8800
70/461-4800
30/982-5075 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2006-2010
Citibank
Citigold Bankár
Tanulmányok
2004-2008
Heller Farkas Főiskola
Közgazdász szak
Bezár

LAKATOS ZSOLT

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-0148
20/885-1148
70/461-4148
20/329-2371 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2009-2014
Erste Bank Hungary Zrt.
Szenior Tanácsadó
2007-2009
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2008
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír- ügyintéző jogi vizsga
2003
Budapesti Gazdasági Főiskola
Közgazdász
Bezár

BARANYI TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-0628
20/885-1628
70/461-4628
30/690-4043 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2010-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Vezető Tanácsadó
2007-2010
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2006-2011
Debreceni Egyetem Közgazdasági Tudományi Kar
Okleveles közgazdász- Bank és befektetés szakirány
2000-2004
Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai Kar
Műszaki menedzser
Bezár

NÁNÁSI ERIKA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
1/298-0050
30/704-0627
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Asszisztens
2007-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Fiókhálózati Tanácsadó, lakossági üzletág
2006-2007
OTP Bank Nyrt.
Fiókhálózati Tanácsadó, vállalati üzletág
Tanulmányok
2005-2009
Nyugat- Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar
Szociálpedagógus
Bezár

HOLLENTONER EDINA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7791
20/885-8791
70/461-4791
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Szerviz Bankár
2015-2016
Citibank
Valutapénztáros
Tanulmányok
2009-2013
Dunaújvárosi Főiskola
Banki ügyintéző
Bezár

HERMANN ZSÓFIA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegmens
1055 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7801
20/885-8801
70/461-4801
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2003-2017
Citibank
Vállalati ügyintéző, szerviz bankár, backoffice adminisztrátor, gold asszisztens
2002-2003
Postabank
Ügyintéző
Tanulmányok
1998-2002
ELTE Tanárképző Főiskolai Kar
Magyar- történelem szak
Bezár

BATÁRI ATTILA

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-0221
20/885-1221
70/461-4224
30/433-7034
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
AEGON Prémium
Portfólió & Értékesítési menedzser
2010-2012
Generali Biztosító
Tanulmányok
2006-2010
Budapesti Kommunikációs Főiskola
Közgazdász, logisztikus
Bezár

MOLNÁR TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-0629
20/885-1629
70/461-4629
30/445-8191 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2016
CIB Bank
Magnifica Bankár
2011-2014
CIB Bank
Lakossági Tanácsadó
Tanulmányok
2013-2016
Óbudai Egyetem
Műszaki menedzser
Bezár

FARKAS ATTILA

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7810
20/885-8810
70/461-4810
30/768-3792 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2016
Citibank
Citigold Bankár
2013-2015
Citibank
Citipriority Bankár
2012
Citibank
Citigold 1 Bankár
2011
Citibank
Senior Universal Bankár
2008-2010
Citibank
Retention Bankár
Tanulmányok
2002-2007
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - Jog- és Államtudományi Kar és Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Jogász
Bezár

HEGEDŰS ZOLTÁN

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7811
20/885-8811
70/461-4811
20/232-5990 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2016
Citibank
Citigold Bankár
2014-2016
Citibank
Citipriority Bankár
2013
Citibank
Citigold Bankár
2012
Citibank
Szerződött külső ügynök
Tanulmányok
2000 - 2004
Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem
Pénzügyi - Gazdasági szak (MBA)
Bezár

NAGY PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7809
20/885-8809
70/461-4809
30/638-6865 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste Bank Hungary Zrt.
Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Citigold Bankár
2008-2009
Citibank
High Blue Bankár
2006-2008
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2008
Bankárképző
Értékpapír jogi vizsga
2002-2006
Szent István Egyetem (Tessedik Sámuel Főiskola)
Gazdálkodási szak,
Banki-biztosítási szakirány
Bezár

CSABA ZOLTÁN

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7805
20/885-8805
70/461-4805
30/299-2567 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2008-2010
Citibank
Citigold Bankár
2005-2007
Citibank
Személyi Bankár
2004-2005
Citibank
Pénztáros
Tanulmányok
2008-2011
Kodolányi János Főiskola
Közgazdász
2006
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
2001-2003
Budapesti Gazdasági Főiskola
Pénzügyi és Számviteli Kar, Bankforgalmi szak
Bezár

KUBATOV KORNÉL

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7812
20/885-8812
70/461-4812
30/471-8568 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2016
Citibank
Citipriority Bankár, Citigold Bankár
2007-2012
Citibank
Lakossági és céges Tanácsadó
Tanulmányok
1991-1995
Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
Bezár

GÜLCAN TAMARA

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7808
20/885-8808
70/461-4808
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2014-2016
Citibank
Select Support Manager
2012-2014
Citibank
Citigold associate
2008-2009
Citibank
Citigold associate
2004-2008
Citibank
Mutual Funds Unit
2001-2004
Citibank
Time Deposit Unit
1998-1999
Océ Hungária Kft.
Pénzügyi asszisztens
Tanulmányok
1997-1998
II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskola
OKJ banki ügyintéző
Bezár

KÉMERI DÓRA

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7807
20/885-8807
70/461-4807
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016
Citibank
Adminisztrációs munkatárs
2015-2016
Citibank
Telefonos értékesítő
Tanulmányok
2016
Pénztárkezelő és Valutapénztáros vizsga
Bezár

HARÁNYI NIKOLETT

Elérhetőségek
Cím
Mammut 2 Bevásárlóközpont,
III. emelet
1024 Budapest,
Lövőház utca 2-6.
E-mail
Tel.
30/704-7806
20/885-8806
70/461-4806
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Ügyfélszolgálati előadó
2013-2016
Citibank
Adminisztrációs munkatárs
2012-2013
Citibank
3rd Party Telesales
Tanulmányok
2006-2010
II Rákóczi Ferenc Fővárosi Gazdasági Szakközépiskola
Érettségi
Bezár

ÉBNER RÓBERT

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-0632
20/885-1632
70/461-4632
30/432-5208 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2012-2014
Erste Bank Hungary Zrt.
Vezető Tanácsadó
2006-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
2004-2006
Gazdasági Minisztérium
Tanulmányok
2001-2005
Szent István Egyetem
Pénzügy szak
1998-2001
PSZF
Számvitel szak
Bezár

DÖMÖTÖRFI BALÁZS

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7815
20/885-8815
70/461-4815
30/297-4951 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Vezető Citigold Bankár
2012-2014
Citibank
Gold Bankár
2008-2011
Citibank
Személyi Bankár, Befektetési Bankár
2007-2008
Citibank
Személyi Bankár, Hitelközpont vezető
2006-2007
Citibank
Szerződött külső ügynök
Tanulmányok
2004-2007
Pollack Mihály Műszaki Főiskola
Gazdasági Informatikus
2008
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

KIMMEL EMIL

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7816
20/885-8816
70/461-4816
30/382-8343 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2012-2014
Citibank
Gold Bankár
Tanulmányok
2010
Értékpapír jogi vizsga
1997-2004
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Történelem, Szociológia szak
Bezár

DERKA-KOVAI KINGA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7814
20/885-8814
70/461-4814
30/289-8300 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2008-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2006-2008
Citibank
Gold Bankár
2000-2006
Citibank
Fiókvezető- helyettes
1998-2000
ING Bank
Branch Operation Manager
1991-1998
American Express
Card, Customer Service és Financial Supervisor
Tanulmányok
2006
MNB
Értékpapír jogi vizsga
1991
American Express Travellers Cheque
Card vizsga
1981
MNB
Devizapénztárosi vizsga
1977-1981
Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Főiskola
Bezár

RÉTI ÁRON

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7820
20/885-8820
70/461-4820
30/431-3438 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2009-2017
Citibank
Citigold Bankár
2004-2009
CIB Bank
Bankár
2002-2003
Inter-Európa Bank
Bankár
1999-2002
OTP Bank
Bankár, deviza és főpénztáros
Tanulmányok
1997-1998
Magyar Üzletember Képző Akadémia
Bezár

BERE LÍVIA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7821
20/885-8821
70/461-4821
30/432-3904 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2015-2017
Citibank
Citigold Bankár
2014-2015
Citibank
Citipriority Bankár
2013-2014
Citibank
Citiplus Bankár
2011-2013
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2007-2009
Atalanta Oktatási Központ
Banki Szakügyintéző OKJ képzés (felsőfokú)
Bezár

KAZI LÁSZLÓ

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7822
20/885-8822
70/461-4822
30/638-1554 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citigold Bankár
2011-2013
Citibank
Befektetési Bankár
2009-2011
Citibank
Citigold Akvizíciós munkatárs
Tanulmányok
2011
Citibank -Certified Investment Consultant
(EMEA Regional Investments Certification Program)
2005
Kereskedelmi Menedzser (felsőfokú)
Bezár

FAJKA PETRA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7817
20/885-8817
70/461-4817
Szakmai önéletrajz
2012-2017
Citibank
Adminisztrációs munkatárs
2010-2011
CIB Bank
Irattáros
Tanulmányok
2016
Pénztárkezelő és Valutapénztáros OKJ-s tanfolyam
2010
Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyam
Bezár

NAGY BARBARA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7819
20/885-8819
70/461-4819
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016
Citibank
Citigold banki asszisztens/Adminisztrációs munkatárs
Tanulmányok
2014
Edutus Főiskola, Felnőttképzési Akadémia
Társadalombiztosítási ügyintéző
2013
Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ
Postai ügyintéző
Bezár

LISZONYI TÜNDE

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest,
Alkotás utca 53.
E-mail
Tel.
30/704-7818
20/885-8818
70/461-4818
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Citigold banki asszisztens / Adminisztrációs munkatárs
Tanulmányok
2015
Penta unió
Pénzügyi- számviteli ügyintéző
2013-2015
Budapesti Gazdasági Főiskola
Gazdasági informatika alapszak
Bezár

BENEDEK ZOLTÁN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7824
20/885-8824
70/461-4824
30/827-3028 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2010-2014
Citibank
Citigold Személyi Bankár
2003-2010
AUTO-FORT Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés
Értékesítési és Szalon Vezető
2000-2003
Danubius Hotels Group Erzsébet Szálloda
BudapestCorporate and Sales Manager
Tanulmányok
2000-2005
Oxford Brookes University
MBA (Master of Business Administration)
1998-2000
Barnet College London
Business and Management Course
Bezár

HORVÁTH GÁBOR

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7825
20/885-8825
70/461-4825
30/663-4919 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2005-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2000-2005
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2005
Citibank Certified Investment Consultant (EMEA Regional Investment Certification Program
2001
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1996-2000
Szent István Egyetem Gazdálkodási Főiskolai Kar
Pénzügyi szak
Bezár

NAGY ANNA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7826
20/885-8826
70/461-4826
30/350-1846 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2016
Citibank
Senior Citigold Bankár
2011-2016
Citibank
Citigold Bankár
2009-2011
Citibank
Akvizíciós munkatárs
2007-2008
OTP Garancia Biztosító
Biztosítási üzletkötő
Tanulmányok
2016-2017
CFA Investment Foundations Certificate CFA Institute
2013-2014
FEBI Szakképesített Bankreferens
2008
Tőzsdei szakvizsga
2007
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
2007
Bankárképző
Banki termékértékesítő
2006-2007
Biztosítási Oktatási Intézet
Biztosítási tanácsadó
2006
Valutapénztáros, valutaügyintéző képzés
Bezár

SZKIBIK ÉVA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7827
20/885-8827
70/461-4827
30/297-4952 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2009-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2007-2009
Raiffeisen Bank Zrt.
Vezető Tanácsadó
2001-2007
K&H Bank
Lakossági tanácsadó; befektetési tanácsadó
Tanulmányok
2003
Samling
Valuta pénztárosi vizsga
2002
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
2001
FEBI
1993-1996
Vendéglátóipari Főiskola
Felsőfokú Vendéglátó Manager
Bezár

TAKÁCS TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7828
20/885-8828
70/461-4828
30/619-8288 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2006-2010
Citibank
Citigold Bankár
2003-2005
Citibank
Üzletkötő
Tanulmányok
2000-2005
Szegedi Tudományegyetem
PR, marketing és nemzetközi kommunikáció szakirány
2005
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

HALÁSZ PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7839
20/885-8839
70/461-4839
30/631-9017 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citipriority Bankár, Citigold Bankár
2009-2013
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2005-2007
European Business CompetencePricing
Accounting, Costing and Business Law
2005-2007
Károly Róbert Szakközépiskola
Külkereskedelmi Üzletkötő
Bezár

LUBLÓVÁRYNÉ MATUZ MARIANN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7840
20/885-8840
70/461-4840
30/603-5420 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2010-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010
Citibank
BAW, DSA
Tanulmányok
2003
Szolnoki Főiskola
Kereskedelmi közgazdász szak
Bezár

MOGYORÓSI DÁVID

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7841
20/885-8841
70/461-4841
30/450-3422 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2014-2017
Citibank
Lakossági- és kis- és középvállalati kapcsolattartó; Citigold Bankár
2012-2014
Citibank
Lakossági tanácsadó, Citiphone telefonos ügyintéző
Tanulmányok
2009-2012
Zsigmond Király Egyetem
Nemzetközi tanulmányok szak
Bezár

PRÁGAI LÁSZLÓ

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7842
20/885-8842
70/461-4842
30/982-5003 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citigold Bankár
1999-2013
Citibank
Pénztáros
1998-1999
Általános Értékforgalmi Bank
Pénztáros
1994-1997
CIB Bank
Pénztáros
1992-1994
Magyar Hitel Bank
Pénztáros
Tanulmányok
1988-1992
Kőrősy József Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskola
Bezár

BÁNSZKY GYÖRGY

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7834
20/885-8834
70/461-4834
30/250-7477 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2009-2017
Citibank
Citigold Bankár
1992-2002
Citibank
Lakossági Tanácsadó
1995-1999
Barter Clearing and Information Hungary
Trader
1989-1992
Magyar Hitelbank Rt.
Referens
Tanulmányok
2009
Citibank Certified Investment Consultant (EMEA Regional Investment Certification Program)
2001
Nemzetközi Bankárképző Központ
Értékpapír jogi vizsga
1989
Magyar Hitelbank Rt.
Középfokú banküzemtani képzés
Bezár

KOVÁCS-BÓTA KATALIN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7835
20/885-8835
70/461-4835
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2008-2017
Citibank
Citigold Bankár
2006-2007
Citibank
High Blue Bankár
2004-2006
Citibank
Citiphone Bankár
2004
K&H Bank Zrt.
Kisvállalati Tanácsadó
2000-2003
Budapest Bank Zrt.
Kisvállalati Tanácsadó
1999
OTP Bank
Tanulmányok
2006
Értékpapír-ügyintézői jogi vizsga
2001-2005
Károly Róbert Főiskola, Gazdálkodási Főiskolai Kar
Gazdasági mérnök szak, Pénzügy szakirány
1997-1999
II.Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Középiskola
Banki ügyintéző ( OKJ vizsga)
1992-1996
Békésy György Posta-és Távközlésforgalmi SZKI.
Távközlés szak
Bezár

SZABÓ CSILLA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri fiók,
World Szegments
1051 Budapest,
Kossuth tér 13-15.
E-mail
Tel.
30/704-7837
20/885-8837
70/461-4837
30/250-7467 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2007-2017
Citibank
2000-2005
Budapest Bank Zrt.
Tanácsadó
1996-2000
OTP Bank
Ügyintéző
Tanulmányok
2005-2010
Szent István Egyetem
Gazdálkodás Management
1992-1996
I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola
Igazgatás-Ügyvitel
Bezár

TAR GÁBOR

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7838
20/885-8838
70/461-4838
30/504-0860 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2016-2017
Citibank
Citigold 3 Bankár
2015-2016
Citibank
Vezető Citigold Bankár
2011-2015
Citibank
Citigold 2 Bankár
2007-2011
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2003-2007
Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodási és Társadalomtudmányi Kar
2001-2003
Nyíregyházi Egyetem
Újságíró-PR Menedzser
Bezár

MIZSER GÁBOR

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-0048
70/461-4048
20/885-1048
30/647-4611 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2015-2017
FMCG szektor
Nagykereskedelmi menedzser
2014-2015
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2011-2014
Erste Bank Hungary Zrt.
Lakossági- és mikrovállalati tanácsadó
Tanulmányok
2005-2011
Eszterházy Károly Egyetem
Számítástechnika tanár
2005-2011
Eszterházy Károly Egyetem
Gazdaságismeret tanár
2003-2006
Eszterházy Károly Egyetem
Informatikai statisztikus és Gazdasági tervező
Bezár

CSESZKÓ RÉKA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7829
20/885-8829
70/461-4829
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Citigold Associate
2014-2016
Citibank
Customer Services Representative
2012-2014
eSense Human Resources Szolgáltató Zrt.
Adminisztrátor
Tanulmányok
2012
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kereskedelem és marketing szak
Bezár

KISS ALEXANDRA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7833
20/885-8833
70/461-4833
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2014-2017
Citibank
Select Support Manager
Tanulmányok
2003-2007
Kodolányi János Főiskola
Közgazdász, Idegenforgalmi és szálloda szak
Bezár

SIMKÓ KITTI

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7830
20/885-8830
70/461-4830
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2015-2017
Citibank
Greeter, adminisztrátor, associate
Tanulmányok
2011
PSZÁF
Pénzügyi szolgáltatás közvetítői vizsga
Bezár

SZÁNTAI ZSUZSA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7793
20/885-8793
70/461-4793
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2012-2016
Citibank
Adminisztrátor, asszisztens, fiókvezető helyettes
2011
eSense Zrt.
Adminisztrátor
2005-2011
Citibank
Bfu
2001-2005
Vizin Kft.
Tanulmányok
1998
Békésy György Szakközépiskola
Érettségi
Bezár

VÁRNAGY KATALIN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri fiók
1051 Budapest,
Vörösmarty tér 4., 1. emelet
E-mail
Tel.
30/704-7832
20/885-8832
70/461-4832
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2014-2016
Citibank
Citigold Asszisztens
2010-2014
Citibank
Adminisztrátor, Citigold Asszisztens
2006-2010
Citibank
Adminisztrátor és BUCO
2004-2006
Citibank
Citigold Asszisztens
2000-2004
Citibank- Vizin Kft.
Adminisztrátor
2000
ABN-AMBRO Csoport
Biztosítási tanácsadó
Tanulmányok
1996-1998
Terézvárosi Kereskedelmi Szakközépiskola- és Szakmunkásképző Iskola
Kereskedelmi érettségi
Bezár

LIPTÁK JÓZSEF

Elérhetőségek
Cím
Debrecen, Vár utcai fiók
4024 Debrecen, Vár utca 4.
E-mail
Tel.
1/298-0043
30/704-7763
20/885-8763
70/461-4763
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2008-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2003-2008
Debreceni Egyetem Közgazdasági Tudományi Kar
Bank és befektetés szakirány
Bezár

RADÓ ÁDÁM

Elérhetőségek
Cím
Debrecen, Vár utcai fiók
4024 Debrecen, Vár utca 4.
E-mail
Tel.
1/298-0042
30/704-7762
20/885-8762
70/461-4762
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2013-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2013
Budapest Bank Zrt.
Fiókvezető
2008-2012
Unicredit Bank Hungary Zrt.
Fiókvezető
2006-2008
K&H Bank Zrt.
Kisvállalati Tanácsadó
Tanulmányok
2003-2006
Nyíregyházi Főiskola Gazdasági- és Társadalomtudományi Kar
Közigazgatási szak, Közgazdász
Bezár

HANÁSZ ATTILA

Elérhetőségek
Cím
Debrecen, Vár utcai fiók
4024 Debrecen, Vár utca 4.
E-mail
Tel.
30/704-7798
20/885-8798
70/461-4798
30/619-8286 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2014-2017
Citibank
Citigold Bankár
2013-2014
Citibank
Citiplus Bankár
2012-2013
Citibank Branch DSA
Tanulmányok
2015-
Debreceni Egyetem
Számvitel mesterszak
2007-2011
Nyíregyházi Főiskola
Gazdálkodás és menedzsment szak pénzintézeti szakirány
Bezár

SZABÓ IMOLA

Elérhetőségek
Cím
Debrecen, Vár utcai fiók
4024 Debrecen, Vár utca 4.
E-mail
Tel.
1/298-0002
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World Asszisztens
2014-2015
Nemzeti Művelődési Intézet
Területi koordinátor
2011-2013
Raiffeisen Bank Zrt.
Lakossági referens
2009-2010
Allianz Hungária Zrt.
Pénzügyi Tanácsadó
Tanulmányok
2004-2009
Nyíregyházi Főiskola
Kommunikáció- művelődésszervező szak
Bezár

FARKAS SZILVIA

Elérhetőségek
Cím
Győr, Bajcsy-Zsilinszky úti fiók
9021 Győr,
Bajcsy- Zsilinszky utca 30-32.
E-mail
Tel.
1/298-0001
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World Asszisztens
2009-2016
Allianz Hungária Zrt.
Pénzügyi csoportvezető
2007-2009
Allianz Hungária Zrt.
Gépjármű kárügyintéző
2002-2007
Allianz Hungária Zrt.
Pénzügyi ügyintéző
Tanulmányok
2004-2008
Széchenyi István Egyetem
Közgazdász
2001-2003
Perfekt Zrt.
Mérlegképes könyvelő
2000-2001
Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola
Külkereskedelmi üzletkötő
2000-2001
Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola
Üzleti ügyintéző
Bezár

BÉKÉSI ZSOLT

Elérhetőségek
Cím
Kecskemét, Kisfaludy utcai fiók
6000 Kecskemét,
Kisfaludy utca 5.
Szakmai önéletrajz
Tanulmányok
Bezár

NÁLHI-NAGY ANDREA

Elérhetőségek
Cím
Kecskemét, Kisfaludy utcai fiók
6000 Kecskemét,
Kisfaludy utca 5.
E-mail
Tel.
1/298-0022
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World Asszisztens
2007-2016
Erste Bank Hungary Zrt., Kecskeméti fiók
Lakossági Jelzálog hitelező
2002-2007
Budapest Bank Rt., Kecskeméti fiók
Kisvállalkozói hitelezés
1995-2000
Budapest Bank Rt., Kecskeméti fiók
Lakossági hitelezés, számlavezetés
1992-1995
Takarékbank Rt., Kecskeméti fiók
Lakossági-, vállalkozói számlavezetés
Tanulmányok
1999-2003
Nemzetközi Bankárképző Központ Rt. Budapest
Felsőfokú Bankszakmai Program (FEBI)
1989-1992
Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola Kecskemét
Érettségi
Bezár

ANDAI PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky úti fiók
3527 Miskolc,
Bajcsy-Zsilinszky utca 1-3.
E-mail
Tel.
30/704-0476
20/885-1476
70/461-4476
30/252-7425 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2015
Erste Bank Hungary Zrt.
Mikrovállalati Tanácsadó
2014-2015
Buda Cash Brókerház Zrt.
Üzletkötő
Tanulmányok
2000-2004
Gödöllői Agrártudományi Egyetem
HR manager szak
Bezár

FARKAS DÉNES

Elérhetőségek
Cím
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky úti fiók
3530 Miskolc,
Bajcsy- Zsilinszky utca 1-3.
E-mail
Tel.
30/704-7794
20/885-8794
70/461-4794
30/958-9760 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2011-2017
Citibank
Citigold Bankár
2008-2011
CIB Bank
Prémium Bankár
1993-2007
OTP Bank Nyrt.
Lakossági Tanácsadó, Privát Bankár
Tanulmányok
2006
European Foundation Certificate in Banking szakképzés
1999-2004
Nemzeti Bankárképző Központ
1995
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

SUMI TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky úti fiók
3530 Miskolc,
Bajcsy- Zsilinszky utca 1-3.
E-mail
Tel.
30/704-7796
20/885-8796
70/461-4796
30/377-8712 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2005-2017
Citibank
Citigold Bankár
2000-2005
Citibank
Személyi Bankár
1996-2000
ING Bank Zrt.
1995-1996
DUNABANK Zrt.
Tanulmányok
2003
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1991-1992
Neumann János Közgazdasági Szakközépiskola
középfokú banki ügyintéző
Bezár

MÁTYÁS MELINDA

Elérhetőségek
Cím
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky úti fiók
3527 Miskolc,
Bajcsy- Zsilinszky utca 1-3.
E-mail
Tel.
1/298-0188
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World Asszisztens
1998-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Banki ügyintéző
1997-1998
Magyar Posta Zrt.
Tanulmányok
2002-2006
Miskolci Egyetem
Magyar irodalom és nyelvtan tanári szak
Bezár

VASVÁRI ÉVA BARBARA

Elérhetőségek
Cím
Pécs, Rákóczi úti fiók
7621 Pécs,
Rákóczi utca 62-64.
E-mail
Tel.
30/704-0507
20/885-1507
70/461-4507
30/844-4781 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Prémium Banking
Prémium Bankár
2011-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Fiókvezető
2005-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Retail Tanácsadó
Tanulmányok
1999-2004
Pécsi Tudományegyetem
Közgazdaságtudományi Kar
Pénzügy- marketing szakirány
Bezár

VÖRÖS LÁSZLÓ PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Pécs, Rákóczi úti fiók
7621 Pécs,
Rákóczi utca 62-64.
E-mail
Tel.
30/704-0506
20/885-1506
70/844-4780
30/844-4780
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2009-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Vezető Tanácsadó
2008-2009
Erste Bank Hungary Zrt.
Mikrovállalati Tanácsadó
2005-2008
Erste Bank Hungary Zrt.
Lakossági Tanácsadó
Tanulmányok
2004-2007
Széchenyi István Egyetem Főiskolai Gazdálkodási szak
Közgazdász, számvitel szakirány
2006
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

HAJNALNÉ IDEI DITTE

Elérhetőségek
Cím
Pécs, Rákóczi úti fiók
7621 Pécs,
Rákóczi utca 62-64.
E-mail
Tel.
1/298-0041
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste Private Banking és World Asszisztens
2016-2017
Sberbank Magyarország Zrt.
Lakossági és mikrovállalati ügyfélkapcsolattartó
2014-2015
Erste Bank Hungary Zrt.
Lakossági banki tanácsadó
2013-2014
FHB Bank Zrt.
Pénzügyi Tanácsadó
2010-2013
Egyéni vállalkozó bankár
Lízing- és hitelügyintézés
2007-2010
CIB Lízing Zrt.
Mezőgazdasági asszisztens
1996-2007
OTP Bank
Lakossági ügyféltanácsadó
Tanulmányok
2010
Pénzügyi szolgáltatás és Biztosításközvetítő hatósági vizsga
1990-1994
Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskola
Pénzügyi előadó, képesített könyvelő
Bezár

PLAVETZ PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Szeged, Széchenyi téri fiók
6720 Szeged,
Széchenyi tér 17.
E-mail
Tel.
30/704-0417
20/885-1417
70-461-4417
20/419-5427 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2011-2016
Erste Private Banking
Privát Bankár
2009-2010
CIB Bank
Privát Bankár
2008-2009
CIB Bank
Kirendeltség vezető
2000-2008
Inter- Európa Bank
Kirendeltség vezető- helyettes
1999-2000
IE New York Bróker
Értékpapír üzletkötő
Tanulmányok
2000-2001
Pénzügyi és Számviteli Főiskola
Pénzügyi- vállalkozási szakértő
1999
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír- ügyintéző jogi vizsga
1995-1998
Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola
Közgazdász
Bezár

FERENCZI EDIT

Elérhetőségek
Cím
Szeged, Széchenyi téri fiók
6720 Szeged,
Széchenyi tér 17.
E-mail
Tel.
30/704-7797
20/885-8797
70/461-4797
30/685-5018 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Regionális Citigold Vezető Kelet- Magyarország
2006-2017
Citibank
Citigold Bankár
2004-2006
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2000-2004
Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar
Pénzügyi Informatikai Szak- Közgazdász
1993
Tőzsdei szakvizsga
Értékpapírjog és szabályzati modul
Bezár

VARGA NIKOLETT

Elérhetőségek
Cím
Szeged, Széchenyi téri fiók
6720 Szeged,
Széchenyi tér 17.
E-mail
Tel.
1/298-0023
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World asszisztens
Tanulmányok
2013-
Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar
Közgazdász
2011-2013
Juhász Gyula Főiskola
Gazdálkodási menedzserasszisztens
Bezár

HUSZÁR BALÁZS

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti fiók
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 4.
E-mail
Tel.
30/704-7795
20/885-8795
70/461-4795
30/335-9147 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2011-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010-2011
CODEX Tőzsdeügynökség Zrt.
Befektetési tanácsadó
Tanulmányok
2010
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1996-2000
Veszprémi Egyetem
Közgazdász
Bezár

TÖLÖSI TIBOR

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti fiók
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 4.
E-mail
Tel.
30/704-7790
20/885-8790
70/461-4790
30/456-4200 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2016-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2008-2016
Citibank
Citigold Bankár
2008
Citibank
High Blue Bankár
2007
Citibank
Citigold Hunter
Tanulmányok
2013-2016
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola
Közgazdász, nemzetközi gazdálkodás szakirány
2010-2013
Pannon Egyetem GTK
2007
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

MISS ISTVÁN

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti fiók
8000 Székesfehérvár,
Palotai utca 4.
E-mail
Tel.
30/704-0081
20/885-1081
70/461-4081
30/844-4767 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Prémium Banking
Prémium Bankár
2005-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Lakossági és Befektetési Tanácsadó
Tanulmányok
2000-2004
Dunaújvárosi Főiskola
Gazdálkodási szak
Bezár

POGÁNYNÉ TABI ERZSÉBET

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti fiók
8000 Székesfehérvár,
Palotai utca 4.
E-mail
Tel.
1/298-0030
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World asszisztens
2000-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Lakossági Tanácsadó
1998-2000
Budapest Bank Zrt.
Lakossági és Pénzforgalmi Tanácsadó
1989-1998
IBUSZ, IBUSZ Bank majd Kereskedelmi és Hitelbank
Ügyintéző
Tanulmányok
2004
Nemzetközi Bankárképző
Értékpapír jogi vizsga
1985-1989
Velinszky László Gimnázium- és Közgazdasági Szakközépiskola
Közgazdasági érettségi
Bezár

TÓTH KATALIN

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti fiók
8000 Székesfehérvár,
Palotai utca 4.
E-mail
Tel.
30/704-7792
20/885-8792
70/461-4792
Szakmai önéletrajz
2016
Citibank
Pénztáros
2005-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Hitelezési tanácsadó
1999-2005
K&H
Ügyfélgazda, befektetési tanácsadó, hitelezési tanácsadó
Tanulmányok
2005-2009
Pannon Egyetem GTK
Humán erőforrás menedzser szak
2003
Értékpapír jogi vizsga
2001-2004
Nemzetközi Bankárképző
Központi banki tanácsadó
1999-2000
Perfekt Kft.
Mérlegképes könyvelő
Bezár

BÖDÖR KÁROLY

Elérhetőségek
Cím
Zalaegerszeg, Ispotály közi fiók
8900 Zalaegerszeg,
Ispotály köz 2.
E-mail
Tel.
30/704-0620
20/885-1620
70/461-4620
30/388-8698 (SMS)
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Private Banking
Privát Bankár
2008-2012
Raiffeisen Bank Zrt.
Privát Bankár
2000-2008
Unicredit Bank Hungary Zrt.
Private Banking Régiómenedzser
Tanulmányok
1999
Közép-Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír-ügyintézői jogi vizsga
1995-1999
Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola
Közgazdász
Bezár

CSISZÁR ÉVA

Elérhetőségek
Cím
Zalaegerszeg, Ispotály közi fiók
8900 Zalaegerszeg,
Ispotály köz 2.
E-mail
Tel.
1/298-0024
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste Private Banking és World Asszisztens
2013-2016
Budapest Bank Zrt.
Money Plusz asszisztens
2000-2013
Citibank
Személyi bankár, Citigold Bankár
1996-2000
ING Bank
KKV Referens
1990-1996
Dunabank
KKV Referens
Tanulmányok
2015
Nemzetközi Bankárképző Központ
Minősített Befektetési Tanácsadó
2003
Perfekt Zrt.
Mérlegképes könyvelő
1993
Nemzetközi Bankárképző
Értékpapír jogi vizsga
1978
Közgazdasági Szakközépiskola
Folyamatszervező és programozó
Erste World Club
Erste World Clubunk célja, hogy biztosítsuk az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatokat és az Önhöz illő megkülönböztetett bánásmódot. Valljuk, hogy nem csak a pénzügyekben, de az élet minden területén fontosak a valódi értékek. Ezért hoztuk létre az Erste World Club partnerségi hálózatot, hogy Ön számára mindig a legkiválóbb minőséget biztosítsuk, legyen szó gasztronómiáról, öltözködésről, utazásról, lakberendezésről vagy szórakozásról.
Vegye igénybe partnereink 10-15%-kal kedvezőbb ajánlatait!

Társadalmi felelősségvállalás
Az Erste Bank társadalmi szerepvállalása 200 éve, a bank megalapítása óta legalább olyan fontos szerepet tölt be, mint Ügyfelei kiszolgálása társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül. Hisszük, hogy az Erste World értékteremtő koncepcióját nem csak ügyfelei felé felelőssége képviselni, de meg kell jelennie a társadalmi szerepvállalásban is.

Az Erste Bank társadalmi felelősségvállalási tevékenysége több pilléren nyugszik. A Good.Bee és a „+1 tett” névre keresztelt CSR programok értékteremtése megkérdőjelezhetetlen, ezek magas szintű támogatásához mostantól az Erste World is hozzájárul.

Kérjük adja meg adatait és
munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja önt!
*Kérjük töltsön ki minden mezőt!
Név*

Telefon*

Email*

Születési dátum (ÉÉÉÉ.HH.NN)*

Visszahívást kérek