X

Figyelem!

OK

Erste Smart számlacsomag

Hiszünk
az Ön vállalkozásában!

Igényeljen Erste Smart számlacsomagot, most az első 6 hónapban 0 forintos csomagdíjjal!

Regisztrációját követően két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Az igénylés megkezdésével nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

+36

Miért válassza az Erste Smart számlacsomagot?

Ahhoz, hogy az üzleti életben többet érjen el tervekre és célokra van szüksége: a célhoz azonban elhivatottság, kitartás és biztos alapok szükségesek, mi az utóbbi megteremtéséhez nyújtunk segítséget.

Rugalmas

Automatikusan mindig az adott havi kimenő számlaforgalmának megfelelő havi csomagdíjat állítjuk be Önnek.

Kiszámítható

Korlátlan számú elektronikus forint átutalást tartalmaz, így szabadon utalhat üzleti partnereinek, vagy akár munkatársainak.*

Kedvező

Nincs bankszámlanyitási és forint számla számlavezetési díj.

Most az első 6 hónapban 0 forintos csomagdíjjal nyithat Erste Smart számlacsomagot, így akár 150 000 Ft-ot is megtakaríthat! **

Számolja ki mekkora lenne a havi csomagdíja az Erste Smart számlacsomaggal!

Jelölje be havi kimenő számlaforgalmát!

Kimenő számlaforgalom
Ft
0 Ft 5.000.000 Ft 25.000.000 Ft

Az Erste Smart számlacsomag havi csomagdíja**

2 999 Ft
4 499 Ft
7 999 Ft
12 999 Ft
18 999 Ft
24 999 Ft

A havi csomagdíj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Korlátlan számú elektronikus forint átutalást
  • Havi egy díjmentes készpénz­felvételt Erste Bank ATM-ből***
  • 1 db VISA Business vagy Mastercard Business bankkártya kibocsátási díját

A havi csomagdíjak közötti váltás automatikusan történik, anélkül, hogy jeleznie kellene csomagváltási igényét.
A számlanyitási akció a 2017. október 2. és 2017. december 31. között nyitott bankszámlákra vonatkozik.

oba

A tájékoztatás a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény („Hirdetmény”) hatálya alá tartozó 300 millió forintnál alacsonyabb éves nettó árbevételű mikrovállalkozásokra vonatkozik, nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint Hirdetménye tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

*A Bank a Csomagban foglalt tranzakciók esetében kizárólag a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény és annak módosításainak hatálya alá eső pénzforgalmi szolgáltatásokra vonatkozó, a mindenkor hatályos törvény által megállapított tranzakciós illeték mértékének megfelelő összeget terheli.
**Erste Smart számlánk csomagdíja most 0,- Ft a szerződéskötés hónapjában és az azt követő öt hónapban. Amennyiben az Erste Smart számlacsomag 2017. október 2. és 2017. december 29. között kerül megnyitásra és az ügyfél a számlanyitást követő 12 hónapon belül a Keretszerződést felmondja, a Bank jogosult a fel nem számított díjat a Keretszerződés megszűnését megelőzően egy összegben beterhelni.  Az akár 150 000 forintos csomagdíj megtakarítás a 15 000 001 - 25 000 000 Ft közötti havi kimenő számlaforgalmi sávban érvényes. EBKM: 0,00%-os látra szóló éves betéti kamat esetén 0,00%.
***Minden naptári hónapban az elsőként könyvelt Erste Bank bankjegykiadó automatánál végzett készpénzfelvétel.