X

Figyelem!

OK

Számoljon

a kiszámítható jövőjéért!

Kiszámolom!

Az Erste Nyugdíjprogram előnyei

 • ikon
  Az összes államilag támogatott nyugdíjmegoldás elérhető
 • ikon
  Személyre szabott ajánlatot tudunk adni
 • ikon
  Akár évi 280.000 Ft állami támogatással*
 • ikon
  10 perc alatt testreszabott megoldást kínálunk

Kérjen tanácsadást!

Soron kívül fogadjunk Önt, hogy együtt nézzük meg a legjobb megoldást. Kérjen visszahívást, hogy időpontot és helyszínt egyeztethessünk személyes tanácsadáshoz!

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Számolja ki várható nyugdíját most! Tervezzünk együtt egy kiszámíthatóbb jövőt!

1 Kiszámoljuk, mennyi állami nyugdíjra számíthat jelenlegi fizetése alapján.

2 Megnézzük, mennyivel és mennyire növelhető ez az összeg.

Várható állami nyugdíjam:
120 000 Ft
Javasolt havi megtakarítás:
13 017 Ft
Ha többet teszek félre, hogy alakul a megtakarításom?
- +
260 000 Ft
140 000 Ft
120 000 Ft
Jelenlegi jövedelmem
Várható állami nyugdíjamA jelenlegi jogszabályok ismeretében kalkulált becsült adat.
Kiegészítő nyugdíjamA összegyűlt nyugdíjcélú megtakarításom havi járadéka.

További kérdése van az Erste Nyugdíjprogrammal kapcsolatban?

 1. Kényelmes megoldásunkat, az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztári tagságot, azoknak javasoljuk, akik profi szakemberekre szeretnék bízni megtakarításuk kamatoztatását.
 2. Tudatos megoldásunkat, a nyugdíj-előtakarékossági (NYESZ) számlát, azoknak ajánljuk, akik nyugdíjcélú befektetéseiket maguk akarják kézben tartani.
 3. Családbarát megoldásunk, az Erste Lojalitás Nyugdíjprogram nyugdíjbiztosítás, azok számára kedvező lehetőség, akiknek kiemelten fontos családjuk anyagi biztonsága is.

A kedvező hozamok és alacsony költségek mellett használja ki az adóoptimalizálás lehetőségeit az Erste Nyugdíjprogrammal!

A 3 államilag támogatott (20% adókedvezmény) megoldás mindegyike elérhető az Erste Nyugdíjprogram keretében, ezek kombinációjával érhető el a maximális évi 280.000 Ft* adókedvezmény.

A maximális adókedvezményhez szükséges nyugdíj célú befizetéseit egyszerűen és kényelmesen online is teljesítheti:

Erste Önkéntes Nyugdíjpénztári tagság esetén:
Banki átutalással a következő bankszámlaszámra: 11670009-03955300-70000008
Bankkártyával a következő felületen: https://www.erstenyugdijpenztar.hu/hu/onlinefizetes.html
Kérjük, hogy a közlemény rovatban minden esetben szíveskedjen feltüntetni tagi azonosítóját, vagy adóazonosító jelét és nevét!

Erste Nyugdíjelőtakarékossági (NYESZ-R) számla esetén:
Értékpapírszámlára indított banki átutalással, közlemény rovatban NYESZ-R megjegyzéssel, vagy amennyiben rendelkezik Erste folyószámlával, folyószámláról történő átvezetéssel a NetBank Befektetések menüpontban vagy NetBroker Pénzügyek Átvezetés menüpontban.
Kérjük, folyószámláról történő átvezetést követően minden esetben rendelkezni szíveskedjen az összegnormál értékpapírszámláról NYESZ-R számlára történő átvezetéséről!

Erste Lojalitás Nyugdíjprogram nyugdíjbiztosítás esetén:
Banki átutalással a következő számlaszámra: 11670009-56615600-70000004
Név: ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Kérjük, hogy a közlemény rovatban minden esetben szíveskedjen feltüntetni a kötvényszámát!

A kalkulátor által számolt értékek becsült, azaz tájékoztató jellegű összegek, melyek az érvényes jogszabályok figyelembevételével kerülnek kiszámításra. Az illetékes hatóságok által megállapított tényleges juttatások pozitív vagy negatív irányban is eltérhetnek az itt becsültektől, a kalkulátor készítői nem vállalnak semmilyen felelősséget a kalkulátor által használt jövőbeli feltételezések és a becsült nyugdíjszolgáltatás realizálódásáért.

*A nyugdíjcélú befizetések 20%-át a magánszemély a megfizetett személyi jövedelemadójából visszakérheti. A NAV által visszautalt adó a magánszemély által a személyi jövedelemadó bevallásában megjelölt önkéntes nyugdíjpénztárhoz, nyugdíj-előtakarékossági számlára, biztosítási szerződésre kerül kiutalásra. Az önkéntes nyugdíjpénztári saját tagi befizetések, a nyugdíj-előtakarékossági számlára (NYESZ-R) történt befizetések és a nyugdíjbiztosítási szerződésre fizetett díjak után az ügyfél nyilatkozata alapján igénybe vehető, adóhoz kapcsolódó kedvezmény összege együttesen nem haladhatja meg a 280 000 Ft-ot. Ezen belül az önkéntes nyugdíjpénztári befizetések után legfeljebb 150 ezer Ft-ra, a nyugdíj-előtakarékossági számlára történő befizetések után legfeljebb 100 ezer Ft-ra (aki 2020. január 1. előtt éri el az öregségi nyugdíjkorhatárt, annak 130 ezer Ft-ra), a nyugdíjbiztosítás díja után pedig legfeljebb 130 ezer Ft-ra tehető adóévenként rendelkező nyilatkozat. Amennyiben a magánszemély adóalapja adójának az egyéb adókedvezmények levonása után fennmaradó része kevesebb, mint 280 ezer Ft, akkor az adóhatóság arányosítja a nyilatkozatokban megjelölt összegeket, és ezek arányát veszi figyelembe az adó utalásánál.

Az Erste Nyugdíjprogram keretében kínált nyugdíjcélú megtakarítási termékeket az ERSTE Biztosító Zrt., az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár és az Erste Befektetési Zrt. biztosítja, melyek az Erste Bank fiókhálózatában elérhetők. Mindegyik termékkel elérhető személyi jövedelemadóhoz kapcsolódó kedvezmény. Amennyiben a nyugdíjcél a tartam alatt meghiúsul, akkor a magánszemélynek a korábban érvényesített adójóváírását 20%-kal növelt összegben vissza kell fizetnie az adóhatóság részére. Jelen leírás nem teljes körű, kizárólag tájékoztató jellegű, és nem minősül ajánlattételnek. Jelen tájékoztatóban található információk csupán tájékoztatásul szolgálnak, nem tekinthető adótanácsadásnak. Ezek az információk nem teljes körűek és nem helyettesítik a szakmai tanácsadást, valamint nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául az adótanácsadójával való előzetes konzultáció nélkül.